ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
01.11.2025 20:25:52
d*pa

Zbigniew@
30.10.2025 21:11:37
Panie khaman prosze zmienic kodowanie w bazie

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Jaki adres strony w stat.4u ?eby nalicza?o odwiedziny?
185cm
Witam, mam stron? opart? na php-fusion 6.01.6.Problem jest taki, ?e nie wiem jaki adres strony wpisa? w konfiguracji na stat.4u ?eby nalicza?o odwiedziny.
Jak wpisuje www.mojastrona.yo... w polu URL to nie nalicza odwiedzin...
Jaki adres strony tam wpisa??Moze www.mojastrona.yo...
Pozdrawiam

W?cibski Go??
Dodany dnia 03.11.2025 14:14:19
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zezol
Masz wklei? skrypt(kod) na swoj? stron?. Np. do panelu lub stopki. Ja bym wklei? do panelu ale nie wiem jak...Frown

Dagobah
185cm napisa?/a:
Witam, mam stron? opart? na php-fusion 6.01.6.Problem jest taki, ?e nie wiem jaki adres strony wpisa? w konfiguracji na stat.4u ?eby nalicza?o odwiedziny.
Jak wpisuje www.mojastrona.yo... w polu URL to nie nalicza odwiedzin...
Jaki adres strony tam wpisa??Moze www.mojastrona.yo...
Pozdrawiam

Z tego co si? orientuje to musisz w adresie strony dla stat4u poda? nast?puj?co: http://www.strona.domena - mi tak dzia?a i nie ma problemu

Co do drugiej odpowiedzi - U?YWA? SZUKAJKI
1. Odpalasz link http://php-fusion...search.php
2. Wpisujesz: "stat4u"
3. Znajdujesz na 1-2 stronie odpowiedzi post,
4. Kopiujesz, wstawiasz swoje dane i DZIA?A

zezol
No ok, ale po skorzystaniu z poradnika z artyku?ów w stopce wyskakuje mi co? takiego:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Mi to oboj?tne gdzie(panel czy stopka), wa?ne ?eby chodzi?o.

Dagobah
zezol napisa?/a:
No ok, ale po skorzystaniu z poradnika z artyku?ów w stopce wyskakuje mi co? takiego:

Mi to oboj?tne gdzie(panel czy stopka), wa?ne ?eby chodzi?o.

Musia?e? co? ?le zrobi?, poniewa? ja identyczny wstawia?em do stopki i dzia?a?o. Najlepsz? metod? jest w panelu, który nastawia si? do ogl?dania tylko dla SuperAdministratora i jest po sprawie...

Wklej tu kod, który da?e? do stopki

zezol
Znaczy si? ja do stopki(theme.php) wklei?em - @include INCLUDES."stat.php";. Mi wszystko jedno jak, mo?e to by? ca?y kod wklejony do stopki lub panelu ale wa?ne ?eby dzia?a?;)
Kod z includes/stat.php:

Dagobah

[/quote]

Z tego co widze to do STOPKI masz wstawi? co? takiego, jak jest poni?ej:

To si? zdecydowanie ró?ni od tego, co Ty napisa?e?... spróbuj z tym. Je?eli nie to spróbuj wstawi? do panelu ( na forum WIELOKROTNIE By? poruszany temat statystyk i ich odpowiedniego przystosowania). Je?eli to nie dzia?a to wybierz Stat4u i na pewno si? uda.

Poza tym Twoje statystyki to STAT24 a nie STAT4U...

zezol
To jest to samo, bo po dodaniu "\n" nic si? nie zmieni?o. Problem tkwi w kodzie stat.php. Wola?bym mie? statystyki na STAT24 ale trudno wielu osobom dostosowa? ich w?a?nie kod.

Dagobah
zezol napisa?/a:
To jest to samo, bo po dodaniu "\n" nic si? nie zmieni?o. Problem tkwi w kodzie stat.php. Wola?bym mie? statystyki na STAT24 ale trudno wielu osobom dostosowa? ich w?a?nie kod.

Jeste? 100% pewny, ?e zrobi?e? wszystko tak, jak napisa? to autor tego artyku?u? Nie chce mi si? wierzy?, ?e to nie dzia?a.

zezol
Nie jestem pewny... gdy? statystyki STAT24 maj? inny kod, wi?c... nie doda?em/zmieni?em wszystkiego co trzebaFrown

Dagobah
zezol napisa?/a:
Nie jestem pewny... gdy? statystyki STAT24 maj? inny kod, wi?c... nie doda?em/zmieni?em wszystkiego co trzebaFrown

Hmm to przypadkiem nie wystarczy zmieni? kodu, ?eby wszystko dzia?a?o tak samo?

Rozwi?zanie proste : wybierz stat4u - bardzooo proste rozwi?zanie

zezol
Rozwi?zanie proste. A je?li wola?bym stat24? To si? da zrobi? ale... kto? by mi musia? przerobi? kod, wiem, ?e to taka 'desperacja' ale tyle razy mi nie wychodzi?o... i ju? raczej nie wyjdzieFrown

KrawieC
ja mam problem dotycz?cy równie? stat24 tzn robie sobie panel ze statami i nie moge skonfigurowac dobrze kodu do stat24 :

Pomóg? by kto?? :|

Problem rozwi?zany B) ale ze mnie gapa :P
Edytowane przez KrawieC dnia 21.02.2007 20:56:57

http://www.kabaretypl.yoyo.pl
prostyle
Cze?? mam pro?b? Smile Prosz? aby kto? zrobi? rzetelny przewodnik jak doda? Stat4U do stopki ... Wiem ?e temat by? poruszany ale prosz? o przyklejenie przewodnika , w panelu nie zlicza ... My?l? ?e wielu osobom taki przewodnik bardzo pomo?e. Licz? na Was Smile i Pozdrawiam Smile

as
Tobie nie zlicza... wybacz, ale dla Ciebie nikt takiej pa?szczyzny odwala? nie b?dzie. Za cienki bolek jeste? i jak narazie nic od siebie dla spo?eczno?ci Supportu nie da?e? i nie wnios?e?, oprócz j?czenia typu HELP MY...
as

Pieka
prostyle napisa?/a:
Cze?? mam pro?b? Smile Prosz? aby kto? zrobi? rzetelny przewodnik jak doda? Stat4U do stopki ... Wiem ?e temat by? poruszany ale prosz? o przyklejenie przewodnika , w panelu nie zlicza ... My?l? ?e wielu osobom taki przewodnik bardzo pomo?e. Licz? na Was Smile i Pozdrawiam Smile

Na ten temat jest artykul, ktorego pewnie nawet nie przeczytales..
Temat jest opisany, ale jesli ktos uwaza, ze to za malo, to prosze nam pomoc i napisac przewodnik.
Poza tym zlicza w panelu, oto przyklad: http://cms4you.ov... (prawy strona, na dole)
Edytowane przez Pieka dnia 28.02.2007 09:53:47
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
prostyle
Tobie nie zlicza... wybacz, ale dla Ciebie nikt takiej pa?szczyzny odwala? nie b?dzie. Za cienki bolek jeste? i jak narazie nic od siebie dla spo?eczno?ci Supportu nie da?e? i nie wnios?e?, oprócz j?czenia typu HELP MY...

W ubli?amiu jeste? lepszy ni? ja ... przyznaj? Smile Ale uwierz , ?e mam hamulec ... Jeste? , lepszy ni? inni , jeste? najlepszy Smile To by?a grzeczna pro?ba z mojej strony , nikt Ci? nie zmusza do tego aby? tworzy? taki przewodnik specjalnie pod kod stat4u ... Przejrza?em , wi?kszo?? postów na ten temat Smile wczeniej , oraz przeczyta?em artyku? pod AlienStats , dlatego u?y?em s?owa "rzetelny" nie móg? bym go u?y? bez sprawdzenia zawarto?ci forum.
Mimo wszystko dzi?ki ... Pozdrawiam Wszystkich Smile
Edytowane przez prostyle dnia 28.02.2007 09:12:06

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl