ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
01.11.2025 20:25:52
d*pa

Zbigniew@
30.10.2025 21:11:37
Panie khaman prosze zmienic kodowanie w bazie

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Problem z tworzeniem thema
Taex
Robie swój them do php-fusiona ale mam ma?y problem gdy? chce zrobi? tak jak jest na np. www.dbmasters.pl ?e w logo s? linki ale kompletnie niewiem jak Sad

W?cibski Go??
Dodany dnia 02.11.2025 14:08:01
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Je?li robisz swoje theme za pomoc? m?otka, gwo?dzi i obc?gów, to masz problem. Je?li robisz swoje theme za pomoc? np. Corel Pain Shop Pro X, to sprawa jest prosta jak uk?ad trawienny d?d?ownicy lub jak wykres fal mózgowych Pana Profesora Andrzeja L.
W tym programie klikasz na Widok/Paski narz?dzi i zaznaczasz opcj? Internet.
Z paska narz?dziowego Internet wybierasz opcj? Kreator mapy obrazka i... hulaj dusza, piek?a nie ma
Je?li nie masz programu Corel Pain Shop Pro X, to ?ci?gnij z netu program o nazwie Handy Image Mapper, zapoznaj si? z jego opcjami, i... hulaj dusza, piek?a nie ma

To tylko dwie z wielu mo?liwo?ci... powodzenia
Edytowane przez as dnia 04.02.2007 14:05:29
as

Taex
A nieda?o by si? tego w photoshopie zrobi???

as
Ty jeste? chyba jakim? innym... przeca napisa?em, ?e to tylko dwie z wielu mo?liwo?ci. Skoro masz Phptoshopa, to masz te? mo?liwo?? zmapowania grafiki u?ytej jako logo.
Czy naprawd? trzeba Ci mówi?, ?e masz poszuka? takiej opcji/mo?liwo?ci w ustawieniach swojego programu. Nie nerwuj mnie...
as

Taex
ale jak w ps'ie zapisze dla weba to mam to w tabeli i niewiem jak ma zrobi?, ?ebym php-fusion to poprawnie odczytywa? :/

as
Fusion odczytuje poprawnie tabele... je?li masz takie trudno?ci, to wejd? na stron?, któr? wskaza?e? w swoim pierwszym po?cie, kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz opcj? MA?POWANIA... czyli Poka? ?ród?o
Sam si? przekonasz ile tam tabelek, no i poznacz zasad? dzia?ania tego ustrojstwa...
as

Taex
w t? tabele trzeba wstawi? w theme.php? Jak tak to w którym miejscu? bo jak na pocz?tku jeszcze przed <php to logo wy?wietla si? ten na ghórze jak kto? si? loguje a tego niechce Sad

Kysiu
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Ja mam to po tym wklejone u Ciebie pewnie bedzie podobnie.

Po co ci ten Photoshop jak nie umiesz zrobic najprostszej rzeczy
Ciecie Grafiki w Photoshop'ie
Wyrozumia?o?? jest najinteligentniejsz? z cnót.
Pozwalam sobie uwa?a? t? cnot? za jedn? z najrzadziej spotykanych, je?li nie najrzadsz? ze wszystkich.
Joseph Conrad

Taex
ehh... w ps'ie umiem robi? i to dorbze ale nie jestem a? taki dobry w php. wi?c nierozumiem tego:

Kysiu napisa?/a:
Po co ci ten Photoshop jak nie umiesz zrobic najprostszej rzeczy
Ciecie Grafiki w Photoshop'ie

as
No to zrób tak jak Ci si? pisze... zapisz projekt wykonany w Photoshopie jako strona html, wyedytuj nast?pnie t? stron? html i zmie? jej kodowanie z uwzgl?dnieniem zmiany " na ' oraz adresu do pliku graficznego tworz?cego logo, skopiuj nast?pnie ten kod i wklej go do pliku theme.php w miejsce $header_content (o ile to dane theme przewiduje). To tak z grubsza rzecz bior?c...
as

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl