Zobacz temat
|
"Ró?ne ustawienia" nie chc? si? zapisa?
|
|
| Eastbamo |
Dodany dnia 19.05.2007 21:33:13
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 55 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 13.11.2006 18:23 |
Witam szanown? grup? PHP Fusion. Ostatnio przenios?em mojego skromnego Lolsofta do Extreme Fusiona i mam problem, z którym tamci administratorzy albo nie chc?, albo nie umiej? sobie poradzi?. Dzia?a to podobnie na zasadzie jak PHP Fusion. Otó?: Kiedy zmieni? co? w Panelu Administracyjnym w "Ró?nych Ustawieniach" i klikn? na "ZAPISZ USTAWIENIA"-ustawienia w ogóle si? nie zapisuj? i wracaj? do poprzedniego stanu!! Co mam zrobi? ?eby to naprawi? i ?eby te ustawienia si? zapisywa?y??!?!?! ?adnego tematu podobnego nie znalaz?em, szuka?em w szukajce, ale nie znalaz?em. Zapisanie ró?nych ustawie? s? mi w tej chwili niezb?dne. Pami?tam, ?e taki problem mia?em w PHP Fusionie gdy zapisywa?em edytowany profil, wtedy on mi si? nie zapisywa? i wraca? do poprzedniego stanu, wtedy wybawi? mnie cudowny @Pieka. Czy mo?ecie co? poradzi??? Pozdrawiam. By Eastbamo::..
|
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 08:42:11
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| jantom |
Dodany dnia 19.05.2007 21:51:24
|
|
Weteran ![]() Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Zgaduj?, ?e brakuje pól w bazie danych - sprawd? tabel? settings z twojego serwera z t? ze ?wie?o zainstalowanego EF. Ewentualnie problem dotyczy samego pliku /administration/settings_misc.php |
|
|
|
| Eastbamo |
Dodany dnia 19.05.2007 22:02:53
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 55 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 13.11.2006 18:23 |
Ju? jest wszystko OK. Jestem jednak pomys?owym go?ciem. Ju? nie potrzebuj? na razie Waszej pomocy. A wi?c nie chcia?o mi si? bawi? PHP my admin, to wrzuci?em folder setup na serwa i zainstalowa?em stronk? z baz? od nowa, wcze?niej robi?c kopi? zapasow? starej stronki. Na chwile straci?em moj? star? stronk?, bo utworzy?a si? nowa, z czyst? baz? danych. Wszed?em w przywracanie kopii bazy danych, przywróci?em wszystkie tabele ze starej strony, prócz tabeli ep_settings. Stronka pomy?lnie si? przywróci?a, tylko musia?em ustawi? ustawienia ponownie. Ró?ne ustawienia zapisuj? si? i jestem ca?y HAPPY Temat uwa?am za zamkni?ty, poniewa? sam sobie z nim poradzi?em, tylko nie wyrzuca? go do ?mietnika, bo komu? mo?e si? to przyda?. Pozdrawiam i dzi?ki za dobre ch?ci
Edytowane przez Eastbamo dnia 20.05.2007 00:53:18 By Eastbamo::..
|
|
|
|
| jantom |
Dodany dnia 20.05.2007 07:42:39
|
|
Weteran ![]() Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Czyli moje by?o na wierzchu - brakowa?o pól w bazie. Temat zamykam. |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

Temat uwa?am za zamkni?ty, poniewa? sam sobie z nim poradzi?em, tylko nie wyrzuca? go do ?mietnika, bo komu? mo?e si? to przyda?.