Zobacz temat
|
Team Of A Dream - www.toad.com.pl
|
|
| Milka |
Dodany dnia 23.02.2008 21:40:14
|
|
Zaawansowany ![]() Postów: 1372 Pomógł: 5 Data rejestracji: 02.07.2006 16:56 |
Witam wszystkich ![]() Niedawno pokusi?am si? o zrobienie strony mojego rocznika. Wi?kszo?ci osób strona przypad?a do gustu, jednak?e chcia?abym podda? t? stron? tak?e ocenie fachowców - Was. Bardzo prosz? o krytyczne podej?cie do sprawy. Serdecznie zapraszam na TOAD
Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!
|
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 18:57:09
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| MeTeo |
Dodany dnia 23.02.2008 21:57:01
|
|
Bywalec ![]() Postów: 880 Pomógł: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2005 19:38 |
Logo brzydkie, efekt `bevell and bross` wygin?? razem z dinozaurami. Theme darmowy - nie poddaje ocenie Tre?ci - równie? nie oceniam. Na + zas?uguje dobre dobranie wtyczek i do?? intuicyjne rozmieszczenie... ocena: 5/10 |
|
|
|
| Dagobah |
Dodany dnia 24.02.2008 00:52:42
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 160 Data rejestracji: 15.08.2006 10:46 |
1. Na wysoko?ci Photo Random i ?wi?ta, ?wi?ta (chodzi o panele) z prawej strony (stosuj?c IE) tworz? si? jakby nowe panele - nie wiem czy to tylko u mnie czy u reszty tak?e (pod FF, Oper? tego nie ma) 2. Jestem przeciwny stosowaniu polskich i angielskich nazw naprzemiennie: photo random, top photo, cytat random 3. Data w menu: 24 Luty 2008 - czy przypadkiem poprawnie nie powinno by?: 24 Lutego 2008"? - je?eli si? myl? to z góry przepraszam. To jest czepianie si? - cho? z drugiej strony jak to jest strona klasy to nie ma to wi?kszego znaczenia. 4. Górna belka (z menu) troch? jakby nie pasowa?a do reszty theme'a 5. W menu na/w górnej belce i tym z lewej strony s? te same odno?niki... 6. W newsie: Kuratoryjny konkurs z fizyki stopka wiadomo?ci "nale?y" jakby do tre?ci newsa (a w newsie: TOAD reaktywacja! - ju? nie - zdecydowanie lepiej wygl?da) Ogólnie: + za pomys? i ch?ci + za ca?kiem dobry theme, lecz nie wykorzystany optymalnie (jak na darmowy jeden z lepszych...) - 6 powy?szy punktów ![]() Troch? do poprawy ale nie jest ?le... Pozdrawiam |
|
|
|
| Milka |
Dodany dnia 24.02.2008 19:46:51
|
|
MeTeo napisa?/a: Logo brzydkie, efekt `bevell and bross` wygin?? razem z dinozaurami. Na + zas?uguje dobre dobranie wtyczek i do?? intuicyjne rozmieszczenie... ocena: 5/10 Mo?e i efekt 'bevell and bross' wygin??, ale kto powiedzia?, ?e nie mog? go u?y?? Mo?e Tobie si? to nie podoba, jak dla mnie - oddaje zamierzony przeze mnie cel - charakter stronki. Ogó?em skomentuj? to tak: "Jeszcze si? taki nie narodzi?, coby wszystkim dogodzi?". Dzi?kuj? za ocen? - do?? wysok? jak na Ciebie. Dagobah napisa?/a: 2. Jestem przeciwny stosowaniu polskich i angielskich nazw naprzemiennie: photo random, top photo, cytat random To akurat nie wynika z tego, ?e nie umiem zast?pi? tych s?ów polskimi wyrazami. Powodem umieszczenia takich a nie innych nazw by? rocznikowy sentyment do nich. Po prostu s?owo "random" jest u nas bardzo popularne i mia?o to podkre?li? rocznikowy charakter strony, jednak?e rozumiem, ?e dla osoby, która widzi TOAD pierwszy raz mo?e to by? uznane jako minus. Dagobah napisa?/a: 3. Data w menu: 24 Luty 2008 - czy przypadkiem poprawnie nie powinno by?: 24 Lutego 2008"? - je?eli si? myl? to z góry przepraszam. To jest czepianie si? - cho? z drugiej strony jak to jest strona klasy to nie ma to wi?kszego znaczenia. Poprawione. Mo?e to jest czepianie si?, ale diabe? tkwi w szczegó?ach, a mi chodzi?o o pe?n? krytyk?. Dagobah napisa?/a: 4. Górna belka (z menu) troch? jakby nie pasowa?a do reszty theme'a Przemy?l? to. Póki co, zostawi? tak jak jest. Dagobah napisa?/a: 5. W menu na/w górnej belce i tym z lewej strony s? te same odno?niki... S?, ale jest to zrobione z premedytacj? - górna belka jest podkre?leniem wa?niejszych linków z menu. Dagobah napisa?/a: 6. W newsie: Kuratoryjny konkurs z fizyki stopka wiadomo?ci "nale?y" jakby do tre?ci newsa (a w newsie: TOAD reaktywacja! - ju? nie - zdecydowanie lepiej wygl?da) Racja, moje niedopatrzenie, które ju? zosta?o poprawione. Dzi?kuj? za wyra?enie swojej opinii i trafne uwagi. Prosz? innych o wypowiedzi na temat strony
Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!
|
|
|
|
| JazOOn |
Dodany dnia 24.02.2008 19:59:55
|
|
Ekspert ![]() Postów: 2155 Pomógł: 2 v7.02.07Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
Ja si? z wiadomych Ci wzgl?dów nie wypowiem Nie by?bym obiektywny ![]() |
|
|
|
| MeTeo |
Dodany dnia 24.02.2008 20:11:42
|
|
Bywalec ![]() Postów: 880 Pomógł: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2005 19:38 |
Ogó?em skomentuj? to tak: "Jeszcze si? taki nie narodzi?, coby wszystkim dogodzi?". Dzi?kuj? za ocen? - do?? wysok? jak na Ciebie. Przepraszam, ale mam ocenia? twoj? prac? czy autora thema? Tre?ci strony oceni? nie mog? bo raczej jest ona dla zamkni?tego grona osób. Tego stylu si? nie u?ywa gdy? zosta? uznany za raczej brzydki. No i mimo, ?e jestem facetem - a my rzekomo si? na tym nie znamy - to raczej logo nie pasuje do charakteru strony. Styl strony delikatny wi?c log tez by tego wymaga?o. Znacznie lepiej wypad?oby tu zwyk?e zdj?cia, z jakim? obramowaniem... W tle tez nie sam gradient tylko powi?kszone zdj?cie bia?o-czarne z ma?ym opacity... Co do ostatniej zaczepki to nie skomentuje... |
|
|
|
| Pieka |
Dodany dnia 24.02.2008 20:57:18
|
![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 v7.02.03Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Nie mam pojecia co to "bevell and bross", a tym bardziej nie wypowiadam sie na temat ew. wyginiecia ![]() Czegos takiego najwyrazniej nie ma. No tak, przeciez wyginelo.. ![]() @eMilko, jak juz wczesniej pisalem, strona jest zdecydowanie dojrzalsza od poprzedniej, tematyczna, co nadal jest u nas rzadkoscia, a przy tym schludna i coraz bardziej poprawna jezykowo. Dobra praca, tak trzymaj i ciagnij to dalej, bo nikt inny tego nie zrobi
Edytowane przez Pieka dnia 24.02.2008 20:57:53 Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
|
| Milka |
Dodany dnia 24.02.2008 21:30:10
|
|
Przemku, dzi?kuj? za mi?e s?owa. Sporo dzi?ki Tobie si? nauczy?am, tote? w 1 newsie jest taki a nie inny cytat s?ów "pewnej osoby" - u?yty z premedytacj? Mam nadziej?, ?e nie masz mi tego za z?e, a za wszystko naprawd? dzi?kuj?.MeTeo - Zmartwi? Ci?, ale mam troszk? inne zdanie na ten temat. Na pierwszym miejscu, robi?c t? stron?, stawia?am na to, aby by?a ona w klimacie "rocznikowym", bo chyba uda?o mi si? osi?gn?? - mój rocznik jest zadowolony z ca?o?ci. Ceni? sobie Twoj? opini? i dzi?kuj? za wszelkie uwagi, ale do niektórych rzeczy nie jeste? mnie w stanie przekona?. A tamte s?owa wcale nie by?y zaczepk?, a prawd? - jeste? do?? wymagaj?cym U?ytkownikiem, wi?c ta ocena jest do?? wysok? w moim mniemaniu. Edytowane przez Milka dnia 24.02.2008 21:32:42 Ta jedyna i prawdziwa Milka - reszta to podróbki!
|
|
|
|
| Przejdź do forum: |

Nie by?bym obiektywny