ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Problem z wy?wietlaniem wyników z bazy mysql!!
angelus-x
Mam takie niecodzienne pytanie. Otó? mam taki problem. Mam formularz sk?adaj?cy si? z pól tekstowych i tych pól jest 10. Teraz jak np wype?niam 5 z nich. W Wynikach na stronce w tabelce rys.2 wy?wietla mi 10 wierszy. Mam pytanie jak zrobi? ?eby nie wy?wietla?o mi tych pustych wierszy w tabelce na stronie. tj tych przekre?lonych na rys.2.

rys.1
ZDJ?CIE

rys.2
ZDJ?CIE

Stosuje taki kod ale dla ka?dej nowej tabelki (dodanego kuponu) wy?wietla mi te puste pola powiedzmy ?e w pierwszym kuponie doda?em 8 pól a w drugim i trzecim po 5 pól to wtedy w drugim i trzecim wy?wietla mi te psute pola w tabelce wszystkie po 8 bo tyle doda?em pierwszy kupon. a ja bym chcia? ?eby mi zlicza?o dla ka?dego kuponu ile ma pustych a ile pe?nych pól i potem je mi wy?wietla?o na stronce. chodzi o to ?e w bazie mysql s? kolumny podpisane tak teamA1...2...3...4...itd. no teraz mi chodzi ?eby w p?tli mi sprawdza?o które z tych kolumn s? puste a które nie dla ka?dego osobnego rekordu z z odpowiednim id. napisa?em taki ma?y kodzik ale on mi wy?wietla tylko kupony pierwsze i drugie dobrze bo np. jak dodam z 8 polami kupon jest ok zlicza mi tylko te 8, potem tesh jest dobrze jak dodam np z4 to wy?wietla mi tylko te 4 ale problem zaczyna si? jak dodam znów z 8 polami to wtedy co mi wy?wietla?o ten z czterema dobrze teraz mi ?le wy?wietla bo mi wy?wietla tesh puste polaa. poprostu p?tla jako? si? zap?dza i nie wiem jak zlicza? poprawnie te pola dla ka?dego ró?nego id w bazie??:

ZDJ?CIE
ZDJ?CIE

Kod jest napisany pod phpfusion wi?c je?li istnieje jaki? znawca fusiona i umie rozwi?za? ten problem to prosze o odpowied?.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

mam nadziej? ?e zrozumieli?cie to co wam chcia?em przekaza?. nie jestem dobry w t?umaczeniu o co mi chodzi. ale jak komu? si? uda?o to by?bym wielce wdzi?czny za pomoc.

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 23:17:13
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl