ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,350
Najnowszy użytkownik: Zbigniew@

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

krystian1988
04.04.2021 00:00:00
Dobrego jajka Smile

krystian1988
31.03.2021 10:34:14
Witam wszystkich Grin po Covidzie Smile Widzę że wszyscy cali Grin

JazOOn
17.03.2021 21:11:39
Nic mi nie gadajta o staruszkach... w tym roku mi 40stka stuka Grin

MajsterBieda
28.02.2021 00:54:28
No wesołe wesołe! Grin Grin

hoopak
24.02.2021 19:43:03
Wesołe jest życie staruszka Grin

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
Przywrócenie panelu logowania
GokuSSJ4
Mam taki problemik ponieważ przez przypadek wyłączyłem panel logowania mógłby mi ktoś powiedzieć jak go odzyskać? Bardzo bym dziękował za odpowiedzi.
 
Piotrek
Skoro wyłączyłeś to go włącz w Zarządzanie stroną - Zarządzanie Panelami.
Edytowane przez Piotrek dnia 07.09.2007 20:29:15
 
czarny_
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Zaloguj się i zrób co napisał Piotrek.
Edytowane przez Pieka dnia 18.07.2009 15:11:38
Nie chcesz, to nie odpowiadaj!
 
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
On się nie zaloguje, żeby wejść do PA pozostaje phpmyadmin albo sposób z pliku php który kiedyś opisywałem jak problem z phpmyadmin.
Edytowane przez wlodekp dnia 07.09.2007 21:24:53
 
wlodekp.europa.pl
czarny_
wlodekp napisał :
On się nie zaloguje


Wybacz, faktycznie.

Drugie rozwiązanie to podmienić nazwy paneli w katalogu infusions.
Np panel z ankietą jeśli była włączona zamienić nazwą z user_info_panel

Edytowane przez Pieka dnia 08.01.2008 12:18:36
Nie chcesz, to nie odpowiadaj!
 
Pieka
Na koncu zamiast 0 wstaw 1: http://www.php-fu...post_27274
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
czarny_
wlodekp napisał :
A jak zacznie walić błędami po podmianie to Gościu zwątpi theme owszem bo robią wszystkie to samo tu na dwoje babka wróżyła może się uda?


W bazie jest pozapisywanych trochę info o panelach, które powodują wywalenie błędu [nie przewidziałem, że to info będzie aż tak wadzić] Co prawda dużo roboty nie ma. Ale po samej podmianie nazw folderów nie działa nic. Wiec wybaczcie za zamieszanie z moim pomysłem.

@GokuSSJ4 poszukaj sposobu @wlodekp na pewno działa Smile
Edytowane przez czarny_ dnia 07.09.2007 21:39:41
Nie chcesz, to nie odpowiadaj!
 
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
@czarny_ Twój sposób jest dobry i jeszcze w tym kontekście go nie zaproponowano WARUNEK: zmiana nazwy katalogu i pliku oraz panel powinien być po prawo.
Ja przećwiczyłem na online users ale miałem z prawej i tak pozwolił załączyć info panel tylko PA po lewo roawaliło chwilowo.
Jednak wybór shoutbox do operacji pozwoli bezboleśnie to zrobić.
WIĘC JAKO SPOSÓB JEST W PEŁNI POPRAWNY, NOWATORSKI-wymaga jednak uwagi i kombinacji.
Dlatego skasowałem swój poprzedni post bo byłem już w trakcie sprawdzania.
Edytowane przez wlodekp dnia 07.09.2007 22:32:16
 
wlodekp.europa.pl
Grzes
Ja sobie też pozwolę zaproponować pewne rozwiązanie ale zupełnie inaczej.

Należy w katalogu głównym strony stworzyć taki plik:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Powiedzmy że nazwiemy go pa.php

Teraz jak napisał czarny logujemy się za pomocą login.php a następnie otwieramy pa.php w przeglądarce. Widoczny jest link do Panelu Administracyjnego strony. W ten sposób można dostać się do PA i dodać brakujący panel.
Proste i bezbolesne :)

Plik pa.php można spokojnie zostawić sobie na serwerze na wypadek ponownego wyłączenia panelu logowania - nie będzie nikomu tam przeszkadzał.
Edytowane przez Grzes dnia 07.09.2007 22:44:18
Często najmądrzejszą odpowiedzią jest milczenie krzywy.gif
 
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Bardzo konstruktywna dyskusja @Grześ DOBRE! ja napisałem kiedyś plik ze zdefiniowanym połączeniem na podstawie config.php i jednym zapytaniem zmiany 0 na 1 do odpalenia.
 
wlodekp.europa.pl
GokuSSJ4
Sposób Pieki wydaje się najlepszy i najprostszy xD

Ale dziekuje wszystkim za pomoc Smile
Edytowane przez Pieka dnia 29.05.2008 09:58:26
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl