Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
mam problemik, kto? mi napisa? ?e ci??ko przegl?da si? stron? przez IE, bo musi wszystko przewija? (du?a rozdzielczo??).
Sprawdzi?em i rzeczywi?cie, w FF strona automatycznie si? dopasowuje do rozdzielczo?? (width="100%", a w IE rozwala stron? na du?? rozdzielczo??...
Wygl?da to mniej wi?cej tak :
FF: IE:
czy da si? co? z tym zrobi?, czy to tylko wina IE i tak musi zosta? ???
z istotnych informacji... IE w wersji 6, i nie chodzi mi o zmiany w ustawieniach przegl?darki, bo sk?d o tym maj? wiedzie? odwiedzaj?cy moj? stron?, niestety s? tacy co korzystaj? z IE v6 i bardzo niewygodne dla nich jest ogl?danie mojej strony...
acha, wiem ?e stron? rozci?ga banner... ale jak zrobi? aby IE sobie go zmniejszy? przy mniejszej rozdzielczo?ci ??
Edytowane przez MarcoFox dnia 05.03.2007 20:09:56
rozmiar jet taki sam w FF i IE, tylko FF radzis obie ze zmniejszeniem go przy mniejszej rozdzielczo?ci.... nie chc? robic ma?ego bannera bo przy wi?kszej rozdzielczo?ci zrobi sie "pikseloza"... co do strony to jest to strona z profilu...
a cenzura... nie k?zdy musi zna? moje zak?adki i inne u?ytki