ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,401
Najnowszy użytkownik: LindaM8

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

khaman
13.05.2025 09:46:54
Czepiasz się "drobnych"szczegółów
Pfft

JazOOn
06.05.2025 18:41:29
Powitanie PHP-Fusion jest stale rozwijającym się systemem zarządzania witryną WWW (CMS), opartym na PHP i MySQL. ... Tja....

JazOOn
05.05.2025 22:56:38
Tja... Ruch na stronie jak w paryżu na wsi

khaman
08.04.2025 12:11:31
Happy Ramadan JazOOn Smile

JazOOn
06.04.2025 00:03:11
szczesliwego nowego roku

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Dlaczego mój banner sie nie pokazuje ?
lenin9
Mam takie pytanko wrzucilem swoj banner ktory umiescilem w katalogu themes/kasha/images/banner.gif i taka sciezke wpisalem do glownych ustawien w PHP-Fusion ale nie wyswietla mi tego baneru dlaczego? moja strona to www.juniorzy-kspr... Prosze o pilna pomoc tutaj na forum lub prywatnie n moje GG Z góry Dziekuje
P.S
a tak wogole to witam wszystkich jestem nowy na tym forum Smile Pozdrawiam

www.juniorzy-kspromien.yoyo.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 15.05.2025 13:58:02
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
adminik
no dziwne mi wyświtlaShock

memht.pl
Piotrek
No wyświetla, ale jak u Ciebie nie działa to wprowadź ścieżkę do swojego theme.php

lenin9
aha czyli u was wyswietla tylko u mnie nie ? Frown dlaczego tak jest ? i jak to moge naprawic ?Pfft Pozdro

Pieka
Dobrze, ze siedzialem, bo bym sie przewrocil....
Po pierwsze, to cos wazy przeszlo 900 kilo Shock
Po drugie, zapisane i dodane jest jako JPG, a w rzeczywistosci jest to GIF.. ShockShock
Po trzecie, ten GIF ma 105 warstw i za nic nie chce sie otworzyc w FF. ShockShockShock
Edytowane przez Pieka dnia 07.07.2007 00:19:03
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
dex
Ciekawy pomysł zmienić rozszerzenie gif na jpg [bez komentarza] 2 minuty w Image Ready i banner jest znowu gifem i zajmuje 300kb

http://img74.imag...321ad3.gif
Edytowane przez dex dnia 07.07.2007 08:42:04

MOJE STRONY W PHP-FUSION
| ARMAGEDDON CORP | PUG Bielany | W3C-PHPFUSION.ORG |

http://armageddoncorp.eu
lenin9
no to jakos tak wyszlo Pfft wrzyce tego co mniej zajmuje i powinienen mi sie pokazywac ? u wszystkich sie pokazuje Tylko nie u mnie ;/ Dzieki wszystkim za pomoc Grin

Grzes
Tylko Tobie z naciskiem na tylko? Wyczyść cache przeglądarki.

lenin9
Kurde tak mi sie nie wyswietla Sad dlaczego tak jest i co mam zrobic ? zeby to zmienic ;/

Gdzie w mozilli jest cache ? Pfft

Adminik jak wrzuciłeś do podpisu banner do swojej strony ? i on Ci sie wyświetla ? :> bo mi coś chyba nie wyszlo Pfft
Edytowane przez lenin9 dnia 07.07.2007 11:21:03

Piotrek
lenin9 napisał/a:

Narzędzia - Wyczyść prywatne dane... Ctrl+Shift+Del
Edytowane przez Piotrek dnia 07.07.2007 11:44:00

Pieka
dex napisał/a:
Ciekawy pomysł zmienić rozszerzenie gif na jpg [bez komentarza] 2 minuty w Image Ready i banner jest znowu gifem i zajmuje 300kb

http://img74.imag...321ad3.gif

I to nazywam pomoca Smile
Teraz banner mimo, ze nadal ciezki, to sie normalnie laduje i nawet widac animacje, troszke zbyt wolna, ale widac Wink

lenin9 napisał/a:
Kurde tak mi sie nie wyswietla Sad dlaczego tak jest i co mam zrobic ? zeby to zmienic ;/

Adminik jak wrzuciłeś do podpisu banner do swojej strony ? i on Ci sie wyświetla ? :> bo mi coś chyba nie wyszlo Pfft

Mlody, zacznij mysle! Poszukaj sobie opisu dzialania przegladarki, a nie zawracaj glowe, bo to nie jest w gestii tego forum, zeby Cie uczyc obslugi uzywanych przez Ciebie programow.
Podpis poprawilem, przyjrzyj sie jak ma wygladac i badz laskaw wyciagnac z tego wnioski.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
lenin9
Dzieki Wam Smile ale i tak mi się nie wyswietla Pfft a troszke glupio pracowac na stronie bez bannera :/ ale co zrobić widocznie tak musi byc Smile Jeszcze raz dzieki wszystkim za okazaną pomoc Smile

Aha jeszcze jedno jakmam zrobic podpis jezeli chcialbym miec sam obrazek i adres do niego mam taki: http://www.junior...serbar.gif jak mam zrobic ten podpis ? POMOCY (na innej stronie ten podpis)
Edytowane przez lenin9 dnia 07.07.2007 18:02:39

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl