Zobacz temat
|
[Zlecenie] Optymalizacja sieci portali
|
|
| berto |
Dodany dnia 07.12.2007 11:23:51
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 21 Data rejestracji: 23.03.2006 13:21 Złamana licencja |
Witam wszystkich, Jestem w?a?cicielem oko?o 20 portali php-fusion (extrem Pack). Od kilku miesi?cy mam problemy z wydajno?ci? przenosi?em serwisy na wiele nowych serwerów i zawsze generowa?y one problem dla pozosta?ych u?ytkowników. W chwili obecnej mam serwisy na serwerze do monitorowania i mam tydzie? na poprawienie szybko?ci by pozostali klienci mogli normalnie pracowa?. Sam nie mam za wiele czasu oraz nie znam si? zbyt dobrze na fusionie dlatego postanowi?em zleci? t? prac? komu?. W?ród wielu portali aktywnych jest naprawd? niewiele (bleach.pl, naruto.com.pl i fullmetalalchemist.com.pl) oko?o 5 tys userów w ka?dym. Wiem ?e problemy s? g?ównie powodowane przez bleach.pl i naruto.com.pl bo te serwisy najcz??ciej blokowa? mi provider. Kontakt do mnie na priva lub gg: 3092973 (cz?sto niewidoczny) Chodzi mi g?ównie o znalezienie cz??ci kodu winnej problemom, modyfikacje mog? nawet zrobi? sam. Czekam na wasze propozycje... (prosz? równie? poda? list? referencyjn? zale?y mi na kompetentnej osobie której mozna zaufa?) http://bleach.pl
|
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 16:35:21
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
wlodekp |
Dodany dnia 07.12.2007 12:33:12
|
|
Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Nie robi? na tym forum nic za kas? i nie robi?em(przepraszam raz jeden i kasa nie by?a dla mnie) I tak jak zauwa?y?e? tego typu operacje wymagaj? zaufania. Ale zaufania obustronnego gdzie Czerwony Brat je przekre?la ca?kowicie. Znam prawie wszystkich sta?ych bywalców tego forum, którzy potrafiliby to zrobi?. Miedzy nami ró?nie si? uk?ada. S?dz? jednak, ?e w kwestii poszanowania praw autorskich, jeste?my zgodni. Jak Ty Nas szanujesz tak my Ciebie. I DOPÓTY JEST CZERWONY BRAT ZERO POMOCY. I na marginesie strony asygnowane tymi anime nagminnie nie posiadaj? stopki php-fusion. Takie jest tylko moje prywatne zdanie mo?e, dlatego, ?e kasa mnie nie kusi, a je?li ju? pomagam to dla satysfakcji, ?e potrafi?em, ale wy??cznie uczciwie post?puj?cym. |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

wlodekp