Zobacz temat
Kilka pyta?
|
|
ptak |
Dodany dnia 07.06.2005 16:08:04
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 12 Data rejestracji: 26.05.2005 19:41 |
Mam kilka pyta? do Was. 1. Jak zrobi? t? grafik? w pasku navigacji np . tak jak jest Strona G?owna i obok domek 9 i jak zrobic odst?py mi?dzy dzia?ami)? 2. Jak zrobi? zamkni?te dzia?y np. download tylko dla zarejestrowanych i ?eby by? ten krzy?yk czerwony?? 3. Czy mody Stron? dla Was tworz? b?dzie dzia?a? pod wersja 6.00 czy trzeba go jako? przerobic?? 4. Tak samo z modem Ostatio Widziani jak dodaje nowy panel i wl?cxzam go to sa jakie? b??dy to czy to jest jaki? b??d skryptu czy pod wersje 6.00 trzeba inny mod? To narazie tylko jak cos jeszcze przyjdzie mi do g?owy to napisze ![]() PW od moderatora:
|
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 21:32:24
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
darkol |
Dodany dnia 08.06.2005 15:52:40
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 80 Pomógł: 1 Data rejestracji: 01.12.2004 18:11 |
Odno?nie 3: To trzeba nieco je zmodyfikowa? aby mog?y dzia?a? pod v.6, ja ju? tak zrobi?em z button panel (przewijane buttony), i walcz? z innymi. Odno?nie 4: To "Ostatnio widziani" jest dost?pna jako infusion na stronie PHP Fusion Mods http://phpfusion-... pod nazw?: Last Seen Users Panel (brak polskiego langa) ja ju? na w?asne potrzeby go przerobi?em (ma?o z tym by?o problemu) ni?ej podaj? jego kod, który jest ju? tak zrobiony, aby wyswietlane by?y ikonki, tak jak w v.5xx (online i offline): |
|
Przejdź do forum: |