ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 1

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
(full hosting) Gotowy wortal + serwer + mysql
CMSman
Witam!
Otó?, posiadam wortal, który jest ca?kowicie wyko?czony i dopracowany. Ponadto znajduje si? na serwerze i bazie danych, której parametry to:
- nielimitowany transfer
- nielimitowana ilo?? kont ftp
- nielimitowana ilo?? baz danych (mysql) (domy?lnie 1, mo?liwo?? za?o?enia nowych na ?yczenie)
- pojemno?? konta (niby) ~1000MB (w praktyce du?o, du?o wi?ksza..) (nie mo?e by? wykorzystana jako download!)
- MySQL - 5.0.19 (standard) , phpMyAdmin - 2.8.2.4
- brak reklam, buttonów, bannerów, pop-up'ów itd.,itp.
- brak mo?liwo?ci podpi?cia w?asnej domeny *.pl , *.com itd. (..tylko aliasy)
- wszystkie inne informacje, uzgodnienie szczegó?ów itp., s? pod kontaktem z adminem (bardzo sympatyczny go??)

Strona widnieje pod adresem www.r3plac3r.xt.pl . Poni?ej zamieszczam screen'y jak mniej wi?cej si? prezentuje (postaram si? umie?ci? to co najciekawsze)...

images22.fotosik.pl/30/4af1766e9ad0b96dm.png images20.fotosik.pl/106/6f557f21a47ae714m.png images21.fotosik.pl/57/c28ff53c22333536m.png images21.fotosik.pl/57/dc87905c665a4f1am.png images20.fotosik.pl/106/96018a8e8b980342m.png images22.fotosik.pl/30/6a7b655707dd80f6m.png images21.fotosik.pl/57/aee70c4ca6cfc274m.png images21.fotosik.pl/57/2452f1729ec40672m.png images20.fotosik.pl/106/1df384f6fe2a0120m.png

W zamian za gotowy wortal, serwer i baze danych chc? zleci? komu? wykonanie jednego b?d? dwóch theme'ów (jeden - prosta wizytówka, a drugi bardziej rozbudowany). Zale?y mi bardziej na tym drugim.

przemu napisa?/a:
Odpowiedz mi na jedno pytanie - jaki masz zwi?zek z cal.pl ? Jak pamietam nie oferuja pakietow bez ograniczen miejsca ani transferu...

Mog? si? myli?, a nawet je?li s? jakie? ograniczenia to jak dot?d nie odczu?em ró?nicy, hosting jest w sam raz dla pocz?tkuj?cych jak i zaawansowanych. Odno?nie oferty, je?li chodzi o konto wydaje mi si?, ?e mam dobry uk?ad, cho? równie? mog? si? myli?, gdy? serwer i baze danych otrzyma?em w 'dziwny sposób' na okres bardzo d?ugi (za?atwi?em wszystko dogaduj?c si? z odpowiedni? osob?), dlatego jestem gotów wszystko odda? w zamian za wykonanie profesjonalnego theme'a, bo dla mnie jest on priorytetowy i wa?niejszy w tej chwili od wszystkiego.
Mam zamiar wykupi? drogi, najlepszy serwer i wykona? profesjonalny serwis tematyczny, jednak nie chc? aby moja przysz?a witryna by?a 'kopi?' setek innych witryn w internecie i do tego potrzebuj? wyj?tkowego theme'a.

Je?li jest kto? zainteresowany to prosz? o kontakt na:
r3plac3ratgmaildotcom

Rozwa?am tylko powa?ne propozycje.

* Istnieje mo?liwo?? usuni?cia wszystkich plików i wykorzystanie go na jaki? inny profejk, dzia?anie wed?ug uznania :D

Powiem szczerze jak sprawa wygl?da.. Jestem m?odym, ambitnym i pe?nym zapa?u kolesiem, który masz szans? co? w ?yciu osi?gn??. Jakim? cudem mam naprawd? dobry hosting, tu nawet nie chodzi ju? stron? i ilo?? userów któr? posiadam, ale o co? wi?cej, bo jestem gotów to wszystko po?wi?ci?.. ofiarowa? hosting za wykonanie theme'a.

Mam ju? wszystko przygotowane, obmy?la?em ró?nego rodzaju plany jak to mia?oby wygl?da?, ale nie mog? osi?gn?? ?adu, a ?eby nie k?ama?, to przyznam racje, ?e takiego r3plac3r'a da si? zrobi? w kilkana?cie minut. Zawsze chcia?em zrobi? i mie? w?asn? stronke, zak?ada?em darmowe fora, strony na yoyo i innych darmowych hostingach - teraz mam p?atny i dam go komu?, strace jedyny porz?dny serwer i mysql, ale trudno.. bardzo mi zale?y.

Widz?, ?e niektórzy my?l? o pomocy za free, a niektórzy za $ ..h??, ja pieni??ków nie mam, bo nie pracuj? ;)

Je?li chodzi o theme'a to jego tematyka nawi?zuje do serwisu komputerowego "sklep komputerowy" ;) mo?e si? to wyda? g?upie, ale mam zamiar odnie?? jaki? sukces i posiada? w?asn? firm?.. serwis komputerowy ze sklepem, za kilka miechów mam 18 i my?le o tym ca?kiem powa?nie.

Ja rozumiem, ?e ka?dy ma w?asne sprawy i komu by si? chcia?o po?wi?ci? czas na takie pierdo?y.. ale jak pierwszy raz w ?yciu zobaczy?em stron? www.cybergaming.pl , www.security-web.... , www.cserwis.com albo betonline.serwer4u.pl to a? mnie ciarki przesz?y, gdy na dole strony zobaczy?em code by EPIV. Nigdy nie widzia?em takiej grafy, tak u?o?onych paneli i wogóle.. to lepiej wygl?da?o od onet.pl czy interia.pl . Od ponad tygodnia zaczynam czyta? wszystko co mo?e zawiera? informacje jak doj?? to tak pi?knego efektu.. takich stron, wortali wr?cz portali. Instalowa?em mambo, md-pro, jportal, joomla i inne te bardziej popularniejsze, ale najprostszy w zarz?dzaniu i w funkcjonalno?ci okaza? si? EPIV.

ykhm.. cu?, poczekamy, zobaczymy, mo?e kto? si? zainteresuje. Odno?nie projektu jaki chcia?bym wykona?, to przygotowa?em ju? mniej wi?cej layout strony (edytuje, modyfikuje, robie animacje i tra la la la..), bawie si? w grafike, dorwa?em ju? kilka fajnych themów do edycji, ale znowu nie umiem edytowa? animacji flash'a. Tak to wszystko ?adnie wygl?da, ?e tylko podziwia? i pogratulowa? ci??kiej pracy autorom takich theme'ów.

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 16:04:54
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl