Zobacz temat
|
Czarny`s blog (czarny.prophp.org).
|
|
| czarny_ |
Dodany dnia 31.12.2007 17:59:27
|
|
Bywalec ![]() Postów: 538 Data rejestracji: 13.01.2007 12:04 |
Witam wszystkich Chcia?em pochwali? si? Wam now? ods?on? swojego bloga, po??czonego z portfolio i prosi? o ocen?. Ostatnio go nieco zaniedba?em, na par? tygodni, lecz grupa moich mi?o?ników prosi?a o napisanie jakiej? notki . Postanowi?em, wi?c poszuka? jakiego? lepszego serwerka ni? by?. Powiedzmy, ?e znalaz?em... I zabra?em si? za modernizacj? Dzi? sko?czy?em ![]() Na stronie obok pami?tnika mo?na zobaczy? informacje o szeregu serwisów jakie prowadz? i dowiedzie? si? czego? o mnie. Od razu zaznaczam, nie jest to reklama moich umiej?tno?ci i nie mam czasu na zlecenia poza pomoc? przy Polskim Supporcie PF. Podaj? adres strony http://www.czarny... Jeszcze jedna pro?ba, nie mówcie o reklamach (ja ani jednej nie dodawa?em)... - darmowy hosting Dzi?kuj?
Nie chcesz, to nie odpowiadaj! |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 08:48:31
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| ICEK |
Dodany dnia 31.12.2007 19:15:41
|
|
Bywalec ![]() Postów: 658 Pomógł: 27 Data rejestracji: 22.09.2007 08:29 |
+ pomys? + statystyki + zawzi?to?? Moim zdaniem to ogólnie fajny pomys? na prowadzenie swojego bloga ;-) Szkoda, ?e tak ma?o tam si? dzieje, ale wierze, ?e nadrobisz i rozbudujesz :-) Pozdrawiam :-) |
|
|
|
| czarny_ |
Dodany dnia 31.12.2007 19:26:10
|
|
Dzi?ki za opini? ICEK napisa? : Moim zdaniem to ogólnie fajny pomys? na prowadzenie swojego bloga ;-) Szkoda, ?e tak ma?o tam si? dzieje, ale wierze, ?e nadrobisz i rozbudujesz :-) O nic wi?cej nie chodzi?o, pami?tnik, troch? o mnie. Takie gniazdko w sieci z kawa?kiem mnie, zbieraj?ce wszystko co zrobi?em do tej pory
|
|
|
| piterus |
Dodany dnia 31.12.2007 19:34:02
|
|
Bywalec ![]() Postów: 490 Pomógł: 33 v7.02.07Data rejestracji: 19.12.2005 09:29 |
czarny_ napisa?/a: Takie gniazdko w sieci z kawa?kiem mnie, zbieraj?ce wszystko co zrobi?em do tej pory Hmm... Powiniene? bardziej precyzowa? co masz w tym gniazdku... Bo po tej wypowiedzi strach wchodzi?... Gorzej ni? na Oczyszczalni
Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych... |
|
|
|
| czarny_ |
Dodany dnia 31.12.2007 19:37:36
|
|
piterus napisa? : Hmm... Powiniene? bardziej precyzowa? co masz w tym gniazdku... Bo po tej wypowiedzi strach wchodzi?... Gorzej ni? na Oczyszczalni Czepiasz si? To by?a przeno?nia A bynajmniej mia?o to by? tak odebrane.
|
|
|
| piterus |
Dodany dnia 31.12.2007 20:20:43
|
|
Bywalec ![]() Postów: 490 Pomógł: 33 v7.02.07Data rejestracji: 19.12.2005 09:29 |
czarny_ napisa?/a: Czepiasz si? ![]() Kto? musi... czarny_ napisa?/a: To by?a przeno?nia ![]() Wiem, wiem... Wykorzystuj?c alegori?, mo?na du?o osi?gn?? czarny_ napisa?/a: A bynajmniej mia?o to by? tak odebrane. Dobrze, ?e umiem wy?uska? z tekstu cho? troch? my?li autora... ![]() Panowie, nie róbcie off topa - Milka Edytowane przez Milka dnia 31.12.2007 20:24:39 Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych... |
|
|
|
| polven26 |
Dodany dnia 01.01.2008 16:14:26
|
|
Bywalec ![]() Postów: 401 Pomógł: 1 Data rejestracji: 03.04.2007 16:26 |
Zmie? hosta! Poza tym fajnie, niez?y theme.
Rails > Frameworki > PHP-Fusion
|
|
|
|
| jantom |
Dodany dnia 01.01.2008 16:46:30
|
|
Weteran ![]() Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Chodzi wolniej ni? poprzednio :D Teraz przesz?o to w stan ci??arnej s?onicy b?d?cej na kacu gigancie. Zniszczy?o mnie doszcz?tnie... Chyba zbyt staromodny jestem - o ile styl wielb??dzi sprawdza si? przy pisaniu kodu, zafundowanie takich jazd z wielko?ci? czcionki wywo?uje u mnie odruch wymiotny. Po za tym zdarzaj? Ci si? literówki, urwane/zmienione w trakcie pisania my?li (mówi? o portfolio). Mo?e i tu moje dziwne odczucia estetyczne si? odzywaj?, ale jak masz ochot? si? pochwali? delikatn? niechlujno?ci?, to w/w usterki s? ok. W sumie to blog, wi?c tre?ci nie komentuj?, mog? co najwy?ej sposób jej przedstawienia, co niniejszym uczyni?em. Edytowane przez jantom dnia 01.01.2008 16:56:04 |
|
|
|
| czarny_ |
Dodany dnia 01.01.2008 17:06:23
|
|
polven26 napisa? : Zmie? hosta! P?atnego nie wykupie a darmowe jak widzisz, ?apie si? ka?dego. Dzi?ki za ocen?. jantom napisa? : Chodzi wolniej ni? poprzednio Tak wiem, ale OVH potrafi?o nie wczyta? strony w ogóle. Wiem serwer najlepiej nie dobra?em. Zw?aszcza, gdy zobaczy?em te reklamy... Zniszczy?o mnie doszcz?tnie... Chyba zbyt staromodny jestem - o ile styl wielb??dzi sprawdza si? przy pisaniu kodu, zafundowanie takich jazd z wielko?ci? czcionki wywo?uje u mnie odruch wymiotny Chyba photoblogów nie widzia?e? A tak na serio. Wiem, ?e jest to ci??ko strawne. Aczkolwiek dla mnie wygl?da ?adnie... a bynajmniej wygl?da?o Po za tym zdarzaj? Ci si? literówki, urwane/zmienione w trakcie pisania my?li (mówi? o portfolio). Mo?e i tu moje dziwne odczucia estetyczne si? odzywaj?, ale jak masz ochot? si? pochwali? delikatn? niechlujno?ci?, to w/w usterki s? ok. Nie takiej ochoty nie mia?em Aczkolwiek tekst portfolio faktycznie jest do poprawienia. Za mn? sprawdza?a tylko jedna osoba. co niniejszym uczyni?em Dzi?kuj? Ci serdecznie Nie chcesz, to nie odpowiadaj! |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

. Postanowi?em, wi?c poszuka? jakiego? lepszego serwerka ni? by?. Powiedzmy, ?e znalaz?em... I zabra?em si? za modernizacj?