ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Last Chaos mmorpg
Drakoo
witam
Serdecznie zapraszam na strone o last chaos www.lastchaos.pev.pl
Strona istnieje od niedawna daltego zalezy mi na jej Reklamie Smile chce stworzyc serwis typu tibia.pl ,aby pomagal polakom i zachecal ich do gry Smile,przydala by sie pomoc chetnie przyjme administratorow (PW domnie) Chetnych zapraszam do rejestracji jest mozliwosc dodawania poradnikow itp. mozna pisac co by jeszcze trzeba bylo dodac Wink Serdecznie zapraszam Smile

www.lastchaos.pev.pl

pozdrawiam
lastchaos.pev.pl

PS:CHETNIE WYMIENIE SIE BUTTONEM!!!!!!!!
Edytowane przez Drakoo dnia 31.12.2007 13:15:34

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 08:48:16
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Johny
No strona ma szanse bo chyba niema innego konkretnego (polskiego oczywi?cie) serwisu o tej grze... Co do strony- theme tu zupe?nie nie pasuje. Masz stron? o konkretnej tematyce wi?c masz du?e pole do popisu je?eli chodzi o grafik?. Jak na pocz?tek do?? du?o informacji, wi?c nie jest ?le Wink.

Co do gry to jest fajna... Wiem co mówi? bo w ni? gra?em jako? w wakacje. Mia?em tego kolesia co mo?e przywo?ywa? summony (tego ognistego lisa, elfa ?ucznika itp.). Chyba 20lvl Wink Mo?e jeszcze zagram Pfft

www.dobre-filmy.pl
Drakoo
Dzi?ki za rady, strona dopiero startuje ma kilka dni wiec na pocz?tek musia?em da? jaki? them ;P Zrobi?em stron? przez ?wi?ta, wiec nie by?o ju? czasu na zrobienie swojej skorki. Ale si? tym zajm?, dodatkowo postaram si? co? pokombinowa? we Flashu Wink. Je?li wszystko pójdzie Zgodnie z planem Smile wykupie sobie jak?? domene, w przysz?o?ci serwer Smile. Nad strona dalej Pracuje, Ch?tnie wymieni? si? linkiem czy Buttonem Smile B?d? Banerem Wink

Gra jest ?wietna, ma doskona?a grafik?, mi?o sp?dza sie nad ni? czas. Lecz jednym minusem jest to ze wszystko jest po angielsku co moze dla niektórych stanowi? problem, dlatego postanowi?em zrobi? t? stron?Wink

//Staraj si? przecinki stawia? po wyrazie, nie przed. Poprawi?em - Piotrek
Edytowane przez Piotrek dnia 31.12.2007 13:29:31

polven26
Theme darmowy ale niez?y, du?o tre?ci, brak domeny.

Generalnie jest nie?le... Zacznij pozycjonowa? t? stron?. 7/10 i powowdzenia
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

bartek124
No wiesz strona mo?e wypali?. Ale nie musi. Popracuj nad ortografi?, ale nie tylko dla strony, tylko wogóle, na przysz?o?? Smile . Ogl?da?em stron? w 2 przegl?darkach, i nie dopatrzy?em si? poprawnej stopki. Mo?e mnie o?wiecisz w tej sprawie?
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Drakoo
Co rozumiesz przez "Poprawna Stopk?" ?? Theme Tak jak by? ?ci?gni?ty tak zainstalowany ,nic nie zmienia?em...

//Edit:
Z skórk? ogólnie jest co? nie tak... Musz? j? zmieni?!! Wink
Edytowane przez Drakoo dnia 31.12.2007 15:52:58

bartek124
http://www.php-fu...page_id=23

Sorki, ale na stronie jest stopka. mój Kaspersky jako? to blokowa? Smile. Sorki

Edytowane przez bartek124 dnia 31.12.2007 19:01:56
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Qbol
Jak dla mnie strona prezentuje sie w miare dobrze. Nad tresci? musisz jeszcze du?o popracowa?. Co do thema to zmie? go jak najszybciej bo u mnie si? zacina niewiem jak u innych. Brakuje mi jeszcze na twojej stronie screenshotów bo ja ch?tnie bym sobie zagra? w t? gr? ale niewiem jak stoi ona pod wzgl?dem grafiki. Je?li jeste? ch?tny wymieni? si? reklam? jestem w stanie wyj?? Ci na przeciw pisz na gg 9507554

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl