Zobacz temat
|
Problem z logwaniem - Nie chodzi o maskowanie
|
|
| zincfe |
Dodany dnia 29.05.2005 21:21:50
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 6 Data rejestracji: 28.05.2005 12:17 |
Witam nie wiem czemu ale nikt sie nie morze logowac [ ja jestem cale scescie ^^ ale i nie moge wylogowac :] ale rejestracja dziala i przy logowaniu u kumpli takie cos wywala: B??D ??dany URL nie mo?e zosta? sprowadzony Podczas sprowadzania URL-a: http://vga.host.s... wyst?pi? nast?puj?cy b??d: * sprowadzony dokument ma zerowy rozmiar Squid nie otrzyma? ?adnych danych w odpowiedzi na to ??danie. Albo Not Found The requested URL /setuser.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Lub Nie mo?na odnale?? stronyStrona, której szukasz, mog?a zosta? usuni?ta, zmieniono jej nazw? lub jest tymczasowo niedost?pna.Spróbuj wykona? nast?puj?ce zadania:Je?li adres strony zosta? wpisany na pasku adresu, upewnij si?, czy jest on wpisany poprawnie. ;Otwórz stron? g?ówn? vga.host.ski poszukaj tam ??czy do potrzebnych informacji. Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbowa? inne ??cze. Kliknij Wyszukaj, aby poszuka? informacji w Internecie. HTTP 404 - Nie znaleziono pliku Internet Explorer To chyba nie wina maskowania bo zrobilem tak jak powino i nadal to samo :/ wydaje mis ie ze to sie dzieje od momentu jak jakis skryp instalnolem jakies sugestie ??Strona www.vga.prv.pl ( vga.host.sk ) Edytowane przez zincfe dnia 29.05.2005 21:23:22 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 04:13:09
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |

jakies sugestie ??