Zobacz temat
|
Poszukuje pomocy w prowadzeniu i rozbudowywaniu portalu
|
|
| bolek117 |
Dodany dnia 18.04.2007 17:00:04
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 18 Data rejestracji: 12.11.2006 13:39 |
Witam. Jako, ?e serwis http://bolek117.y... jest rozwijaj?cym si? serwisem, potrzebuje jak najwi?cej r?k do pracy. Wspó?praca z moim serwisem mo?e przybra? wiele form takich jak: - podsy?anie linków do ciekawych filmików, animacji, gier online, grafik, fotek i innych ciekawych zasobów które znajdziesz w sieci i uznasz za warto?ciowe; - proponowanie nowych funkcji serwisu; - przesy?anie linków oraz propozycji muzycznych (np. gdy przypomnisz sobie ciekaw? piosenk? i znasz jej tytu? to prze?lij mi go, albo gdy znajdziesz jak?? fajn? piosenk? na YouTube albo w innym serwisie to prze?lij mi link do niej); - podsy?anie ciekawych newsów znalezionych w sieci; - redagowanie artyku?ów; - moderacja forum; - zaj?cie si? stron? techniczn? serwisu; - reklamowanie serwisu; - i wiele, wiele innych... Niestety nie jestem wyp?acalny, wi?c mog? zaproponowa? Ci tylko spo?eczne wspó?tworzenie serwisu Za to uzyskasz chwa??, s?aw? oraz bezp?atn? reklam? w serwisie. Formularz zg?oszeniowy mo?na znale?? pod adresem http://bolek117.y...lpraca.phpZach?cam do wspó?pracy
Szukasz programów Freeware za FREE?? Zapraszam na moja stron? bolek117.yoyo.pl
![]() |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 17:01:25
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| maq |
Dodany dnia 18.04.2007 18:34:04
|
|
Bywalec ![]() Postów: 334 v7.02.03Data rejestracji: 20.07.2006 10:35 Złamana licencja |
Du?a rzesza osób si? do Ciebie nie zwróci, bo yoyo.pl jak wszyscy wiemy nie jest zbyt stabilne i jest (moim zdaniem) najgorszym polskim darmowym hostingiem. Jak chcesz robi? porz?dny portal, radz? Ci aby? wykupi? sobie serwer. To naprawd? wiele nie kosztuje. We?my na ten przyk?ad www.eth0.pl. Sam mam tam hosting i jestem zadowolony. Mieli tylko RAZ wpadk? z baz? danych, ale to by?o do?? dawno. Ceny przyst?pne (w ma?ych pakietach, bo po co rozwijaj?cemu si? serwisowi pakiet z 300 GB transferu miesi?cznie i 10 GB pojemno?ci?) Sorki za offtop, ale musia?em
Edytowane przez maq dnia 18.04.2007 18:34:29 "Ró?nica mi?dzy seksem i mi?o?ci? jest taka, ?e seks roz?adowuje napi?cie, a mi?o?? je wywo?uje" // Woody Allen
|
|
|
|
| michal89 |
Dodany dnia 18.04.2007 20:03:12
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 117 Data rejestracji: 25.10.2006 16:46 |
maq: to co? dawno nie zagl?da?e? na www.eth0.pl Zobacz co pisz?: Zak?adnanie nowych kont zosta?o wstrzymane do odwo?ania. Zagl?daj tam cz??ciej a pó?niej zach?caj do zak?adania kont![]() Równie? sorki za offtop Maq mia? racj? co do jednego: je?li chcesz stworzy? portal za?ó? sobie profesjonalne konto na p?atnym serwerze. Poza tym nazwa dla portalu typu Strona domowa bolka 117 tez jest niewskazana nieuwa?asz? ![]() |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

Za to uzyskasz chwa??, s?aw? oraz bezp?atn? reklam? w serwisie. Formularz zg?oszeniowy mo?na znale?? pod adresem