ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Pytanie o baz? danych...
_KoSa_
Niedawno zauwa?y?em, ?e struktura bazy danych w du?ym stopniu ró?ni si? od poprzedniej (?) 'wersji' (?)... Nie znam si? zbytnio na ca?ej budowie owej bazy... Ale jak dla mnie du?o danych tam brakuje.. i w ?aden sposób nie mog? przywróci? tak niekompletnej bazy... nawet z Php Admina...

Po co ta zmiana? Próbowa?em wiele razy - na marne... Same b??dy po próbach (W php Adminie)
Sad

www.pb-c.yoyo.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 08:34:43
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Masz na mysli PHP-Fusion, czy eXtreme-Fusion?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
_KoSa_
.... a my?la?em, ?e to prawi to samo... bazy nieznacznie si? tylko ró?ni?.. Odp: eXtreme-Fusion - a jest jaka? ró?nica?Frown

www.pb-c.yoyo.pl
Pieka
_KoSa_ napisa?/a:
.... a my?la?em, ?e to prawi to samo... bazy nieznacznie si? tylko ró?ni?.. Odp: eXtreme-Fusion - a jest jaka? ró?nica?Frown

To nie jest pierwszy raz jak lamiesz zasady i zadajesz idiotyczne pytania.
Jak bardzo trzeba byc ograniczonym, zeby caly czas robic takie rzeczy? Jak bardzo??
Gdyby nie bylo roznic pomiedzy PHP-Fusion, a eXtreme-Fusion, to po co bylyby rozne nazwy, oddzielne Supporty etc.??
Roznice sa w plikach, bazach i pytanie w dziale dotyczacym PHP-Fusion, o roznice pomiedzy starsza, a nowsza wersja bazy eXtreme-Fusiona jest bezsensowne!
Tym bardziej, ze wiele razy zwracalem Ci uwage na to, ze piszac o EP masz wybierac wlasciwy dzial.
Tylez razy przenosilem Twoje tematy.
Myslisz, ze mam ochote na zabawe z Toba w ciuciubabke? Myslisz, ze nie mam nic innego do roboty jak tlumaczenie "staremy chlopu" jak ma sie zachowywac i dlaczego tak, a nie inaczej?
Ostatni raz zwracam uwage i przenosze temat. Popelnisz ten blad raz jeszcze i nie bedzie bana czasowego, tylko calkowite wykluczenie z naszej spolecznosci.
Przenosze.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
_KoSa_
No to ?adnie mnie podsumowa?e?... Wink ... odnosz? dziwne wra?enie, ?e mnie z kim? mylisz, ale nic... skoro TY tak uwa?asz, to musi tak by?Smile Przepraszam, ?e zaj??em takiemu wspania?emu znawcy tak bardzo cenny czas, który po?wi?ci?e? na wyczerpuj?c? 'odpowied?' na moje "idiotyczne pytanie". Z regu?y: G?upie pytanie - G?upia odpowied?, jednak Ty wybrn??e? z tego znakomicie, gdy? przes?anie jakie tam zawar?e? znakomicie rozumiem. Jednak jakby? si? jeszcze raz postara? i odpowiedzia? na moje skromne pytanie by?bym niezmiernie Ci wdzi?cznySmile

www.pb-c.yoyo.pl
Pieka
_KoSa_ napisa?/a:
Niedawno zauwa?y?em, ?e struktura bazy danych w du?ym stopniu ró?ni si? od poprzedniej (?) 'wersji' (?)... Nie znam si? zbytnio na ca?ej budowie owej bazy... Ale jak dla mnie du?o danych tam brakuje.. i w ?aden sposób nie mog? przywróci? tak niekompletnej bazy... nawet z Php Admina...

Ktore wersje porownujesz? Tegonie napisales, albo ja mam cos z oczami...
Roznice pomiedzy wersjami sa zawsze i wynikaja z checi i potrzeby usparwnienia dzialania PHP-Fusion, czy eXtreme-Fusion.
Czesc funkcjonalnosci zostaje zarzucona, czesc zmodernizowana, a czesc dodana, to normalna rzecz.

_KoSa_ napisa?/a:
Po co ta zmiana? Próbowa?em wiele razy - na marne... Same b??dy po próbach (W php Adminie)
Sad

Nie ma znaczenia rodzaj przywracanej bazy, a problemy wystepuja TYLKO w przypadku wspolpracy bazy z plikami.
Tak samo przywraca sie baze z v3.1 jak v6.01.10, bo baza sql to baza sql, tak jak plik php to plik php i kazdy na serwer wchodzi tak samo.

_KoSa_ napisa?/a:
No to ?adnie mnie podsumowa?e?... Wink ... odnosz? dziwne wra?enie, ?e mnie z kim? mylisz, ale nic... skoro TY tak uwa?asz, to musi tak by?Smile Przepraszam, ?e zaj??em takiemu wspania?emu znawcy tak bardzo cenny czas, który po?wi?ci?e? na wyczerpuj?c? 'odpowied?' na moje "idiotyczne pytanie"...

Coz za wspanialy sarkazm, jestem pod wrazeniem Shock.
Szkoda, ze nie jestes tak dobry w pilnowaniu dzialow oraz starannosci wypowiedzi.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl