ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Rozbudowane Menu
Piotrroger
Siema
Spotka?em si? nie dawno z cz?owiekiem, który uwa?a ?e strona nie powinna mie? zb?dnych linków/odno?ników, powinny by? tylko te najpotrzebniejsze. Napisa? nawet na ten temat artyku? (gdzie? zapodzia?em link).
Jak wy o tym s?dzicie?
Wg mnie przeci?tny u?ytkownik chce jak najszybciej znale?? to co oczekuje, wi?c wkurzy si? i na pewno nie wróci, gdy samo wyszukanie informacji, b?dzie trwa? wi?cej ni? wszystko inne.
Czekam na wasze opinie.
PozdroCool

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 01:52:21
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
maq
wg mnie dobre menu powinno by? czytelne i zawiera? linki do podstawowych danych. Je?li nasza strona jest o tematyce e-gamingu, to w menu powinny by? odno?niki wewn?trzne o tematyce e-gamingu. Wszelkie inne powinny by? trzymane w takim dziale jak np. Ciekawe strony, lub co? podobnego. Mocn? stron? wszelkich serwisów s? wyszukiwarki. Praktycznie bez nich serwisy by?yby zalane powtarzaj?cymi si? pytaniami, chocia?by na forum.

Zawsze powtarza?em: nie upi?kszaj strony na si??.

To jest moje zdanie Smile Mo?ecie si? z nim zgadza? lub nie, ale ja i tak go nie zmieni? Smile
Edytowane przez maq dnia 17.05.2007 16:29:33
"Ró?nica mi?dzy seksem i mi?o?ci? jest taka, ?e seks roz?adowuje napi?cie, a mi?o?? je wywo?uje" // Woody Allen

szer
A dla mnie na stronie powinno menu byc bardziej rozbudowane. I takie menu powinno odrazu by? wbudowane w PF7.

Pierwszy sposób rozbudowania to menu rozwijane. I górne i te boczne. Menu jest krótki i podzielone na dzia?y, a w rozwini?ciu b?da pozosta?e linki. Ma?o miejsca zajmuje i jest posegregowane.

Drugie menu by?oby bardziej zaawansowane. By?oby jedno menu (tak jak teraz) ale dla ka?dej strony mo?na by by?o dodawa? inne linki... Powiedzmy tak:

Mamy link Artyku?y. Gdy jeste?my w dziale artyku?y to pojawiaj? si? pod tym linkiem inne dodane przez nas Smile. Chodzi o to by ka?dy dzia? mia? inne linki dla siebie Smile. By?yby podstawowe i wewn?trzdzia?owe

maq
To co pisze @szer te? nie jest g?upim pomys?em. Ale pomy?l: po co komu jakie? fajerwerki do strony która np. b?dzie stron? klasow?, lub podobn??

No, chyba ?e Nick zrobi mo?liwos? wyboru mi?dzy "superd u p e r wypasionym" menu i zwyk?ym takim jak jest teraz. Smile
"Ró?nica mi?dzy seksem i mi?o?ci? jest taka, ?e seks roz?adowuje napi?cie, a mi?o?? je wywo?uje" // Woody Allen

szer
Dla mnie to nie jest super [cenzura]r wypasione.... W?a?nie dla mnie to jest przydatna funkcja. Z tym drugim menu oczywi?cie to jest dodatek taki. Nie trzeba dodawa? linków do ka?dej podstrony...

Piotrroger
To co pisze @szer to dobry pomys?.
Nie chodzi o to ?? je?li mamy stron? klasow? to tam jest równie? o jaki? fajerwerkach, ale np. strony op grach, gdzie np. w download`zie masz wiele kategorii, wypisane wszystkie w menu (aby by? ?atwiejszy i szybszy proces wczytywania strony itp). wtedy to zajmuje troch? miejsca.
Fajnie gdyby w PF7 by?a mo?liwo?? wyboru ?e albo menu normalne albo zaawansowane. Jeszcze fajniej gdyby powsta?a wtyczka do PF 6.01.x
Pozdro!

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl