Zobacz temat
|
Pro?ba do szpeców :)
|
|
| MC |
Dodany dnia 14.07.2005 02:39:58
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 7 Data rejestracji: 31.05.2005 23:30 |
Witam wsyzstkich userów owego forum! Mam bojowe zadanie dla osób które po?wi?c? mi troch? czasu i pomoga mi to wykona?, a mianowicie: Moja witryna jest o tematyce harcerskiej. Chcia?bym wykona? nast?puj?c? rzecz któr? ka?dy nowo rejestruj?cy si? u?ytkownik na mojej witrynie b?dzie musia? wykona? i to OBOWI?ZKOWO podczas rejestracji (rejestracja bez wysy?ania linka potwierdzaj?cego): 1. Stworzy? co? w stylu formularza gdzie u?ytkownik bedzie musia?: 1) Wystuka? na klawiaturze i wpisa? w polu (typ pola: TEXT BOX) a) Imi? i Nazwisko (np. Jan Kowalski) b) Przydzia? s?u?bowy (111 DH im. J. Drewniaka) c) Funkcja (np. Dru?ynowy) d) Hufiec (np. Ruda ?l?ska) 2) Wybra? z listy (typ pola: LIST BOX) a) Stopie? harcerski (np. wywiadowca, odkrywca itp) b) Stopie? instruktorski (np. przewodnik, harcmistrz itp.) 3) Wszystkie dane które by wpisywa? b?d? wybiera? z listy automatycznie DODAWANE BY BY?Y do pola PODPIS (syngatura) W praktyce wygl?da?o by to tak: Rejestruj?cy oprócz pól Nick Has?o potwierdzenie has?a itp Wype?ni? by i wybra? pola: a) Imi? i nazwisko: Jan Kowalski b) Hufiec: Ruda ?l?ska c) Przydzia? s?u?bowy: 111 DH im. J. Drewniaka d) Pe?niona Funkcja: zast?powy e) Stopie? Instruktorski: Przewodnik skrót pwd f) Stopie? Harcerski: Wywiadowca skrót wyw Kiedy to ju? rejestruj?cy wykona w/w zadanie to w polu podpis Chciaa?bym aby pojawi? si? 3 wersowy podpis o sk?adni: pwd. Jan Kowalski wyw. zast?powy, 111 DH im. J. Drewniaka Hufiec Ruda ?l?ska Znaki i s?owo na niebiesko pojawia?yby si? nie zale?nie od tego co u?ytkownik wpisze (nie ma na to wp?ywu) Pewnie zapytacie czemu tyle kombinowania? Ano po to zeby ka?dy rejestruj?cy si? go?c mia? w forum identyczny sk?adniowo podpis ?eby nikt si? nie wybija? spo?ród reszty. Oprócz tego chcia?bym aby pola te by?y OBOWI?ZKOWE do wype?nienia i rejestracja nie powiedzie si? bez wype?nienia tych pól Oczywi?cie nazwy stopni harcerskich i instruktorskich sam se je dopisze na li?cie do wyboru ale wa?ne by?o ?e w podpisie wy?wietli si? skrót tego stopnia b?d? NIC (w przypadku jego braku) Za wszelk? pomoc z Góry WIELKIE ALE TO WIELKIE DZI?KI Pozdrawiam P.S. Mo?e kto? mi pomorze Such a life Such a death
|
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 05:57:30
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| zer0 |
Dodany dnia 14.07.2005 08:44:54
|
|
Bywalec ![]() Postów: 343 Pomógł: 1 Data rejestracji: 29.07.2004 23:20 |
Robie podobnego Infusion na zamówienie, a jak sko?cz?, to mog? Ci go udost?pni?. Jest w nim mo?liwo?? uzupe?niania danych osobowych u?ytkowników, mo?liwo?? edycji tych danych przez userwów. Dodatkowo mog? oni zostawia? inne informacje.. Je?li chodzi o podpis na Forum, to jest to piku?.. ![]() - ww.old PS. Powinienem sko?czy? za tydzie?, wi?c mo?esz si? odezwa? do mnie.. www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency
|
|
|
|
| MC |
Dodany dnia 14.07.2005 23:41:38
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 7 Data rejestracji: 31.05.2005 23:30 |
No to extra. A jednak s? ludzie którzy s?u?? pomoc?. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwo?ci? bo bardzo mi jest potrzebny taki system rejestracji. Pozdrawiam Such a life Such a death
|
|
|
|
| Przejdź do forum: |