ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Inna strona g?ówna dla go?ci inna dla u?ytkownika
kalku
Jak zrobi? ?eby dla go?ci by?a inna strona g?ówna a inna dla u?ytkownika? Obecnie ustawiona strona g?ówna http://www.droga.... w przypadku go?ci jest bardzo ubogaSad i chcia?bym aby dla go?ci stron? g?ówn? by?a zak?adka "O nas" dla u?ytkowników ?eby zosta?o jak jest news.php. Po zalogowaniu zalezy mi aby otwiera?y si? newsy i nie chcia?bym aby wy?wietla?o si? "o nas" gdybym ustawi? te jako g?ówn?.
Edytowane przez Pieka dnia 29.05.2009 23:17:01

http://www.droga.az.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 19:47:58
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrek
W ustawieniach strony g?ównej w polu Otwórz jako Stron? G?ówn? wpisujemy adres podstrony O nas czyli w Twoim przypadku viewpage.php?page_id=1

Nast?pnie otwieramy plik satuser.php i zmieniamy:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

na:

Tyle z mojej strony ;) chod? to jeszcze nie do ko?ca jest dobrze...
Edytowane przez Piotrek dnia 12.12.2007 00:11:55

kalku
Dzi?ki dzia?a. Tylko mam pytanie czy da si? zrobi? aby kiedy si? wejdzie www.droga.az.pl by? widoczny np panel powitania? Bo nie wida?. Jest on widoczny dopiero po zalogowaniu a chcia?bym ?eby co najmniej dwa panele by?y widoczne na stronie g?ównej: powitalny i losowy cytat. S? one widoczne dopiero po zalogowaniu.
Edytowane przez Milka dnia 17.12.2007 18:36:45

http://www.droga.az.pl
KriSSkrk
Witam! Mam bardzo podobny problem. Jestem nowym u?ytkownikiem i "pracuje" na PHP Fusion v6.01.15. Problem polega na tym i? chcia?bym aby dla niezarejestrowanych u?ytkowników (go?ci) pojawia?a si? krótka wiadomo?? o stronie, za? po zalogowaniu wy?wietli?a si? ju? inna strona. Zrobi?em jak kolega Piotrek pisa? ale u mnie to nie dzia?a... je?li zmieni? w ustawieniach g?ównych stron? startow? na adres strony która ma si? wy?wietli? a w pliku setuser : url=index.php na url=news.php to i przed logowaniem i po zalogowaniu mam t? sam? stron? (news.php) Bardzo prosz? o pomoc.
Edytowane przez KriSSkrk dnia 28.05.2009 14:34:02

piterus
Spróbuj tego:

Gdzie redirect(BASEDIR."viewpage.php?page_id=1"); jest odwo?anie do strony dla nie-zalogowanych.
Edytowane przez Pieka dnia 17.10.2009 19:25:28
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

KriSSkrk
SUPER!! Bardzo Ci dzi?kuj? za pomoc!! DZIA?A!!
Bardzo prosz? o odznaczenie kolegi "piterus" za szybk? i fachow? pomoc.
Dzi?kuj?

Kopciak77
A co zmieni? no i gdzie aby po zalogowaniu kierowa?o automatycznie na profil u?ytkownika ?
Je?li si? da to prosz? o pomoc.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl