Zobacz temat
|
Katalog nie do usuni?cia?
|
|
| Len |
Dodany dnia 08.03.2007 12:41:50
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 4 Data rejestracji: 02.03.2007 15:03 |
Witam, Mam pewien problem na stronie www.ironsquad.xt.pl. Jak w??czycie stron? to na prawym menu zobaczycie panel "Newsletter" lecz nic w nim nie ma, a nie ma dlatego, ?e co? si? sta?o czego nie umiem wyt?umaczy?. Newsletter ten to ccmail, pocz?tkowo dzia?a dobrze, bez problemów. A obecny problem, który nast?pi? ot tak sobie gdy nic nie grzeba?em brzmi nast?puj?co - nie mog? wej??, edytowa? czy nawet usun?? katalog ccmail na serwerze w którym znajduje si? oczywi?cie ten newsletter. Wygl?da to tak jakbym nie mia? praw do tego katalogu ale przecie? jestem jedynym adminem i nic nie grzeba?em, a mo?e kto? mi si? wkrad?? Mo?liwe ale nic innego nie zosta?o zmienione wiec nie wiem po co kto? mia?by mi psu? newsletter. Jednak jedno jest pewne - nie wiem jak rozwi?za? ten problem. Jak mog? pozby? si? katalogu z którym nie mog? nic zrobi?? Prosz? o pomoc. |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 03.11.2025 20:03:25
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| skysis |
Dodany dnia 08.03.2007 17:44:12
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 163 Data rejestracji: 09.09.2006 10:42 |
Hymm zmien atrybuty dla katalogu i dopiero go usu?
|
|
|
|
| Len |
Dodany dnia 08.03.2007 21:19:30
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 4 Data rejestracji: 02.03.2007 15:03 |
No w?a?nie problem w tym, ?e nie mog? tego zrobi? W ogóle nie pokazuje mi ?adnych atrybutów dla tego katalogu, a gdy chc? jakie? wpisa? to wy?wietla si? komunikat:"Nie mog? zmieni? atrybutów dla zdalnego katalogu!" |
|
|
|
wlodekp |
Dodany dnia 08.03.2007 21:30:45
|
|
Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Wnioskuje ?e jest to katalog utworzony funkcj? mkdir przez system i wtakiej sytuacji nie jeste? jego w?a?cicielem(chown) taki katalog mo?na usun?? z menad?era plików cpanela-lub podobny. albo funkcj? rmdir-któr? zastosowa?em i przedstawi?em usuwanie ca?ych albumów. Funkcja musi by? dodana do tego pliku elementu który utworzy? ten katalog-musi dzia?a? z pozycji strony-jak upload. Nasz newsleter zapisuje do bazy i nie tworzy swoich plików kontem WWW wi?c to nie on tylko jaki? obcy system. Tak to wygl?da na odleg?o??. Acha, ?eby usun?? katalog rmdir-musi on by? bezwzgl?dnie pusty-bez ?adnego pliku-nawet index-wi?c najpierw pliki. |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

W ogóle nie pokazuje mi ?adnych atrybutów dla tego katalogu, a gdy chc? jakie? wpisa? to wy?wietla si? komunikat:
wlodekp