Zobacz temat
|
Scalanie postów wszystkich userów [EP 4]
|
|
| Kysiu |
Dodany dnia 22.08.2007 09:15:48
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 64 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 21.01.2007 21:48 |
Witam. Od jakiego? czasu forum mi szaleje, mianowicie chodzi o ??czenie si? postów. User a napisz? post, user b odpowie mu na niego poprzez "szybk? odpowied?" i te posty si? ??cz? ze sob?. Kiedy? dzia?a?o to tak, ?e jak user a napisa? post i chcia? pod nim napisa? drugi to si? scala?y, ?eby nie by? post pod postem tego samego u?ytkownika, ale dlaczego teraz scalaj? si? posty ró?nych u?ytkowników. Wyrozumia?o?? jest najinteligentniejsz? z cnót.
Pozwalam sobie uwa?a? t? cnot? za jedn? z najrzadziej spotykanych, je?li nie najrzadsz? ze wszystkich. Joseph Conrad |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 11:07:38
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Grzes |
Dodany dnia 22.08.2007 09:34:05
|
|
Zaawansowany ![]() Postów: 1656 Pomógł: 42 Data rejestracji: 28.04.2005 20:28 |
Modyfikowa?e? pliki forum? Na oryginalnych plikach dzieje si? tak samo? Sprawd?.
Cz?sto najm?drzejsz? odpowiedzi? jest milczenie
![]() |
|
|
|
| Kysiu |
Dodany dnia 22.08.2007 13:46:26
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 64 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 21.01.2007 21:48 |
Co do modyfikowania, to chcia?em zrobi? co? takiego jak jest na supporcie, ?e po odpowiedzi powraca do tematu od razu. Niestety nie dzia?a?o mi to i cofn??em zmiany, wi?c to nie powinno by? przez to. Dziwne jest to, ?e nie zawsze scala posty. Raz scali, a raz nie. User napisa? post a ja na niego odpowiedzia?em i wszystko by?o ok. Napisa?em post w innym temacie user na niego odpowiedzia? i do??czy?o go do mojego. Wyrozumia?o?? jest najinteligentniejsz? z cnót.
Pozwalam sobie uwa?a? t? cnot? za jedn? z najrzadziej spotykanych, je?li nie najrzadsz? ze wszystkich. Joseph Conrad |
|
|
|
| Przejdź do forum: |