Zobacz temat
| 
 Nie dzia?a index.php?rowstart=... 
 | 
|
| wenus82 | 
 Dodany dnia 12.03.2007 22:57:57 
 | 
| 
 Przedszkolak ![]() Postów: 39 Data rejestracji: 01.02.2007 08:51  | 
Hej Kurcze jako? wcze?niej tego nie zauwa?y?am, ale ostatnio testuj?c swoj? stronk? http://www.naukat... zauwa?y?am, ?e gdy chce przej?? na kolejn? podstron? na stronie g?ównej - lipa nie dzia?a ![]() Nie mam pomys?u gdzie le?y b??d. Prosz? o sugestie - wskazówki, co mo?e by? nie tak. Z góry dzi?kuj? Aga  | 
| 
 | 
|
| W?cibski Go?? | 
					 Dodany dnia 04.11.2025 02:09:39 
				 | 

| 
					Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze  | 

| 

| IP: localhost | |
| jantom | 
 Dodany dnia 13.03.2007 09:22:56 
 | 
| 
 Weteran ![]() Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10  | 
Co nie dzia?a? Odno?nik? Podstrona? Jedyne co tam, dla mnie, nie dzia?a?o poprawnie, to panel z przewijanymi bannerami (rozwala design pod Oper?). | 
| 
 | 
|
| wenus82 | 
 Dodany dnia 13.03.2007 10:26:21 
 | 
| 
 Przedszkolak ![]() Postów: 39 Data rejestracji: 01.02.2007 08:51  | 
B?d?c na stronie g?ównej ... s? jakie? tam newsy, w pliku index.php mam wpisane, ?e po 7 newsach ma dzieli? mi na kolejn? "podstron?" (na dole strony < 1 2 > ) Niestety wybieraj?c 2 .... no w?a?nie nie otwiera si? kolejna "podstrona" tylko tak jak by si? chcia?o prze?adowa? ale wci?? jestem na 1. hmmm... to tak banalnie t?umacz?c.. A co do moda z przewijanymi banerami, có? jeden z modów z laboratorium   nic w nim nie modyfikowa?am. A u mnie dzia?a oki, ale fakt nie korzystam z Opry.Jest na forum kilka tematow, w ktorych wstawilem poprawione pliki button_panel. Jednym z nich jest temat przyklejony o nazwie Problem z Button Panel w Operze - dzial "B??dy i Korekty". Poza tym poprawilem dzisiaj wszystkie pliki tego panela znajdujace sie w Laboratorium/Pieka edit: Aha spoko dzi?ki (nie korzystam z Opry st?d nawet nie wiedzia?am, ?e nie dzia?a ten panel  )A co do index.php?rowstart... nikt nie ma pomys?u?? gdzie le?y b??d ^^^ Zauwa?y?am, ?e nigdzie u mnie nie dzia?a rowstart (ani na stronie g?ównej, ani w dziale filmiki, gdzie kolwiek jest podzia? strony aby nie by?a "kosmicznie d?uga" ![]() Sama nie wiem nawet jaki plik za to odpowiada, czy wogole jest taki... totalne ot?pienie w tej kwestii. Prosz? o pomoc bo popadam w desperacje ![]() Pozdrawiam Edit: No i mimo, ?e nikt nie wiedzia? w czym le?y wina uda?o si? znale?? felerny "plik" a raczej panel...mianowicie niedawno zainstalowa?am mod og?oszenia, w którym mo?na w??czy? panel ostatnie og?oszenia i okaza?o si?, ?e wina le?y po jego stronie. W za??czeniu poprawiony plik - mo?e komu? si? przyda. Wielkie dzi?ki dla JazOOn za pomoc i rady. 
wenus82 dodał/a następującą plik:

Edytowane przez wenus82 dnia 14.03.2007 17:07:59  | 
| 
 | 
|
| Przejdź do forum: | 

nic w nim nie modyfikowa?am. A u mnie dzia?a oki, ale fakt nie korzystam z Opry.
)