Zobacz temat
|
Problem z rejestracj?
|
|
| Yoghurtossos |
Dodany dnia 22.02.2007 17:42:11
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 22.02.2007 17:14 |
Dwa dni temu ponownie (po wyczyszczeniu SQL) zainstalowa?em na www.czarnolas.sar... PHP-Fusiona + Extreme Packa. Wszystko dzia?a?o dobrze. Ale okazuje si?, ?e co? jest nie tak z rejestracj?. Kiedy (testowo) próbuj? zarejestrowa? swoje 2 konto... Przychodzi do mnie mejl z odno?nikiem aktywacyjnym, wi?c klikam i niby jest okej - wyskakuje, ?e zweryfikowana i mog? si? zalogowa?. Kiedy próbuj? si? zalogowa? wyskakuje mi natomiast komunikat, ?e poda?em b??dny nick lub has?o (na 100% podaj? poprawne dane). Po kilku (nieudanych) próbach zalogowania si? wed?ug powy?ej opisanego scenariusza zauwa?y?em nad komunikatem co? takiego: Unknown column 'user_email_act' in 'field list' Prosz?... Pomó?cie mi rozwi?za? ten problem. |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 10:14:20
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| DJPromo |
Dodany dnia 22.02.2007 22:16:38
|
|
Bywalec ![]() Postów: 630 Pomógł: 41 v7.02.07Data rejestracji: 13.06.2006 18:51 |
Yoghurtossos napisa?/a: Dwa dni temu ponownie (po wyczyszczeniu SQL) zainstalowa?em na www.czarnolas.sar... PHP-Fusiona + Extreme Packa. Wszystko dzia?a?o dobrze. Ale okazuje si?, ?e co? jest nie tak z rejestracj?. Kiedy (testowo) próbuj? zarejestrowa? swoje 2 konto... Przychodzi do mnie mejl z odno?nikiem aktywacyjnym, wi?c klikam i niby jest okej - wyskakuje, ?e zweryfikowana i mog? si? zalogowa?. Kiedy próbuj? si? zalogowa? wyskakuje mi natomiast komunikat, ?e poda?em b??dny nick lub has?o (na 100% podaj? poprawne dane). Po kilku (nieudanych) próbach zalogowania si? wed?ug powy?ej opisanego scenariusza zauwa?y?em nad komunikatem co? takiego: Unknown column 'user_email_act' in 'field list' Prosz?... Pomó?cie mi rozwi?za? ten problem. Powien ci tak kolego drogi to : Unknown column 'user_email_act' in 'field list' znaczy nieznana kolumna czyli odwo?ujesz sie do kolumny ktorej nie ma radzi? bym ci sprawdzi? baze danych czy czego? innego jeszcze nie brakuje !!! i dodac je jak je dodasz to rejestracja zadzia?a ![]() |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

jak je dodasz to rejestracja zadzia?a