Zobacz temat
|
[zielony] Strona Informacyjna
|
|
| Lukasz21 |
Dodany dnia 18.02.2007 23:09:19
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 18.02.2007 22:51 |
Witam mam ju? prawie kompletn? stronek? ale do szcz??cia brakuje mi jednej rzeczy a mianowicie nie umiem ! zrobi? strony informacyjnej (ju? wysiadam psychicznie :/ ) chcia? bym zrobi? co? takiego Rozrywka po klikni?ciu pojawi si? strona z Humor Gry Inne Po klikni?ciu w jeden z linków (przypu??my gry) pojawi si? strona z list? gier Koszykarskie Pi?ka no?na Nast?pnie po klikni?ciu w jeden z linków (przypu??my Pi?ka no?na ) pojawi si? strona z gr? Co? znalaz?em ?e to si? robi z poleceniem <a href='viewpage.php?pageid=X'>tekst</a> ale nie wiem jak tego u?y? Mam nadzieje ?e temat nie b?dzie usuni?ty w ko?cu to dzia? Przedszkole , a ja naprawde nie mam poj?cia jak to zrobi? wi?c bardzo prosi? bym o instrukcje albo chocia? linka do opisu krok po kroku Edytowane przez Lukasz21 dnia 18.02.2007 23:10:09 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 03.11.2025 08:09:15
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Dagobah |
Dodany dnia 19.02.2007 07:30:30
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 160 Data rejestracji: 15.08.2006 10:46 |
Lukasz21 napisa?/a: Co? znalaz?em ?e to si? robi z poleceniem <a href='viewpage.php?pageid=X'>tekst</a> ale nie wiem jak tego u?y? Fakt to s? podstawy html.... <a href='www.onet.pl'>dada</a> - musisz wklei? po prostu www Zwi?zku z tym, i? strona informacyjna ma ko?cówk? np. : viewpage.php?pageid=X - a jak wida? nie jest to link, lecz jedynie jego ko?cówka. Je?eli zrobisz jak poni?ej to b?dzie dzia?a?... http://www.adresT...ony.domena /viewpage.php?page_id=1 |
|
|
|
| Drakoo |
Dodany dnia 19.02.2007 11:01:32
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 202 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 01.07.2005 19:34 |
Zrob tak do kazdego: np. na 1 stronie informacyjnej tworzysz napis GRY itp.... zapisujesz i pojawi si? adres strony viewpage.php?page_id=X Gdzie x to numer strony informacyjnej(wszystko bedzie podane ) do gier tworzysz link czyli:<a href='http://www.adresTwojejstrony.domena/viewpage.php?page_id=Y'>Gry</a> gdzie y to adres 2 strony informacyjnej gdzie znajduje si?: np. Koszykarskie Pi?ka no?na na 2 stronie informacyjnej tworzysz Koszykarskie Pi?ka no?na czy co tam chcesz i dodajesz link jak wyzej <a href='Adres Twojej strony'>Kozackie</a> a link do tej podajesz w stronie 1 gdzie masz Gry... i GOTOWE!! Pro?ciej chyba nie da sie tego wyjasnic |
|
|
|
| Lukasz21 |
Dodany dnia 19.02.2007 20:44:45
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 18.02.2007 22:51 |
Wielkie dzi?ki !!! Drakoo bez tej porady bym sobie na 100% nie poradzi? to si? nazywa pomoc . wyt?umaczy?e? mi to krok po kroku jeszcze raz wielkie dzi?ki ju? mi siada?a jak wiara pisa?a mi jedno zdanie po którym mia?o mnie ol?ni? . albo wyrzuca?a temat do kosza , chocia? ?e by? napisany w dziale dla pocz?tkuj?cych pisz?c np. czy ja umiem korzysta? z CMS'a . kurde a gdzie mam si? nauczy? jak nie w taki dzia?ach (no nie licz? kursów HTML ) bo w niektórych sytuacjach to nie wystarcza po raz trzeci wielkie dzi?ki Drakoo pozdro |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

) do gier tworzysz link czyli:
to si? nazywa pomoc . wyt?umaczy?e? mi to krok po kroku jeszcze raz wielkie dzi?ki