ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
3gmobile.pl - nowoczesny wortal telekomunikacyjny
michal89
Witajcie. prosi?bym o jak najbardziej subiektywne opinie na temat jednego z moich serwisów: www.3gmobile.pl
Strona nie jest jako? zbytnio przepe?niona artyku?ami, czy tre?ci?, ale to z tego wzgl?du, ?e jest stosunkowo m?oda, a ja nie mam zbyt du?o czasu na jego modernizacj? bo zdaj? w tym roku matur? (?yczcie mi szcz??ciaGrin). Tak przy okazji przyda?oby mi si? paru pomocników (wi?cej mo?na przeczytac w newsie na stronie). Pozdrawiam i czekam na Wasze oceny.

www.3gmobile.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 08:48:18
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Andiv
Serwis mi si? podoba, ?adny top i dobrze dobrana kolorystyka. Cho? czcionka newsów nieczytelna zbytnio.
Edytowane przez Andiv dnia 13.09.2007 18:24:38
userbar304758pz3.gif
Pomagam przy stronie, przerabiam skórki do php-fusion, oczywi?cie komercyjnie.
Wszedzie dobrze ale na 127.0.0.1 najlepiej xD
Na mi?y Bóg, ?ycie nie po to tylko jest, by bra?
?ycie nie po to, by bezczynnie trwa?
I aby ?y? siebie samego trzeba da?

Piotrek
8/10

+ theme
+ logo
+ baza telefonów

- d?uuugo si? ?aduje
- pusty download

Ogólnie strona mi si? podoba i ?ycz? powodzenia w dalszym jej prowadzeniu.
Edytowane przez Piotrek dnia 13.09.2007 19:00:56

konrad604
brakuje w liscie operatorów wielu wirtualnych nowych.
Edytowane przez Pieka dnia 13.09.2007 19:34:16

bubutm
Piotrek napisa?/a:
- d?uuugo si? ?aduje

No w?a?nie a? ca?e 67sek
6/10 Powodzenia
...:: Smile Bo w?dkarstwo to nasza pasja Smile ::...
userbaradmina.jpg
mw_strzelec.png
http://www.wedkarze.info - Twoje centrum wiedzy o w?dkarstwie

http://www.wedkarze.info
polven26
+ Top i theme
+ Dzwonków du?o
+ Bramka SMS
+ Gotowe Teksty SMS
+ SMS Na Stacjonarny
+ Flash SMS
+ Baza i galeria telefonów
i inne np ?ci?ganie simlocka. Tu Was zdziwi?: strona ?aduje si? u mnie w 6 sekund

Dam 9/10, czego? mi tu brakuje, czuj? tak? wewn?trzn? pustk?... (lol)
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

michal89
bubutm napisa?/a:
Piotrek napisa?/a:
- d?uuugo si? ?aduje

No w?a?nie a? ca?e 67sek
6/10 Powodzenia

Skoro strona ?aduje ci si? 67 sek to strzelam ?e twój internet ma pr?dko?? 16 kB/s. Ja mam neo i strona ?aduje si? bezproblemowo w ok 3-4 sek. Dzi?ki za wszystkie opinie. Mo?e kto? jeszcze sie wypowie, co zmieni?, co doda? itp.

www.3gmobile.pl
bubutm
@michal89 - mam 512 Grin Tylko i a? , teraz mi wczytuje w 48 sek |(mo?e to i mój net ?wiruje ) Powodzenia przy stronce i tysi?cy Uników. Pozdro
userbaradmina.jpg
mw_strzelec.png

Piotrek
To nie wina naszych netów. Ja mam 4 Mbit i ?aduje si? ok. minuty. Warto zwróci? uwag? na ilo?? grafik na stronie, to one powoduj? "mulenie".

michal89
Wiem @Piotrek, tyle tylko ?e juz teraz nic z t? grafika nie zrobi? tzn nie wyrzuc? jej ze strony etc. Chyba ?e jest jaki? inny sposób na zwi?kszenie szybko?ci ?adowania. Pozdrawiam

www.3gmobile.pl
polven26
michal89 napisa?/a:
jaki? inny sposób na zwi?kszenie szybko?ci ?adowania.

Zmiana serwera ;)

U mnie ten chodzi na poziomie 60 kb/s (wiem ?enada), w nocy kolo dwóch mega. ?ci?gn??em sobie strone glowna. Mysle, i? waga animacji swf (186kb) jest za du?a. Nie lepiej obrazek? Mo?e troch? za du?o tych gifów. Skompresuj je sobie w jakims programie.
Edytowane przez polven26 dnia 15.09.2007 14:39:31
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

michal89
Serwer mam na cal.pl. Wydaje mi si? ze s? godnym polecenia hostingiem, chyba ?e si? myl?Grin Jeszcze nie by?o takiej sytuacji ?eby strona nie chodzi?a, czy baza pad?a. Nie wiem natomiast jak jest z szybko?ci?.

www.3gmobile.pl
bubutm
@michal89- masz na cal.pl i wszystko jasne mam podobne objawy niby padów nie ma (od kwietnia mam tam hosting wykupiony) ale ostatnio w?a?nie zauwa?y?em mulenie serwera h6.cal.pl czyli mamy ten sam problem Wink
userbaradmina.jpg
mw_strzelec.png

DJPromo
Stronka na prawd? super Grin

polven26 nie wiem co? chyba u ciebie jest nie tak strona ?aduje sie do 4 -6 sekund
Ja mam tylko 1Mb ale za ka?dym razem tak samo sie ?aduje

acz kolwiek proponowa? bym kompresj? gifów Wink i Powodzenia bo na prawd? stronk? warto rozwija?
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

michal89
@DJPromo stronke warto rozwija?, tylko nie bardzo jest kto? kto móg?by to robi?. Staram sie co jaki? czas j? dogl?da? ale nie wyrabiam, bo mam na utrzymaniu jeszcze 3 inne no i w tym roku matura, wi?c nauki tez przyby?o. gdyby znalaz? si? kto? kto móg?by wspó?pracowa? by?bym wdzi?cznyWink A teraz czekam na kolejne opinie o stronie.

Od?wie?ony na ?yczenie autora - czarny_
Edytowane przez michal89 dnia 18.09.2007 16:31:44

www.3gmobile.pl
holohause
Strona ogólnie fajna, ale na dzie? dobry tyle tych reklam...

// Wyczerpuj?ca wypowied?... - Piotrek
Edytowane przez Piotrek dnia 29.09.2007 09:48:45

MeTeo
Mi si? strona ?aduje 2.244 s Smile przy ??czu 2 mb ;D Strona ogólnie fajna Wink Nie mo?na jej du?o zarzuci?... Ja ogólnie wol? inny styl ni? taki portalowy Wink Wole strony z du?? ilo?ci? grafik (w rozumieniu, ?e szablon si? sk?ada z wielu grafik). Logo bardzo fajne Wink Wszystko na swoim miejscu.

Ocena: 8/10

(-)
- Jak dla mnie troch? za ma?o ?ycia... Zbyt du?o tej bieli Wink
- Ma?o modyfikacji Sad Nie ?ebym by? specjalist? ale jest stanowczo zbyt du?o podstawowych wtyczek w ogóle nie zmienionych...
- Do?? prosty uk?ad strony - Raz to dobrze, a raz ?le w tym przypadku mog?oby by? troch? bardziej urozmaicone Smile

Mam nadziej?, ?e urazi?em Ci? tymi minusami Wink Wiem jak pomocna bywa dobra konstruktywna krytyka. To co z ni? zrobisz zale?y wy??cznie od Ciebie Smile

Pozdrawiam

michal89
@Meteo:
- co do pierwszego minusa to tak w?a?nie wyobrazi?em sobie profesjonalny serwis telekomunikacyjny, bez zb?dnych kolorów, tylko ?adne, jasne barwy
- je?li chodzi o drugi to tutaj si? myliszAngryU?ywam podstawowych wtyczek, ?eby nie miesza? na stronie jakimi? pierdo?ami, u?y?em tylko najlepszych wed?ug mnie wtyczek i najbardziej potrzebnych i odrobin? je zmodyfikowa?em
- trzeci minus jest absurdalny: popatrz sobie na standardow? strone w php-fusion: dwa panele po bokach, jeden w ?rodku, top i stopka. Przyznasz, ?e moja strona nieco odbiega od tego standardu.
Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie...

www.3gmobile.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl