Zobacz temat
| 
 Select your language. 
 | 
|
| Vallhalen | 
 Dodany dnia 27.03.2007 18:16:50 
 | 
| 
 Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 156 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 05.11.2006 02:05  | 
witam   Moja strona wymaga rozbudowy pod wzgl?dem j?zykowym nie chcia?bym robi? poprostu drugiego fusiona  bo to sie mija z celem ale chcia?bym zeby indywidualnie user  mia? w którym? miejcu na stronie mozliwosc wybrania miedzy jezykiem polskim a angielskim.S?k w tym ze pisa?em np menu strony sam i kiedy zmienie jesyk calej strony panele ktore wczesniej zrobilem po polsku dalej sa po polsku![]() chcia?bym zeby na stronie byla naprzyklad ikonka flagi polskiej i angielskiej a po kliknieciu w to wyswietlaja sie menu i wszystkie inne panele w jezyku w jaki sie klikne?o. np taka opcja jest na stronie http://www.armpow.../index.php Zatem chcia?bym miec mo?liwo?? wyboru w momecie jak bede dodawa? newsa czy ma sie pojawi? w sekcji angielskiej czy polskiej.Forum nie musi byc ruszane bo jest eng. section (moze w pozniejszym czasie bedzie potrzebne osobne forum ale narazie to nie zmartwienie) ale zebym mial w?asnie mozliwosc wyboru do ktorej sekcji doda? newsa i jezyk paneli (moge sam je przet?umacdzyc do w?asnych potrzeb byle sie prze??cza?y a nie mam domy?lnych ( czystych spod fusiona) paneli na stronie i mysle ze to moze stanowic problem ![]() Jesli napisa?em wszystko wystarczajaco jasno prosze ludzi dobrej woli o pomoc hahaha ![]() Pozdrawiam Vall Moja strona to www.aquilas.rox.pl Edytowane przez Vallhalen dnia 27.03.2007 18:19:54  | 
| 
 | 
|
| W?cibski Go?? | 
					 Dodany dnia 04.11.2025 13:31:49 
				 | 

| 
					Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze  | 

| 

| IP: localhost | |
| szer | 
 Dodany dnia 27.03.2007 18:32:20 
 | 
| 
 Zaawansowany ![]() Postów: 1139 Pomógł: 4 Data rejestracji: 13.11.2004 23:06  | 
mFusion i wszystko jasne. Szuka? si? nie chcia?o co? | 
| 
 | 
|
| Vallhalen | 
 Dodany dnia 27.03.2007 19:10:47 
 | 
| 
 Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 156 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 05.11.2006 02:05  | 
ok wlacze z tym czytam dowiaduje sie itp ![]()  | 
| 
 | 
|
| Przejdź do forum: | 

Moja strona wymaga rozbudowy pod wzgl?dem j?zykowym nie chcia?bym robi? poprostu drugiego fusiona  bo to sie mija z celem ale chcia?bym zeby indywidualnie user  mia? w którym? miejcu na stronie mozliwosc wybrania miedzy jezykiem polskim a angielskim.S?k w tym ze pisa?em np menu strony sam i kiedy zmienie jesyk calej strony panele ktore wczesniej zrobilem po polsku dalej sa po polsku