Zobacz temat
| 
 B??d z php-fusion i nazw? komputera. 
 | 
|
| mckosa | 
 Dodany dnia 12.03.2007 22:15:34 
 | 
| 
 Przedszkolak ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 12.03.2007 21:54  | 
A wi?c z php-fusion mia?em ju? du?y kontakt ale napotka? mnie jaki? dziwny feler, i chyba jedyny w histroi tego forum... albo i w systemie a wi?c przejd? do rzeczy. Kiedy pisz? jaki? artyku? i zapisuje go w odpowiedniej kolumnie to zawsze na poczatku lub ko?cu textu pokazuje mi si? moja nazwa kompa pod jak? zosta? zainstalowany XP? dziwne ale prawdziwe nie wiem czemu tak si? dzieje dla jasno?ci zamieszczam screny. http://img297.ima...keroe8.jpg http://img105.ima...olxux1.jpg Prosz? o zwróci? uwag? na nazwe " nowy " poniewa? tak nazwa?em swojego kompa. Pozdrawiam 
mckosa dodał/a następującą grafikę:

Edytowane przez mckosa dnia 12.03.2007 22:21:49  | 
| 
 | 
|
| W?cibski Go?? | 
					 Dodany dnia 04.11.2025 02:09:31 
				 | 

| 
					Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze  | 

| 

| IP: localhost | |
| Piotrroger | 
 Dodany dnia 12.03.2007 22:17:29 
 | 
| 
 Bywalec ![]() Postów: 998 Pomógł: 19   v7.02.03Data rejestracji: 27.04.2006 18:29  | 
Napis nowy wy?wietla si? standardowo w fusionie. Znika je?eli nic nie zmienia?e? po 7 dniach. Ma on za zadanie przekazanie, ?e jest to po prostu nowy artyku?  
 | 
| 
 | 
|
| mckosa | 
 Dodany dnia 13.03.2007 12:30:17 
 | 
| 
 Przedszkolak ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 12.03.2007 21:54  | 
Aha wi?c co? si? zmieni?o dawno nie instalowa?em najnowszego php-fusion. Mam nadziej? ?e do tego czasu ju? zniknie ten napis [NOWY] korzystaj?c z okazji chcia?bym si? zapyta? tak na przysz?o?? jak wstawi? logo we \flashu lub z polonczeniem flasha, czytalem wasze poradniki ale nic nie dzialalo za kazdym razem wyskakiwoa?y jakies felerki i jeszcze np. jak w danej tabeli i np jest kategoria \spis uczniów klikajac pokazuje sie spis uczniow danej klasy i jak zrobic zeby po kliknieciu na imie ucznia otwiera sie nowa strona na ktorej moge umiescic jakies dane. jest to dla mnie bardzo wazne poniewaz mam malo czasu aby to wszystko zrobic. z groy dziekuje za wszelka pomoc.  \pozdrawiam ![]()  | 
| 
 | 
|
| Przejdź do forum: |