ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Czarny`s blog (czarny.prophp.org).
czarny_
Witam wszystkich Smile

Chcia?em pochwali? si? Wam now? ods?on? swojego bloga, po??czonego z portfolio i prosi? o ocen?.

Ostatnio go nieco zaniedba?em, na par? tygodni, lecz grupa moich mi?o?ników prosi?a o napisanie jakiej? notki Wink . Postanowi?em, wi?c poszuka? jakiego? lepszego serwerka ni? by?. Powiedzmy, ?e znalaz?em... I zabra?em si? za modernizacj? Smile Dzi? sko?czy?em Pfft

Na stronie obok pami?tnika mo?na zobaczy? informacje o szeregu serwisów jakie prowadz? i dowiedzie? si? czego? o mnie.
Od razu zaznaczam, nie jest to reklama moich umiej?tno?ci i nie mam czasu na zlecenia poza pomoc? przy Polskim Supporcie PF.

Podaj? adres strony http://www.czarny...

Jeszcze jedna pro?ba, nie mówcie o reklamach (ja ani jednej nie dodawa?em)... - darmowy hosting

Dzi?kuj? Smile
Nie chcesz, to nie odpowiadaj!

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 08:48:31
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
ICEK
+ pomys?
+ statystyki Grin
+ zawzi?to?? Pfft

Moim zdaniem to ogólnie fajny pomys? na prowadzenie swojego bloga ;-) Szkoda, ?e tak ma?o tam si? dzieje, ale wierze, ?e nadrobisz i rozbudujesz :-)

Pozdrawiam :-)

www.modlinski.net
czarny_
Dzi?ki za opini? Smile

ICEK napisa? :
Moim zdaniem to ogólnie fajny pomys? na prowadzenie swojego bloga ;-) Szkoda, ?e tak ma?o tam si? dzieje, ale wierze, ?e nadrobisz i rozbudujesz :-)

O nic wi?cej nie chodzi?o, pami?tnik, troch? o mnie.
Takie gniazdko w sieci z kawa?kiem mnie, zbieraj?ce wszystko co zrobi?em do tej pory Smile

piterus
czarny_ napisa?/a:
Takie gniazdko w sieci z kawa?kiem mnie, zbieraj?ce wszystko co zrobi?em do tej pory Smile

Hmm... Powiniene? bardziej precyzowa? co masz w tym gniazdku... Bo po tej wypowiedzi strach wchodzi?... Gorzej ni? na Oczyszczalni Pfft
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

czarny_
piterus napisa? :
Hmm... Powiniene? bardziej precyzowa? co masz w tym gniazdku... Bo po tej wypowiedzi strach wchodzi?... Gorzej ni? na Oczyszczalni Pfft

Czepiasz si? Smile To by?a przeno?nia Pfft A bynajmniej mia?o to by? tak odebrane.

piterus
czarny_ napisa?/a:
Czepiasz si? Smile

Kto? musi...

czarny_ napisa?/a:
To by?a przeno?nia Pfft

Wiem, wiem... Wykorzystuj?c alegori?, mo?na du?o osi?gn??

czarny_ napisa?/a:
A bynajmniej mia?o to by? tak odebrane.

Dobrze, ?e umiem wy?uska? z tekstu cho? troch? my?li autora... Pfft

Panowie, nie róbcie off topa - Milka
Edytowane przez Milka dnia 31.12.2007 20:24:39
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

polven26
Zmie? hosta! Poza tym fajnie, niez?y theme.
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

jantom
Chodzi wolniej ni? poprzednio :D Teraz przesz?o to w stan ci??arnej s?onicy b?d?cej na kacu gigancie.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
Zniszczy?o mnie doszcz?tnie... Chyba zbyt staromodny jestem - o ile styl wielb??dzi sprawdza si? przy pisaniu kodu, zafundowanie takich jazd z wielko?ci? czcionki wywo?uje u mnie odruch wymiotny.

Po za tym zdarzaj? Ci si? literówki, urwane/zmienione w trakcie pisania my?li (mówi? o portfolio). Mo?e i tu moje dziwne odczucia estetyczne si? odzywaj?, ale jak masz ochot? si? pochwali? delikatn? niechlujno?ci?, to w/w usterki s? ok.

W sumie to blog, wi?c tre?ci nie komentuj?, mog? co najwy?ej sposób jej przedstawienia, co niniejszym uczyni?em.
Edytowane przez jantom dnia 01.01.2008 16:56:04

http://jantom.info
czarny_
polven26 napisa? :
Zmie? hosta!

P?atnego nie wykupie a darmowe jak widzisz, ?apie si? ka?dego.
Dzi?ki za ocen?.

jantom napisa? :
Chodzi wolniej ni? poprzednio

Tak wiem, ale OVH potrafi?o nie wczyta? strony w ogóle.
Wiem serwer najlepiej nie dobra?em. Zw?aszcza, gdy zobaczy?em te reklamy...

Zniszczy?o mnie doszcz?tnie... Chyba zbyt staromodny jestem - o ile styl wielb??dzi sprawdza si? przy pisaniu kodu, zafundowanie takich jazd z wielko?ci? czcionki wywo?uje u mnie odruch wymiotny

Chyba photoblogów nie widzia?e? Pfft A tak na serio. Wiem, ?e jest to ci??ko strawne.
Aczkolwiek dla mnie wygl?da ?adnie... a bynajmniej wygl?da?o Smile

Po za tym zdarzaj? Ci si? literówki, urwane/zmienione w trakcie pisania my?li (mówi? o portfolio). Mo?e i tu moje dziwne odczucia estetyczne si? odzywaj?, ale jak masz ochot? si? pochwali? delikatn? niechlujno?ci?, to w/w usterki s? ok.

Nie takiej ochoty nie mia?em Smile Aczkolwiek tekst portfolio faktycznie jest do poprawienia. Za mn? sprawdza?a tylko jedna osoba.

co niniejszym uczyni?em

Dzi?kuj? Ci serdecznie Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl