ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
eXtreme_sms
Drakoo
Witam Smile
Dzi? mia?em czas ,wiec na moje potrzeby napisa?em wtyczk? eXtreme_sms.
Jednak jak ju? ona jest ,a niema takiej w labie udost?pniam ja wszystkim Smile
Jest to moja 1 wtyczka wiec prosz? o wyrozumia?o?? Smile. Prosz? tak?e o przetestowanie jej , je?li co? to prosz? pisa? Smile

Opis:
To infusion daje zarejestrowanym u?ytkownikom mo?liwo?? dodania sms'u.
Dodany sms zostanie automatycznie opublikowany w wybranej przez u?ytkownika kategorii sms'ów.
Administrator mo?e tworzy? kategorie, edytowa?, usuwa? sms'y.
Wtyczka zosta?a stworzona na podstawie eXtreme_joke.

Pozdrawiam
Edytowane przez Drakoo dnia 19.02.2007 16:23:08

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 20:22:12
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
A czy wysy?a? te sms'y z poziomu tej wtyczki te? mo?na ?...
as

as
Wys?a? do sieci ?
as

as
Nie... Ty co? ko?ujesz lub faktycznie nie widzisz ró?nicy mi?dzy umieszczeniem sms'a, a wys?aniem go do sieci np. korzystaj?c z bramki Ery...

Co? mi si? zdaje, ?e jednak wys?a? sms'a nie mo?na z poziomu tej Twojej przerobionej wtyczki i jest to zwyk?e zjokowanie dowcipnego moda (?wiadczy? mo?e o tym nawet instrukcja INSTALACJI, któr? umie?ci?e? w tej paczce i oma?ci?e? s?owem Wa?ne!!)
Edytowane przez as dnia 19.02.2007 16:06:17
as

Drakoo
Witam!!
Wtyczka Poprawiona! zmieni?em kilka funkcji m.in. lepszy i wyra?niejszy rozk?ad kategorii ,mo?liwo?? wysy?ania sms'a od razu z strony ,gdy niema zadnego sms'a w kategorii to bramka si? nie wy?wietla tylko informacja oraz link do dodania sms'a ,oczywi?cie poprawilem Install.txt.
Dodawa? mo?e tylko urzytkownik.

Prosi?bym o przetestowanie mojej wtyczki oraz o opisanie co by mo?na by?o jeszcze zmieni? Smile oraz Prosz? o dodanie do Laboratorium Smile

Pozdrawiam

PS: My?l? ,?e jak na pierwsza wyczke nie jest tak ?le Smile
Drakoo dodał/a następującą plik:
extreme_sms.zip [10.32kB / 441 Pobrane]

Edytowane przez Drakoo dnia 19.02.2007 18:54:26

Tero
mi nie chce wysy?a? sms'ów na komórki.. "SMS NIE zosta? wys?any - problemy z polaczeniem"

ale reszta dzia?a Wink

SebaZ
Wtyczka zosta?a stworzona na podstawie eXtreme_joke.
chyba kpisz!

Kolejny klon extreme_jokes.

Jestem ciekaw co zrobi?e? wi?cej oprócz podmiany plików j?zykowych i napisów w nich z DOWCIPY na SMSY

Powiem wi?cej: nawet nazwy tabel w bazie danych nie chcia?o CI si? zmieni?. S? joke i joke_cat.

Ta wtyczka nie zosta?a stworzona, ona zosta?a tylko przez Ciebie zlokalizowana (czyli napisy pozmienia?es)
Edytowane przez SebaZ dnia 20.02.2007 10:27:22
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

RAW
Normalnie dno :/ Ju? bym wola? nic nie robi? ni? takie co?

http://www.kopan.pl
Kukis
dno... complet dno...

ju? my?la?em ?e co? w kodzie w ogóle zrobi?e? a tu nic... otwieram niby "twoj?" wtyczk? i co widz?? Jasne ?e eXtreme Joke [jak by?o wspominane]

http://www.gigadownload.boo.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl