ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,403
Najnowszy użytkownik: kowalski33

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
18.05.2025 22:31:41
Fakt. Zbyt miło wspominam te czasy, żeby się czepiać...

khaman
13.05.2025 09:46:54
Czepiasz się "drobnych"szczegółów
Pfft

JazOOn
06.05.2025 18:41:29
Powitanie PHP-Fusion jest stale rozwijającym się systemem zarządzania witryną WWW (CMS), opartym na PHP i MySQL. ... Tja....

JazOOn
05.05.2025 22:56:38
Tja... Ruch na stronie jak w paryżu na wsi

khaman
08.04.2025 12:11:31
Happy Ramadan JazOOn Smile

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Select your language.
Vallhalen
witam Smile Moja strona wymaga rozbudowy pod względem językowym nie chciałbym robić poprostu drugiego fusiona bo to sie mija z celem ale chciałbym zeby indywidualnie user miał w którymś miejcu na stronie mozliwosc wybrania miedzy jezykiem polskim a angielskim.Sęk w tym ze pisałem np menu strony sam i kiedy zmienie jesyk calej strony panele ktore wczesniej zrobilem po polsku dalej sa po polskuPfft

chciałbym zeby na stronie byla naprzyklad ikonka flagi polskiej i angielskiej a po kliknieciu w to wyswietlaja sie menu i wszystkie inne panele w jezyku w jaki sie klikneło. np taka opcja jest na stronie http://www.armpow.../index.php

Zatem chciałbym miec możliwość wyboru w momecie jak bede dodawał newsa czy ma sie pojawić w sekcji angielskiej czy polskiej.Forum nie musi byc ruszane bo jest eng. section (moze w pozniejszym czasie bedzie potrzebne osobne forum ale narazie to nie zmartwienie) ale zebym mial własnie mozliwosc wyboru do ktorej sekcji dodać newsa i jezyk paneli (moge sam je przetłumacdzyc do własnych potrzeb byle sie przełączały a nie mam domyślnych ( czystych spod fusiona) paneli na stronie i mysle ze to moze stanowic problemSmile

Jesli napisałem wszystko wystarczajaco jasno prosze ludzi dobrej woli o pomoc hahaha Pfft
Pozdrawiam Vall

Moja strona to www.aquilas.rox.pl
Edytowane przez Vallhalen dnia 27.03.2007 18:19:54

Wścibski Gość
Dodany dnia 08.06.2025 18:47:16
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
szer
mFusion i wszystko jasne. Szukać się nie chciało co?

Vallhalen
ok wlacze z tym czytam dowiaduje sie itp Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl