ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
100WebSpace a reklamy
krzysiel
Czy s? jakie? sposoby (tak jak na kontach lycos) usuwania reklamy na kontach 100webSpace ?. Bardzo prosz? o pomoc.

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 01:52:47
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
nie
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

MajsterBieda
No nie b?d? bezczelny @krzysiel Frown Ludzie daj? Ci miejsce na Twój serwis a Ty chcesz ich za to oszukiwa?? Przecie? ta reklama nie jest tak debilna jak na Lycosie! Chyba sam przyznasz...?

Bez przesady...

krzysiel
No to jak pomo?ecie a nie t?umaczcie mi ?e to nie ?adnie .. umiecie czy nie ?

SebaZ
mo?e i umiemy ale tak jak napisa? Ci MajsterBieda
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

krzysiel
potrzebuje zbudowac powazn? stron? lecz nie mam pieniedzy na zakup konta z baza mysql. te reklamy jeszcze u góry strasznie zniszcz? mi strone poniewa? jest ona koloru czarnego. prosz?... na pw

Frik
<script>

<!--

if (window!= top)
top.location.href=location.href

// -->

</script>

?? :)

http://www.teampoland.prv.pl
SebaZ
Frik - to nie do tego s?uzy <lol><lol><lol><lol><lol>

potrzebuje zbudowac powazn? stron?

skoro chcesz zbudowac powazn? strone to kup serwer, bo darmowy sie na to nie nadaje

Frik
Dzizas ! SebaZ Ty masz chyba jaki? uraz z dzieci?stwa... Zlituj si? bo co widze Twój post, to nie tylko bez tre?ci co kpi?cy z autora.

Zreszt? przeczytaj co piszesz, cz?owiek ju? dawno odpowidzia? a Ty dalej m?czysz ... Nabijasz posty ? Bo tak to wygl?da. Frown
Edytowane przez Frik dnia 23.04.2005 13:16:01

http://www.teampoland.prv.pl
SebaZ
ja nie m?cz?. Daje jedyne logiczne odpowiedzi, bo ty poda?es b?edn?

a co do nabija nia postów: po co mia?bym to robi??? spójrz na ich liczb? w moim profilu - wi?cej mi nie potrzeba PfftPfft
Edytowane przez SebaZ dnia 23.04.2005 13:28:09

lupus
czy wieciecie jak mozna usunac reklame na lycoos? pozdrawiam!

www.BB.boo.pl
Shaolin
@lupus: nie dopisuj si? do cudzego tematu, który nie dotyczy tego, o co pytasz. Poczytaj jeden z przyklejonych w jednym z dzia?ów Wink, albo u?yj wyszukiwarki :].
working

Gregorov
krzysiel napisa?(a):
potrzebuje zbudowac powazn? stron? lecz nie mam pieniedzy na zakup konta z baza mysql. te reklamy jeszcze u góry strasznie zniszcz? mi strone poniewa? jest ona koloru czarnego. prosz?... na pw

Co do robienia powaznej strony to takze odradzam zakladanie jej na darmowym serwerze. Sam fakt ze bedzie na tym serwerze sprawi ze nie bedzie odbierana jako "powa?na", a z drugiej strony pe?no ogranicze? - Jednym s?owem - daj sobie spokoj. Lepiej wyloz na jakis platny serwerek - nie sa takie drogie - 4 zl / mc i kombinuj ze strona.
__/|\ AtRi RioT /|\___

hubert101
Mo?na usun?? na 100webspace dzieki stylom Smile visibility:hidden wklejamy do pliku style.css danej skórki a je?eli gdzies czego? nie wida? to jeszcze dokolejmy style='visibility:visible' w divach gdzie nic nie jest wy?wietlane. Ci??ko zrozumie? to co napisa?em jak co? to odezwijcie sie na gg Grin

www.hubert101.er.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl