ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Poradnik Lineage 2
falshion
Witam jaki? czas temu za?ozylem swoja strone tematyczn? o grze Lineage 2 i chcia?em wam przedstawi? moje dzie?o Theams modyfikowalem sam dlatego chcialbym wiedziec jak wam sie podoba i co by jeszcze zmienic chetnie przyjme kazda rade doswiadczonych osob w tym zakresie to jest moj pierwszy kontakt z php-fusion Smile

www.l2poradnik.bo.pl
Edytowane przez falshion dnia 17.02.2008 01:33:41

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 16:21:19
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Grafika grafika grafika - pomijaj?c dodanego krasia i cz?eczk? Wink w dole paneli, to reszta jest niezbyt (pomijaj?c te, które pochodz? ze skórki WoW). Niska jako?? - musisz nad tym popracowa?. Popraw uk?ad tekstu przy opisie klas - wychodzi Ci poza boksy. A reszta? Pracuj, a mo?e co? z tego b?dzie. Na starcie co? ju? jest, musisz teraz o to zadba?.
BTW, b?dziesz bawi? si? w t?umaczenie historii ?wiata, czy tak jak wi?kszo?? stron o MMO b?dziesz skupia? si? na koxie i klimat, jaki jest w L2, olewasz?
Edytowane przez jantom dnia 17.02.2008 10:01:43

http://jantom.info
falshion
Wedle twoich opini poprawilem grafike i teraz pracuje nad tabelkami w niektorych miejscach dalej sie rozjezdzaja ale ogolnie grafike zmienilem, zapraszam do oceniania Smile

( www.l2poradnik.bo.pl )

Adresy stron do tagu url ! - czarny_
Edytowane przez czarny_ dnia 21.02.2008 18:37:31

k4
falshion napisa?/a:
Wedle twoich opini poprawilem grafike i teraz pracuje nad tabelkami w niektorych miejscach dalej sie rozjezdzaja ale ogolnie grafike zmienilem, zapraszam do oceniania Smile
www.l2poradnik.bo.pl

No to tak desing nie twojego autorstwa tylko zrzynka z lineage2-info.pl Nawet nie chcia?o sie z edytowa? grafiki co? A wiesz po czym pozna?em ze to moje strony a po tym ?e z prawej strony by? X i ten punkt nie jest do ko?ca zas?oni?ty i wida? kresk? no i itd

Poprawi?em ogólnie wygl?d posta - wszystko by?o w quote. Zaczynaj zdania z wielkiej litery. - czarny_
Edytowane przez czarny_ dnia 21.02.2008 18:36:46

falshion
Oj jak zwykle p?aczesz ( norma) i dla twojej wiadomo?ci dosta?em go od kumpla ( wida? nie umiesz czyta? jest napisane kto go przygotowa? ) i nie wiem kto tam od kogo go wzi?? ma?o mnie to interesuje Smile zreszt? php-fusion to chyba otwarty projekt ka?dy mo?e z themsow korzysta? edytowa? itp ale mog? sie myli? Smile

Ps. Teraz dostane ostrze?enie pewnie Smile, no ale có? czasem inaczej nie idzie z takimi

jantom
nie wiem kto tam od kogo go wzi?? ma?o mnie to interesuje

A powinno.
zreszt? php-fusion to chyba otwarty projekt ka?dy mo?e z themsow korzysta? edytowa? itp ale mog? sie myli?

Mylisz si? i to bardzo. To, ?e PHP-Fusion jestem systemem OpenSource, to nie znaczy, ?e wszystkie jego skórki/dodatki takimi by? musz?.

Grafika mo?e i jest troch? wy?szych lotów, ale w ?wietle zastrze?e? kolegi k4 wstrzymuj? si? z dalsz? ocen?.

http://jantom.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl