Zobacz temat
[wykonam]Themy do extreme-fusion & PHP-Fusion
|
|
kamil000 |
Dodany dnia 16.02.2008 01:44:19
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 34 Data rejestracji: 18.07.2007 19:55 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Witam, Ka?dy wie, jak wa?na jest szata graficzna naszej strony. To w?a?nie ona w du?ym stopniu sprawia jak jeste?my postrzegani w internecie i czy osoba, która przegl?da nasz? stron?, wróci na ni?. Darmowe skórki s? zwykle nie na temat, czyli nie zawsze znajdziemy skórk? dopasowan? idealnie do tematyki strony. Dlatego ja oferuj? wykonanie skórki za ma?e pieni?dze w szybkim czasie. Stworzy?em ju? wiele skórek, które zwykle podoba?y si? internautom. Tworzy?em je na potrzeby w?asnych stron, lecz od niedawna tworze na zlecenie. Mój ostatni projekt to skórka na stronie prison24.pl, której stworzenie zaj??o mi jeden dzie?. Je?li jeste? zainteresowany moj? ofert?, skontaktuj si? ze mn? za pomoc? e-maila: Cena wykonania: od 50z? (zale?y od stopnia wymaga?, proste skórki kosztuj? 50z?, ale skórka z np. wbudowanym panelem logowania w logo, wi?cej) W weekend zamierzam zrobi? swoje portfolio, postaram si? tam zamie?ci? wszystkie wykonane skórki. Pozdrawiam, conix |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 17:20:14
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |