ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion kontra inne CMS-y » Ogólna dyskusja
 Drukuj temat
Jaki CMS polecacie
Speed1111
Chcia? bym si? dowiedzie? jaki CMS polecacie php-fusion najnowsza wersja czy extreme pack 4.08 nie wiem czy ten extreme pack jest najnowsz? wersj? ale mam nadzieje xD Te? s?ysza?em ?e da si? je po??czy?, ale czy to po??czenie daje jakie? zyski usuni?cie b??dów typu dawania pkt itp?

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 01.10 - 09:13

Edytowane przez Pieka dnia 01.10.2007 09:14:57

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 14:40:37
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
Speed1111 napisa?/a:
Chcia? bym si? dowiedzie? jaki CMS polecacie php-fusion najnowsza wersja czy extreme pack 4.08 nie wiem czy ten extreme pack jest najnowsz? wersj? ale mam nadzieje xD Te? s?ysza?em ?e da si? je po??czy?, ale czy to po??czenie daje jakie? zyski usuni?cie b??dów typu dawania pkt itp?

To zale?y o czym ma by? ta strona. Po prostu czego potrzebujesz.

Speed1111
Ma by? o anime dragon ball. A potrzebuje szybkie dzia?anie strony i bez b??dów, bo jak kiedy? instalowa?em, niestety nie pami?tam czy to extreme pack czy php-fusion to mia?em b??dy typu. Daje komu? pkt to pisze na forum i ju? nie dostaje pkt za to. Ja na to miast za usuwanie artów traci?em tyle pkt ile by? wart i ca?y czas by?o na - i to strasznie g?upio wygl?da?o. Te? gdy dawa?em pkt przepuszczam, ?e powinno si? liczy? jako bonus, a tak nie by?o;/ Chodzi by unikn?? tego typów b??dów.

polven26
Speed1111 napisa?/a:
Ma by? o anime dragon ball. A potrzebuje szybkie dzia?anie strony i bez b??dów, bo jak kiedy? instalowa?em, niestety nie pami?tam czy to extreme pack czy php-fusion to mia?em b??dy typu. Daje komu? pkt to pisze na forum i ju? nie dostaje pkt za to. Ja na to miast za usuwanie artów traci?em tyle pkt ile by? wart i ca?y czas by?o na - i to strasznie g?upio wygl?da?o. Te? gdy dawa?em pkt przepuszczam, ?e powinno si? liczy? jako bonus, a tak nie by?o;/ Chodzi by unikn?? tego typów b??dów.

Na strony rozywkowe - eXtreme. Mozesz wrzucic PF + EPS, kolorowanie, fusionboard i masz fajny cms.
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

jantom
Fusionboard nie jest ju? wspierany - owszem, doda?em do niego 2 ?atki (po których zdarzaj? si? b?edy przy niektórych ustawieniach), ale sami twórcy zwin?li interes. Wniosek - przy wyj?ciu nowego Fusiona zaczn? si? cyrki z aktualizacj?, zatem jesli nie wiesz, co robisz, raczej odpu?? sobie tego moda. Ostatnio na OpenBeta pojawi?a si? nowa alternatywa (i wreszcie jest do ?ci?gni?cia) - musz? sprawdzi?, jak toto dzia?a.
Edytowane przez jantom dnia 01.10.2007 20:07:24

http://jantom.info
Speed1111
Zainstalowa?em extreme-pack. i mam b??d którego si? spodziewa?em z pkt. Gdy usuwam arty odpiera mi tyle pkt co jest wart art i jak komusi dam pkt i pisze na forum to nie dostaje pkt.

Chyba zrobi? tak o ile to mo?liwe. xD usun? pkt by ich nie by?o i te? rangi. Da si? tak zrobi?? Chyba ?e macie jaki? pomys? by zapowiedz temu b??dowi z pkt Smile
Edytowane przez jantom dnia 01.10.2007 22:41:11

Piotrek
To ju? mog?e? sobie da? spokój i zainstalowa? PF Wink

Speed1111
Ale chyba mo?na przej?? w ?atwy sposób do php-fusion tak mi si? zdaje xD Oczywi?cie bez straty danych hehe

Piotrek
Wszystko o czym piszesz by?o omawiane, wi?c warto si?gn?? po Szukajk?.

Pieka
Speed1111 napisa?/a:
Zainstalowa?em extreme-pack. i mam b??d którego si? spodziewa?em z pkt. Gdy usuwam arty odpiera mi tyle pkt co jest wart art i jak komusi dam pkt i pisze na forum to nie dostaje pkt.

Chyba zrobi? tak o ile to mo?liwe. xD usun? pkt by ich nie by?o i te? rangi. Da si? tak zrobi?? Chyba ?e macie jaki? pomys? by zapowiedz temu b??dowi z pkt Smile

Widze, ze masz sie za cwaniaka...
Prosze zaczac szukac na forum, a nie kpic z uzytkownikow zakladajac tego typu temat i pytajac w nim w najlepsze o swoje problemy z EP.
Nie jest to zgodne nawet z nazwa tematu, w ktorej pytasz "Jaki CMS polecacie?".
Polecamy PHP-Fusion!
Dlaczego? Masz mase odpowiedzi na tej stronie.

Speed1111 napisa?/a:
Ale chyba mo?na przej?? w ?atwy sposób do php-fusion tak mi si? zdaje xD Oczywi?cie bez straty danych hehe

Jak wyzej napisal Piotrek, temat byl poruszany, w dodatku jest przyklejony.

Zamykam i radze wiecej nie stosowac tego typu praktyk, tym bardziej, ze nie jest tu od wczoraj.
Edytowane przez Pieka dnia 02.10.2007 02:08:20
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl