ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 1

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[pytanie] Tematy artyku?ów na WebMaster
GigaDownload
Zapodajcie jakie? tematy dla pocz?tkuj?cych webmasterów na serwis www.WebMaster.Gig...oad.net.pl, które s? cz?sto zadawane przez pocz?tkuj?cych.

Czekam na propozycje, z 3/4 na pewno opisz? w formie artyku?u Wink

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 03:02:37
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrek
Nie wiem, mo?e mi si? wydaje, mo?e mam racj?, ale my?l?, ?e @GigaDownload ju? przesadza. Ci?gle tylko reklamujecie t? stron?! Fajnie niech sobie istnieje, ale po co robi? takie hurra? Rozumiem, ?e reklama na Supporcie to dobry interes, ale BEZ PRZESADY.

Mo?e si? myl?, ale ka?dy ma prawo do w?asnego zdania.

Dzi?kuj?.

GigaDownload
ja tylko si? pytam jakie artyku?y mo?na jeszcze napisa? - bo nie jestem z tym supportem na co dzie? i nie przegl?dam wszystkich tematów Cool

zezol
Jak widz? ten "Wasz" test hostingów, to ?mia? mi si? chce...Pfft
Prv.pl na 3. miejscu - ?mich na sali Grin
(...)jednak przekre?la go ma?a wiarygodno??.

Co to znaczy "wiarygodne" w hostingu? Lua.pl ma?o wiarygodne?? I od razu przekre?la?? Je?li ju? co?, to powinna tam by? ocena o wiele wi?ksza... bo niby dlaczego taka ma?a? Lua.pl nie ma mo?liwo?ci podpi?cia domeny? Stwórz sobie konto na lua.pl lub zerknij na forum, to si? przekonasz, ?e ma. Maksymalny rozmiar pliku na lua.pl to 3 MB.
Jak cz??? z testowanych hostingów posiada (ma?e) forum dyskusyjne które dzia?a jak tzw. support.

A do tego wszystkie testy s? w pliku graficznym, to ju? jest lekka przesadaPfft
Co si? dziwi?, przecie? to m?ody hosting... a z jego forum wcale nie jest tak ?leWink
No nic, nie mam ju? ochoty szuka? wi?cej b??dów/"?miesznych rzeczy" szuka? na Twojej stroniePfft
PozdrawiamSmile

GigaDownload
ja nie testowa?em hostingów, tylko robi?em tabelki i pisa?em opini? z mojego punkty widzenia Wink

jednak je?eli widziecie b??dy to raportujcie to Wink wszystko da si? zmieni? Wink

markes01
GigaDownload przesadza. Ci?gle si? reklamuje. Wkurza mnie to. :/

http://www.damtox.pl
polven26
@markes01 - Ty te? si? tak reklamowa?e?.

@GigaDownload - proponuj? podstawy php i dhtml, instalacje cmsów i ich obs?uga. Wi?cej Ci nie podpowiem bo mam serwis o podobnej tematyce. Te oceny hostingów rzeczywi?cie s? troch? przesadzone, lepiej pytaj sta?ych userów.
Rails > Frameworki > PHP-Fusion

GigaDownload
polven26 - wielkie dzi?ki, w?a?ciwie tak my?la?em ?eby zrobi? rozpisk? podstaw HTMLa Wink
a z tematem instalacji cmsów czekam od czerwca, od kiedy mia? by? ju? PF 7 ^^ (ma niez?e opó?nienie)

btw. prosz? o wi?cej Wink

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl