Zobacz temat
|
Wi?ksze zlecenie - odp?atnie!
|
|
| vako |
Dodany dnia 27.08.2007 16:46:47
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 13 Data rejestracji: 27.08.2007 16:08 |
Witam. Od razu na wst?pie powiem, ?e nie jestem zupe?nie "zielony" w tematyce fusion'a, niemniej jednak deficyt czasowy i przyznam równie?, ?e umiej?tno?ciowy zmusza mnie do takiego, a nie innego dzia?ania...a o co kaman? - ju? pisz?.... Obieca?em komu? podj?cie si? zorganizowania (czyt. stworzenia) strony z tapetami, ale jak ju? napisa?em troszk? mi z tym nie po drodze. Zleci?bym komu? przygotowanie fusiona do instalacji, w??cznie ze skórk?, modami i skryptami, aby efekt funkcjonowania wygl?da? mniej wi?cej >>>tak<<< Mniej wi?cej, poniewa? mam inne wyobra?enie o dzia?aniu kilku szczegó?ów, ale o tym porozmawiam z zainteresowanymi pó?niej... Co do theme'u to ju? si? kiedy? bawi?em i stworzy?em co? >>>takiego<<< Jak wida? domena jest inna, bo zamys? pocz?tkowy te? by? inny, a sko?czy?o si? na seduction - jednak to sobie darowa?em ![]() ![]() ![]() Tak wi?c "baza"(theme) jest ju? prawie gotowa - wymaga kilku poprawek typu porz?dnego logo, favicony itp. i oczywi?cie aspektów funkcjonalnych... Chcia?bym, aby do wspó?pracy zg?aszali si? Ci, którzy w razie problemów lub wymaganych modyfikacji w przysz?o?ci podjeli si? ich realizacji. Co do wynagrodzenia mog? dokona? przedp?aty 30% - reszt? po wykonaniu zlecenia. Wysoko?? wynagrodzenia omówi? prywatnie z zainteresowanymi - b?d? chcia? oczywi?cie zleci? temu, kto zaproponuje najrozs?dniejsz? kwot?, tak aby wszyscy byli zadowoleni...wi?c jak? Czy kto? jest ch?tny...?... |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 05:41:08
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Piotrek |
Dodany dnia 27.08.2007 16:52:44
|
|
Bywalec ![]() Postów: 999 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 26.01.2006 19:59 Złamana licencja |
Jestem zainteresowany. Prosz? o kontakt gg, lub skype (dane w profilu) Edytowane przez Piotrek dnia 27.08.2007 17:14:13 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |