Zobacz temat
|
EXTBoard (Extended Board)
|
|
wlodekp |
Dodany dnia 23.11.2007 10:57:17
|
|
Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Podaje jedynie link do strony: Development Version http://portal.wus...n/news.php A czy kto? skorzysta to jego sprawa. Nadmienie tylko, ?e bazuje na 6.01.12 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 03:05:02
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| zezol |
Dodany dnia 23.11.2007 19:36:20
|
|
Bywalec ![]() Postów: 593 Pomógł: 34 Data rejestracji: 09.12.2006 22:16 |
Mam to od przedwczoraj, tylko, ?e po polsku(nie wa?ne sk?d ) i sobie testuje. Có? z tego, ?e forum ?adne, fajne, ale za to troch? b??dów ma. Wi?? na becie b?d? mieli co robi? .wlodekp napisa?/a: Nadmienie tylko, ?e bazuje na 6.01.12 I w?a?nie to mnie martwi... Forum bazuje na z deczka starej wersji Fusiona, wi?c ony nie by?o jaki? problemów z tym zwi?zanych. Fajnie by by?o, gdyby mo?na to jako? zaktualizowa?. Ju? chwilk? przygotowywuje stronk? klasow? i nie wiem do ko?ca które forum wybra?. Czy Fusionboard, czy w?a?nie ExtBoard. Ale wydaje mi si?, ?e Fusionboard powinien wystarczy?. Ale trzeba b?dzie jeszcze pomy?le?. |
|
|
|
wlodekp |
Dodany dnia 23.11.2007 20:41:36
|
|
Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Ja powiem tak teoretycznie i jako ogl?dacz forum i u?ytkownik nie posiadacz(tylko testowe) Fusionboard jest nie rozwojowe stan??o w miejscu natomiast ten projekt idzie dalej swoim tropem 12 deczko starsze, a co zmodyfikowano w 13 w forum. Przy takim podej?ciu powiniene? cierpliwie czeka? na v7 bo wszysko b?dzie do niego z deczka stare. I na koniec jako samo forum najbardziej wyspecjalizowane jest bezwzgl?dnie phpbb jednak brak mu pozosta?ych elementów portalowych Fusion. I tych dwóch systemów nie ma, co porównywa?, bo ich role s? ró?ne. Jednak nale?y stwierdzi?, ?e sekcja forum fusiona nabiera rumie?ców i staje si? coraz bardziej profesjonalna wzbogacona o wiele dobrych elementów które wyst?powa?y tylko w wyspecjalizowanych systemach forum. I by? mo?e trendy zaprezentowane w v7 zadowol? wybredniejszych u?ytkowników a z czasem tak?e koneserów sekcji forum. Wszyscy z cicha na to liczymy Nie wiem czy wszyscy chocia? odnotowali podwójne kodowanie md5 od 12 z czym mog? si? wi?za? problemy wcze?niejszych wersji nie forum ale. Tyle dywagacji w oczekiwaniu na v7 a póki co dzia?amy na tym co dost?pne i najlepsze Nie ma wi?c chyba sensu by beta zajmowa?a si? tym projektem on pójdzie w?asnym torem rywalizacji z v7 co mo?e jednemu i drugiemu przynie?? korzy?ci. I to by by?o na tyle moim zdaniem. Edytowane przez wlodekp dnia 23.11.2007 20:45:29 |
|
|
|
| zezol |
Dodany dnia 02.12.2007 01:11:41
|
|
Bywalec ![]() Postów: 593 Pomógł: 34 Data rejestracji: 09.12.2006 22:16 |
Troch? pó?no, ale odpisze... Z t? wersj? (6.01.12), to si? trochu zmyli?em. Pomiesza?o mi si? numerkiem z owiele starsz? wersj?, wi?c dlatego tak si? "przetraszy?em" . A tyle co zosta?o zmienione w "13-stce" odno?nie forum, to chyba tyle co nic.Pisa?e? o v7, tak mo?e i b?dzie to fajna sprawa, ale ja tyle czasu nie mam, ?eby czeka? na v7 . Nie rozumiem, pisa?e?, ?e wszystko do niego b?dzie starsze? Co konkretnie w tym przypadku - Fusionboard? No mo?e i tak, bo jak ju? wspomnia?e?, nie jest ju? rozwijane, wi?c w przysz?o?? idzie ExtBoard, nie Fusionboard. Tylko czy dla strony klasowej jest potrzebne "a?" ExtBoard? Czy mo?e wystarczy? "tylko" Fusionboard? Tutaj da?e? mi troch? do my?lenia z tym rozwojem forum. W tej kwestii b?d? musia? si? troszk? zastanowi?.S?usznie te? zauwa?y?e?, phpBB jest bardzo "przyjaznym" forum, ale tu chodzi o forum pod Fusiona, wi?c zosta?my przy temacie. Póki co, nie ma v7, i trzeba bra? co jest, a na czekanie za bardzo nie ma czasu , wi?c przychylno?? stoi raczej po stronie rozwojowego ExtBoard.
|
|
|
|
| Sony |
Dodany dnia 04.06.2008 10:56:02
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 253 Pomógł: 19 Ostrzeżeń: 1 v7.02.06Data rejestracji: 19.04.2008 16:21 |
Przepraszam, ?e odkopuje stary temat, ale nie ma te? sensu specjalnie zak?ada? nowego. ![]() Zauwa?y?em, ?e Lang TEAM uko?czy? ju? t?umaczenie moda - ExtBoard... Mo?ecie, gdzie? udost?pni? polskie locale tego forum-moda? ![]() |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

wlodekp

) i sobie testuje. Có? z tego, ?e forum ?adne, fajne, ale za to troch? b??dów ma. Wi?? na becie b?d? mieli co robi?
.