ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Instalacja
 Drukuj temat
Total Commander-co z nim jest:|?
gmosik
No w?a?nie! W opisie instalacji PHP-Fusion'a jest dok?adnie opisane, ?e gdy zaznaczymy plik, wejdziemy w katalog : pliki, a nast?pnie w zmie? atrybuty jest jakie? ma?e okienko w którym zmieniamy warto?? CHMOD'ÓW. Tam s? jedynie dwa okienka, w jednym ustawiamy dzie?, miesi?c i rok, a w drugim godzin?! O co w tym wszystkim chodzi?! Prosz? o pomoc.

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 10:43:28
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Cz?owiek si? traci gdy ma do czynienia z gmosikiem. Zak?adasz posty. na lewo i prawo zamiast kontynuowa? ju? zacz?te (przyk?ad - http://www.php-fu...277#5689). Zdecyduj si? roztrzepany gmosiku na co? sta?ego, trwa?ego, nienaruszalnego...Frown. Ja prosz?...

gmosik
OKWink to b?dzie mój drugi i ostatni postWink obiecuje! ale ju? mi mo?ecie wyt?umaczy?. Prosz? tylko o dok?adne instrukcjeSmile

as
Nie u?ywam TC do celów transferowych. U?ywam programu SmartFTP v1.0 z w?asnym spolszczeniem. Proponuj? Ci jednak program o nazwie FileZilla np. w wersji 2.2.12a (darmowy i spolszczony). Jest prosty w obs?udze i posiada wiele opcji konfiguracyjnych (przyjaznych dla u?ytkownika). Po uruchomieniu i skonfigurowaniu programu ??czysz si? z w?asnym serwerkiem, klikasz prawym przyciskiem myszy na wybrany plik lub folder i z rozwini?tego menu kontekstowego wybierasz Atrybuty pliku.... No a jak ju? si? otworzy nowe okno to...hulaj dusza - problemu z chmodami nie ma Smile. Je?li wyko?ystasz ten w?a?nie program to mog? ewentualnie udzieli? Ci wskazówek odno?nie konfiguracji i u?ytkowania ale nie na forum, gdy? Admini mog? nam obydwu dokopa?...Wink

Shaolin
Admini [ani adminki Wink] do nikogo si? nie przyczepi? bez powodu, ale tutaj powód jest - konkretnie to.

Gmosik - tak jak napisa? tam Arox, chyba powiniene? najpierw opanowa? podstawy obs?ugi róznych programów i szukania w google, a dopiero potem wzi?? si? za tworzenie www. Poza tym przyda sie jeszcze umiej?tno?? pisania postów [w ?adnym z tematów nie poda?e?, jakiego programu do ftp u?ywasz] i przyswojenie sobie faktu, i? nie nale?y pisa? dwóch postów o jednakowej tre?ci na forum. To tylko niepotrzebnie obci??a baz? danych no i nie wiadomo, w którym temacie napisa? odpowied?.

working

gmosik
Chodzi o Total Commandera

Pieka
Robisz to na serwerze postawionym na linux'ie, czy u siebie na localhoscie pod Windowsem?
Jesli u siebie, to nie masz czegos takiego jak CHMODy, a jak na serwerze zewnetrznym (najprawdopodobnie linux jest jego systemem), to zaznacz prawym myszki plik, ktoremu chcesz zmienic CHMOD'a, a nastepnie wejdz u gory okienka TC w Pliki i na samej gorze masz "Zmien atrybuty".
Otworzy Ci sie okienko w ktorym w lewym dolnym rogu wpisujesz (lub zmieniasz z istniejacej wartosci na) 777.
Udalo sie? Grin
Edytowane przez Pieka dnia 03.05.2005 21:27:01
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl