ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Nieoficjalny serwis Eleonory Dzi?kiewicz
Piotrek
Witajcie Smile

Przedstawiam Wam ostatni projekt:

www.dziekiewicz.com - nieoficjalna strona Eleonory Dziekiewicz!

Prosze o oceny, nie narzekajcie na brak odwiedzin bo strona nowa Smile

Serdecznie te? zapraszam do rejestracji! Wink

PW od moderatora:
  1. Od?wie?enie Tematu - Milka 22.02 - 16:50
  2. Od?wie?enie Tematu - Pieka 24.02 - 22:00

Edytowane przez Piotrek dnia 20.02.2008 22:33:13

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 16:26:11
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
MeTeo
Logo to jakie? puste... Czego? mi tutaj brakuje... Poza tym do?? proste Wink

Panel wyników - zmieniasz grafik? r?cznie? No Piotru? prosz? Ci? Pfft

6/10

Piotrek
MeTeo napisa?/a:
Logo to jakie? puste... Czego? mi tutaj brakuje... Poza tym do?? proste Wink

Panel wyników - zmieniasz grafik? r?cznie? No Piotru? prosz? Ci? Pfft

6/10

Masz na my?lisz najblizszy ligowy mecz" w logo?

MeTeo
Tak, to w?a?nie mam na my?li Smile

Piotrek
MeTeo napisa?/a:
Tak, to w?a?nie mam na my?li Smile

Tak mi jest najwygodniej Smile Chodzi o uk?ad, szybko mi to idzie Wink Dzieki za opini?.

MeTeo
Wygodniej Ci zmienia? grafik?? Nie s?dz?. Podobnie tabela ligowa Wink Je?eli samemu prowadzisz to mo?e i nie jest to problem lecz jak masz redaktorów to ju? jest pewna komplikacja Wink Sam wszystkie elementy na www staram si? oskryptowywa? Wink Tabele, wyniki... i jak najpro?ciej Wink Troch? ?ycia w to daj ;D Na logu 3 po??czone obrazki przenikaniem w jeden z prze?roczysto?ci?, pod ni? niebieskie t?o, a na wierzchu efekt wektoru Wink Raczej skupi?bym si? na samym ??czeniu obrazów... B?dzie bardziej efektowne Wink

Piotrek
MeTeo napisa?/a:
Wygodniej Ci zmienia? grafik?? Nie s?dz?. Podobnie tabela ligowa Wink Je?eli samemu prowadzisz to mo?e i nie jest to problem lecz jak masz redaktorów to ju? jest pewna komplikacja Wink Sam wszystkie elementy na www staram si? oskryptowywa? Wink Tabele, wyniki... i jak najpro?ciej Wink Troch? ?ycia w to daj ;D Na logu 3 po??czone obrazki przenikaniem w jeden z prze?roczysto?ci?, pod ni? niebieskie t?o, a na wierzchu efekt wektoru Wink Raczej skupi?bym si? na samym ??czeniu obrazów... B?dzie bardziej efektowne Wink

Na razie redaktorów brak, co do loga, jest to tymczasowe log, jakie b?dzie? Tego nie wiem, bo ja si? grafik? nie zajmuj?, a Gucio. Wink

EDIT!

Wprowadzi?em troch? zmian. Smile
Edytowane przez Piotrek dnia 24.02.2008 21:58:46

MeTeo
O wiele lepiej teraz to wygl?da ;D Proste aczkolwiek bardzo ?adne logo Wink No i o to w tym chodzi Wink Wszystko ?adnie tylko... Troch? pusto... Wszystko niebieskie i bez ?ycia Wink Wi?cej grafik do newsów a nie tylko kategoria ;D

Dagobah
Jako, ?e da?e? stron? do oceny mog? j? skrytykowa? (cho? nie powinienem) ;)

1. ?rodkowe trzy panele, tu? nad newsami nie s? w jednej linii z bocznymi panelami - mnie osobi?cie to troch? dra?ni. Poprawienie tego to raczej nie by?by wielki problem, a strona troch? (wg. mnie) by?aby lepsza...

To chyba jedyny mankament jaki dostrzeg?em - ogólnie strona bardzo schludna, ?adna graficznie (cho? prosta). Fajnie wysz?o.

8/10

Piotrek
Dagobah napisa?/a:
Jako, ?e da?e? stron? do oceny mog? j? skrytykowa? (cho? nie powinienem) Wink

1. ?rodkowe trzy panele, tu? nad newsami nie s? w jednej linii z bocznymi panelami - mnie osobi?cie to troch? dra?ni. Poprawienie tego to raczej nie by?by wielki problem, a strona troch? (wg. mnie) by?aby lepsza...

To chyba jedyny mankament jaki dostrzeg?em - ogólnie strona bardzo schludna, ?adna graficznie (cho? prosta). Fajnie wysz?o.

8/10

Szczerze? Te? mnie to dra?ni, ale nie mog? sobie z tym poradzi?, ale wezm? si? za to. Ale to ju? nie w tym temacie o tym, dzi?ki za ocen?. Wink

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl