ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
EXTBoard (Extended Board)
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Podaje jedynie link do strony: Development Version
http://portal.wus...n/news.php
A czy kto? skorzysta to jego sprawa.
Nadmienie tylko, ?e bazuje na 6.01.12

wlodekp.europa.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 03:05:02
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zezol
Mam to od przedwczoraj, tylko, ?e po polsku(nie wa?ne sk?dPfft) i sobie testuje. Có? z tego, ?e forum ?adne, fajne, ale za to troch? b??dów ma. Wi?? na becie b?d? mieli co robi? Wink.
wlodekp napisa?/a:
Nadmienie tylko, ?e bazuje na 6.01.12

I w?a?nie to mnie martwi... Forum bazuje na z deczka starej wersji Fusiona, wi?c ony nie by?o jaki? problemów z tym zwi?zanych. Fajnie by by?o, gdyby mo?na to jako? zaktualizowa?.

Ju? chwilk? przygotowywuje stronk? klasow? i nie wiem do ko?ca które forum wybra?. Czy Fusionboard, czy w?a?nie ExtBoard. Ale wydaje mi si?, ?e Fusionboard powinien wystarczy?. Ale trzeba b?dzie jeszcze pomy?le?.

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ja powiem tak teoretycznie i jako ogl?dacz forum i u?ytkownik nie posiadacz(tylko testowe) Fusionboard jest nie rozwojowe stan??o w miejscu natomiast ten projekt idzie dalej swoim tropem 12 deczko starsze, a co zmodyfikowano w 13 w forum.
Przy takim podej?ciu powiniene? cierpliwie czeka? na v7 bo wszysko b?dzie do niego z deczka stare.
I na koniec jako samo forum najbardziej wyspecjalizowane jest bezwzgl?dnie phpbb jednak brak mu pozosta?ych elementów portalowych Fusion.
I tych dwóch systemów nie ma, co porównywa?, bo ich role s? ró?ne.
Jednak nale?y stwierdzi?, ?e sekcja forum fusiona nabiera rumie?ców i staje si? coraz bardziej profesjonalna wzbogacona o wiele dobrych elementów które wyst?powa?y tylko w wyspecjalizowanych systemach forum.
I by? mo?e trendy zaprezentowane w v7 zadowol? wybredniejszych u?ytkowników a z czasem tak?e koneserów sekcji forum.
Wszyscy z cicha na to liczymy
Nie wiem czy wszyscy chocia? odnotowali podwójne kodowanie md5 od 12 z czym mog? si? wi?za? problemy wcze?niejszych wersji nie forum ale.
Tyle dywagacji w oczekiwaniu na v7 a póki co dzia?amy na tym co dost?pne i najlepsze
Nie ma wi?c chyba sensu by beta zajmowa?a si? tym projektem on pójdzie w?asnym torem rywalizacji z v7 co mo?e jednemu i drugiemu przynie?? korzy?ci.
I to by by?o na tyle moim zdaniem.
Edytowane przez wlodekp dnia 23.11.2007 20:45:29

wlodekp.europa.pl
zezol
Troch? pó?no, ale odpisze...
Z t? wersj? (6.01.12), to si? trochu zmyli?em. Pomiesza?o mi si? numerkiem z owiele starsz? wersj?, wi?c dlatego tak si? "przetraszy?em" Wink. A tyle co zosta?o zmienione w "13-stce" odno?nie forum, to chyba tyle co nic.

Pisa?e? o v7, tak mo?e i b?dzie to fajna sprawa, ale ja tyle czasu nie mam, ?eby czeka? na v7 Wink. Nie rozumiem, pisa?e?, ?e wszystko do niego b?dzie starsze? Co konkretnie w tym przypadku - Fusionboard? No mo?e i tak, bo jak ju? wspomnia?e?, nie jest ju? rozwijane, wi?c w przysz?o?? idzie ExtBoard, nie Fusionboard. Tylko czy dla strony klasowej jest potrzebne "a?" ExtBoard? Czy mo?e wystarczy? "tylko" Fusionboard? Tutaj da?e? mi troch? do my?lenia z tym rozwojem forum. W tej kwestii b?d? musia? si? troszk? zastanowi?.

S?usznie te? zauwa?y?e?, phpBB jest bardzo "przyjaznym" forum, ale tu chodzi o forum pod Fusiona, wi?c zosta?my przy temacie. Póki co, nie ma v7, i trzeba bra? co jest, a na czekanie za bardzo nie ma czasu Wink, wi?c przychylno?? stoi raczej po stronie rozwojowego ExtBoard.

Sony
Przepraszam, ?e odkopuje stary temat, ale nie ma te? sensu specjalnie zak?ada? nowego. Wink
Zauwa?y?em, ?e Lang TEAM uko?czy? ju? t?umaczenie moda - ExtBoard...
Mo?ecie, gdzie? udost?pni? polskie locale tego forum-moda? Grin

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl