Zobacz temat
| 
 Dost?p po napisaniu postów. 
 | 
|
| Kysiu | 
 Dodany dnia 20.03.2007 19:42:54 
 | 
| 
 Przedszkolak ![]() Postów: 64 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 21.01.2007 21:48  | 
Witam Przeszuka?em mods fusion i nic takiego nie znalaz?em. Chodzi mi o tak? wtyczk?, dzi?ki której b?d? móg? ustawi? np. ?e po napisaniu 5 postów na forum user ma dost?p do jakiej? podstrony serwisu a po napisaniu 10 do innej. I ?eby wy?wietla? si? komunikat, ?e ma za ma?o punktów. Je?li nie ma takiej wtyczki to mo?e ma?a wskazówka jak j? samemu zrobi?? Kiedy? spotka?em si? z takim czym?, by?a to strona o Dragon Ballu. Niestety nie wiem czy by?a oparta o php-fusion a tym bardziej nie pami?tam adresu. Wyrozumia?o?? jest najinteligentniejsz? z cnót. 
Pozwalam sobie uwa?a? t? cnot? za jedn? z najrzadziej spotykanych, je?li nie najrzadsz? ze wszystkich. Joseph Conrad  | 
| 
 | 
|
| W?cibski Go?? | 
					 Dodany dnia 04.11.2025 08:14:55 
				 | 

| 
					Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze  | 

| 

| IP: localhost | |
| Pieka | 
 Dodany dnia 20.03.2007 20:37:51 
 | 
![]() Postów: 19887 Pomógł: 767   v7.02.03Data rejestracji: 23.02.2005 18:12  | 
Medal System - poszukaj na forum.
 Jestem jaki jestem  
![]()  | 
| 
 | 
|
| Kysiu | 
 Dodany dnia 21.03.2007 12:39:54 
 | 
| 
 Przedszkolak ![]() Postów: 64 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 21.01.2007 21:48  | 
znalaz?em, zainstalowa?em i w tych trzech wtyczkach nic nie by?o o tym ?eby ustawi? dost?p do dodatkowych stron po napisaniu kilku postów chyba, ?e jestem ?lepy... Pieka po odinstalowaniu wob_rank_system na forum nad postami pokazuj? si? teraz a ?adnych plików nie nie podmienia?em tylko chcia?em zobaczy? co owe wtyczki oferuj? wiem, ?e chodzi o to, ?e tabele nie s? utworzone ale jak to naprawic nie pojawia si? to gdy wtyczka jest zainstalowana, ale ona mi nie jest potrzebna wi?c j? odinstalowa?em a to jest efektem tego odinstalowania je?li chodzi o brak zmiennych ? to gdzie je dopisa? ? Edytowane przez Kysiu dnia 21.03.2007 16:00:28 Wyrozumia?o?? jest najinteligentniejsz? z cnót. 
Pozwalam sobie uwa?a? t? cnot? za jedn? z najrzadziej spotykanych, je?li nie najrzadsz? ze wszystkich. Joseph Conrad  | 
| 
 | 
|
| Przejdź do forum: |