ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 1

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
30.10.2025 21:11:37
Panie khaman prosze zmienic kodowanie w bazie

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
[MOD] Instalacja ProDownloadSystem
Morgen
Witam ponownie.
Zrobi?em wszystko zgodnie z instrukcj? (a raczej troch? inaczej, bo ona jest ?le napisana)... W Panelu Admina klikn??em "Zainstaluj" no i zaraz po tym na dole pokaza?a si? nowa tabela - "Zainstalowane". Niestety, ale pole "Nazwa" jest puste... Wszystkie pozosta?e pola si? wype?ni?y (wersja, autor, kontakt). Mog? równie? odinstalowa? wtyczk?.

Co dalej? Jak doda? jaki? plik?
4. W Panelu Admina kliknij na Professional Download System.

Tzn. gdzie? Nic takiego nie mam.

W?cibski Go??
Dodany dnia 01.11.2025 15:13:40
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
LAbUdZiN
Po zainstalowaniu pierwszego moda tworzy ci si? takie co? jak "wtyczki" obok "zarz?dzania tre?ci?" "zarz?dzania u?ytkownikami" i zarz?dzania stron?" Wejdz tam.

www.takgramy.pl
Morgen
Nic takiego nie ma...

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
To bardzo dziwne bo u mnie jest, a dodatkowo w nawigacji bocznej dla u?ytkowników i wej?cie zalogowanego admina, i klik tak?e pozwalaj? na dost?p do trybu administracji.
U mnie dodatkowo po mojej modyfikacji wej?cie i widoczno?? dla go?cia co pokazuje strona g?ówna.
Patrz podpis strona link i wymagania tak?e je?li ode mnie co? chcesz.
W innym przypadku prosz? ten post traktowa? wy??cznie jako info.

wlodekp.europa.pl
Morgen
A czy móg?by? napisa? instrukcj? instalacji? Co prawda jest ona zawarta w archiwum i jestem pewny, ?e wszystko jest dobrze...
Od czego to mo?e jeszcze zale?e?? Dodam, ?e modyfikowa?em "troch?" skórk?, ale je?li chodzi o PA to miesza?em tylko w newsach i artach.

LAbUdZiN
Wystarczy ?e wrzuci?e? zawarto?? folderu "professional_download_panel" Wejdz do PA>zarz?dzanie stron?>zarz?dzanie wtyczkami infusions i zainstaluj wybieraj?c z listy t? wtyczk?, zapewne to Twój pierwszy mod instalacyjny i musi Ci si? utworzy? takie co? jak "wtyczki"
screeny:
images25.fotosik.pl/124/f34b75778c33c39f.jpg images34.fotosik.pl/77/c43f89789374a6cd.jpg
Je?eli jeszcze tego nie Masz ?ci?gnij jaki? inny mod i zainstaluj i zobacz czy wtedy utworzy Ci taka zak?adka jak "wtyczki"
Edytowane przez LAbUdZiN dnia 12.12.2007 19:51:33

www.takgramy.pl
Morgen
Zainstalowa?em sobie FMC_Download_1.08 i dzia?a (ale i tak nie mam "Wtyczki", poniewa? on zamienia standardowy download).
Poprzerabiam to co trzeba i chyba b?dzie dobrze...

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl