Zobacz temat
|
www.lineage2-info.pl
|
|
| k4 |
Dodany dnia 17.02.2008 09:56:22
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 63 Data rejestracji: 09.01.2007 21:40 |
Mam wam do przedstawienia Serwis informacyjny odno?nie gry Lineage 2: The Chaotic Throne jeste?my jedn? lepszych stron o tej grze pod wzgl?dem ilo?? artyku?ów o tej grze wiec nawet z pocz?tkuj?cego gracza zrobimy rasowego zabójce (joke). Ideom poswatania Serwisu by?o to ?e wiele polskich stron o tej grze do tematu pochodzi?o pobie?nie lub te? zdarza?y sie serwisy których informacje by?y ju? od 3lat nie aktualne przyczyna ?wiat lineage 2 jest ci?gle rozbudowywany i co 6 miesi?cy pojawiaj? sie nowe Update gry powi?kszaj?ce ju? istniej?cy ?wiat. Raczej prosi? bym o do?? surowe ocenianie strony aby poprawi? uchybienia jakie pope?ni?em podczas jej tworzenia. Serwis mojego autorstwa. lineage2-info.pl Po za tym zapraszam te? do ?wiata L2 albo go pokochacie albo znienawidzicie ![]() Je?li kto? by sie skusi? na t? gre zapraszam na forum lub na TS a na pewno co? poradzi? czym móg? by? gra? I jakie EQ jest dla ciebie najlepsze. Edytowane przez k4 dnia 18.02.2008 20:09:00 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 18:44:02
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| jantom |
Dodany dnia 17.02.2008 10:44:38
|
|
Weteran ![]() Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Czyli kolejne Prokoxy... W rzyci zaczynam ich mie?... Dobra, czas przej?? do komentarza w miar? merytorycznego. Strona wygl?da ok, jest du?o informacji dla koxów i klimaciarzokoksów (szcz?tkowe opisy tworz?ce jak?? tam wizj? ?wiata). Ogolnie do?? to wszystko rozbudowane i w miar? kompletne. Chyl? czo?a. Te mistyczne kreatury posiadaja swoja wlasna unikatowa kulture sa bardzo rzyci ze swoimi duszami mieszkaja na wyspie dusz polozonej na zachód od wioski Czarnych Elfów. Wyruszyli oni na kontynent pod celem bogów. [...]Zostali zrodzeni w przeznaczon? im religi?, co serwuje absolutn? wladz? rzadzacej zwanej Matka Norilu. Pod Matka Norilu zarzadzili ich wiara w: Kamael ukra?? krow? - dobrze, kamaelowi ukra?? krow? - ?le. Polfonty panowie nie gryz?, ca?y czas z nich korzystam i wszystkie paluszki mam w ca?o?ci.Bogów Przesz?osci, który rzadz?l historia Bogów terazniejszosci, który nagrywa wszystko, co sie dzieje w tym momencie Bogów Przyszlosci, który przewiduje, co sie stanie Zatem, macie co poprawi? - polfontów w paru miejscach brakuje. Ja i tak sko?czy?em z L2, a na tej stronie zbyt ciekawych dla mnie informacji nie znajd?. Kox to nie dla mnie. Ogólnie - brawa, ca?kiem niez?a encyklopedi?, cho? i tak wol? AllseronWiki czy informacje z NCSoftu. Edytowane przez jantom dnia 17.02.2008 12:48:39 |
|
|
|
| k4 |
Dodany dnia 17.02.2008 10:52:05
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 63 Data rejestracji: 09.01.2007 21:40 |
Wiesz strona stworzona bardziej dla zaczynaj?cych przygod? z gr?. Nied?ugo planujemy stworzenie dzia?u z questami z l2 chodzi troch? to potrwa Edytowane przez k4 dnia 17.02.2008 10:57:24 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |