ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
01.11.2025 20:25:52
d*pa

Zbigniew@
30.10.2025 21:11:37
Panie khaman prosze zmienic kodowanie w bazie

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
PHP Fusion - kilka problemow
blacku
Witam, nie znam sie na php a fusion zainstalowalem pierwszy raz, adres stronki to www.pure-d.ovh.or... Smile Mam kilka pytan.
1. Zainstalowalem modul Random Photo i niestety nie dziala poprawnie, to co sie z nim dzieje mozecie zobaczyc na stronie (pokazuje sie napis zamiast obrazka)
2. Np. dodam do menu link Lista Sponsorow, zrobie plik sposorzy.php, to jak zrobic zeby ta lista sponsorow ktora zamieszcze w tym pliku, pokazywala sie tam na srodku strony, zamiast na calej stronie? Chcialem zrobic members, zrobilem jakas tabelke, ale jak kilkalem members to zamiast otwierania sie strony pure-drifting otwierala sie tylko ta tabelka Sad
3. Na tej stronie: http://www.server.../index.php po prawej stronie jest takie cos jak list of members, chcialbym zrobie takie samo cos u mnie, lecz niestety po wklejeniu tego samego kodu, ta tabelka jest za szeroka i cala strona sie rozsuwa Sad Prosilbym o pomoc na forum badz na gadu-gadu: 1093035

W?cibski Go??
Dodany dnia 03.11.2025 02:21:27
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrek
Ad.1. Nie wiem jak u innych ale ten link nie dzia?a Frown (u mnie ten MOD jako? dzia?a)

Ad.2. Dodajesz dodatkow? stron?, pokazuje Ci si? link i go dodajesz do menu

Ad.3. Mo?e ten kod nie jest przystosowany do php-fusion. Zreszt? podobne rzeczy masz w mods.php-fusion.pl Smile

... tyle z mojej strony
Edytowane przez Piotrek dnia 17.02.2007 00:36:00

jantom
1) ?ci?gnij poprawn? wersj? - wystarczy?oby po?wi?ci? chwil? na poszukanie na forum.
INF-Slideshow Random Photo Panel r11; Pojedyncza Galeria

http://jantom.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl