ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Galeria miesza kolejno?? obrazków!
Rain
Witam,

czy u Was te? zauwa?yli?cie w swoich infusionach, ?e podstawowa galeria, gdy wejdziemy do dowolnego albumu, powiekszymy dowolny obrazek, a potem gdy chcemy porusza? si? po galerii za pomoc? linków nad tym obrazkiem czyli < Wstecz i Naprzód > to skrypt ma?o, ?e porusza nas losowo niemal, a nie po jednym obrazku do przodu czy do ty?u, to jeszcze po powrocie do albumu z widokiem na wszystkie zdj?cia s? one wymieszane kolejno?ci?? Ju? wszystkiego próbowa?em, usuwania ca?kowicie galerii i dodawania od nowa wszystkiego, ale wci?? kolejno?? obrazków miesza si? gdy tylko kto? powi?kszy obrazek - po powrocie do widoku wszystkich miniatur s? one juz wymieszane ca?kowicie! Teoretycznie, w administracji kolejno?ci obrazków s? ustawione prawid?owo, tj. 1, 2 etc. a po ich samoistnym wymieszaniu ka?dy dostaje kolejno?? z numerem 0 i st?d chyba potem ich losowe u?o?enie. Byc mo?e ma na to te? wp?yw id obrazka z bazy, jako, ?e mimo usuni?cia galerii cms nowym obrazkom daje kolejne numery id a nie te usuni?te - czyli wolne. Wydaje mi si?, ?e w tym w?a?nie, niezabezpieczeniu ID obrazka na ró?ne cuda jest problem. Czy mo?e kto? pomóc?

Co z tym fantem zrobi??Sad

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 03:41:52
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
szer
U mnie chyba tak nie by?o. Wogóle teraz nie sprawdze bo rozwali?a mi ise strona :/

Shaolin
@szer: wiemy ju?, ?e rozwali?a ci sie strona - nie musisz tego oznajmia? wszystkim i wsz?dzie :].

@Rain: rzeczywi?cie galeria w PHP-Fusion szwankuje - w sierpniu albo we wrze?niu maj? wyj?? jakie? du?e poprawki (i dodatki :)) do PHP-Fusion, by?mo?e problem galerii zostanie rozwi?zany...
Póki co mo?esz u?ywa? jakiej? zewn?trznej galerii (na przyk?ad Coppermine).
working

Rain
hm, ok, dzi?ki. zobaczymy, ale jakby kto? we w?asnym zakresie zdo?a? to poprawi? to prosz? o info.

Pieka
Rain wszyscy na to czekamy! Smile
Moja PiekaWEB i zaprzyjazniona strona Power Portal maja kazda po okolo 1000 zdjec, wiec sobie wyobraz co sie dzieje...
Musimy byc cierpliwi Cool
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
gacorek
Mam pytanie odnosnie galerii niewiem co zrobic bo niechce mi wyswietlac zdj?? sami zobaczcie mo?e co? doradzicie dzi?ki z góry
http://www.gacore...
Edytowane przez gacorek dnia 08.07.2005 00:18:33
Gacorek

http://gacorek.blo.pl
szer
Cos chyba musisz mie? z miniaturkami. Sprawd? na serwie czy masz miniaturki tych zdj??. jak nie to galeria ich nie zrobi?a.

Pieka
gacorek napisa?/a:
Mam pytanie odnosnie galerii niewiem co zrobic bo niechce mi wyswietlac zdj?? sami zobaczcie mo?e co? doradzicie dzi?ki z góry
http://www.gacore...

Mysle, ze czas zmienic CHMOD'y Smile

No i moze zmienisz w ustawieniach adres strony, bo na razie masz www.yourdomain.com ... No comment!
Edytowane przez Pieka dnia 08.07.2005 13:22:05
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl