Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Witam, mam problem z forum i shotboxem. Zamiast normalnego tekstu wyskakuje mi takie co?:
****N****i****e****c****h**** ****k****a****?****d****y**** ****k****t****o**** ****c****h****c****e**** ****n****a****m**** ****d****o****r****a****d****z****i****?**** ****i**** ****p****o****d****z****i****e****l****i****?**** ****s****i****e**** ****p****r****z****e****m****y****?****l****e****n****i****a****m****i**** ****d****o****t****y****c****z****?****c****y****c****h**** ****s****t****r****o****n****k****i****
Tak samo wystakuje na forum i w shotboxie. Pomó?cie, o co tu mo?e chodzic?
Ju? naprawi??m ten b??d, chodzi?o o Cenzure, mia?em j? w??czon?. Po wy??czeniu wszystko dzia?a ju? poprawnie. Ale czemu ca?e zdania uwa?a?o za niecenzurowane, tego to chyba sie nie dowiemy.
Mia?em to samo na 5.01, na 5.00 cenzura dzia?a?a jak nale?y... ale nie pyta?em czemu, po prostu wy??czy?em cenzur?... u mnie to nie?le wygl?da?o:
C[cenzura]z[cenzura]e[cenzura]?[cenzura]?[cenzura]... bo tak sobie ustawi?em cenzurowanie... dziwne, sprawdz? czy to samo mam na 6.0.