ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Fajny Java Script- jak sie nazywa?
michal89
Witajcie! Wpad?em dzi? na fajny Skrypt Java, który zauwa?y?em na stronie: http://www.gry-ja... Chodzi mi o przewijaj?cy si? u do?u pasek reklamowy. Mam nadziej?, ?e znajdzie si? osoba, któa powie mi jak to ustrjstwo si? nazywa i gdzie mo?na zobaczy? instalacj?. Pozdrawiam.
/Edit: usun??em kod wziety ze ?ród?a tej strony, jak by si? kto? czepia?
Edytowane przez michal89 dnia 03.04.2007 22:00:44

www.3gmobile.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 23:13:34
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
skypt JAVA, kolejny mato?
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Marvin-Nekromanta
@SabaZ: jemu chodzi?o o nazw? tego skryptu. opis jego instalacji... paczk? z wszystkimi plikami... Ale niestety po tym kodzie, który zosta? umieszczony w pierwszym po?cie raczej nie da si? ustali? nazwy skryptu.

szer
~michal89 wypada?oby zapyta? si? twórców strony.... Skoro im to 'podkosi?e?'. Nie wiadomo jakie s? do tego prawa autorskie, wi?c za?atwiaj to z nimi.

michal89
SebaZ sam jeste? mato?. Niby co to jest wed?ug ciebie jak nie Java script( spolszczona wersja skrypt Java) Co??

www.3gmobile.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Wida? ca?kowite ignoractwo- javascript java i jeszcze pare odmian to zupe?nie inne j?zyki.
Szkoda nafty!

wlodekp.europa.pl
michal89
No ale chyba napisa?em ze jest to Javascript tak? Nic mi nie da wasze wym?drzanie si? na temat j?zyków pisania stron. MO?e kto? jednak mi powie, jak takie cos sie nazywa, gdzie mo?na zobaczy? opis wstawiania na stron? itpCool

www.3gmobile.pl
Ja tylko na koniec Ci powiem, ?e to Ty swoim "Wymondrzaniem" jeste? spalony chyba ju? u prawie wszystkich którzy by to potrafili @SebaZ ja i paru innych.
Embargo.

wlodekp.europa.pl
michal89
Kto tu si? wym?drza: ja tylko usilnie prosze o pomoc, a pierwsze SebaZ nazywa mnie mato?em, pó?niej ty wlodekp sie wym?drzasz a ja tylko usilnie prosz? o ma?? pomoc: czy to du?o. No nic widz? ze b?dze musia? zwrócic z tym gdzie? indziej, bo tutaj na pomoc nie mam co liczy?, a i obra?a? sie nie pozwol?. Temat do zamkni?cia.

www.3gmobile.pl
Zapewne gdzie indziej nie wym?drzj? si? tylko pomagaj?-bo ja na te 1500 postów by?o pare ?cin nawet ze wspomnianym Seb?Z nie zada?em ?adnego pytania a tylko pomaga?em-kolegom z forum(nie mówie o Tobie) i jako? si? porozumieli?my.
Powodzenia gdzie indziej.

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl