Zobacz temat
|
Download-Kto pobiera? & komunikacja miedzy administratorami.
|
|
| Vallhalen |
Dodany dnia 30.01.2007 07:17:43
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 156 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 05.11.2006 02:05 |
Tym razem nie zapytam o wy?rodkowanie banerka czy o zdefiniowanie b??du który wyskakuje o nie to juz umiem (dzieki tej stronie z reszta![]() Mam zatem dwa zapytania. 1.Potrzebuj? czego? co wy?wietla?o by mi nazwy userów którzy pobrali jaki? plik z dzia?u download no i oczywiscie co wy?wietla?o by nazw? pobranego pliku;]Mog?oby mi sie to wysy?ac naprzyklad na PM albo wyswietlac sie jakos sensownie na stronie ale tak zeby bylo widoczne tylko dla superadmina 2.Marzy mi si? co? takiego co umo?liwia?o by zostawienie wiadomo?ci tylko dla ludzi którzy maja dost?p do PANELU ADMINISTRACYJNEGO s? tam zak?adki Zarz?dzanie Tre?ci? Zarz?dzanie U?ytkownikami Zarz?dzanie Stron? Wtyczki a obok wtyczki mog?aby sie pojawi? zak?adka o jakiejs tam nazwie np "wiadomo?ci dla administratorów" a po kliknieciu w ta zakladke pojawialo by sie cos w rodzaju shoutboxa tylko wieksze mniej wiecej na polowe szerokosci panelu administracyjnego.Tam po wpisaniu wiadomosci i kliknieciu w wyslij czy cos wyswietlaly by sie informacje pozostawione przez adminow.A gdyby da?o sie zrobic zeby kazdy z adminow mog? usunac tylko swoja wiadomosc tam pozostawiona byloby swietnie ![]() Jakby sie cos takiego zrobic da?o by?bym wniebowzi?ty ![]() Pozdrawiam i sorry ze tak duzo napisane ale mniej nie potrafie. Adres mojej strony to www.aquilas.rox.pl Edytowane przez Vallhalen dnia 30.01.2007 07:19:42 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 02.11.2025 00:22:40
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
wlodekp |
Dodany dnia 30.01.2007 08:11:25
|
|
Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
1. Standardowy download nie zapisuje wiadomo?ci kto pobiera? i kiedy-bazuje on tylko na wpisie ostatnich pobra? i dost?pu +zapis ilo?ci pobra?, wi?c to co chcesz wymaga rozbudowy bazy tabeli downloads o te informacje-gdzie ka?de pobranie=zapisem w bazie pobieranych plików, jednym dodatkowym wierszem tabeli znaczny wzrost obj?to?ci bazy. 2. Jest rozwi?zanie by Wooya shoutbox z edycj? postów przez u?ytkownika-dodaj?c sobie drugi dodatkowy-ten w?a?nie shoutbox i wybranym dost?pie dla admina-mo?na osi?gn?? ten efekt widoczno?ci-jako panel mo?na u?y? ?rodkowego i b?dzie du?y. Mniej wi?cej w tym kierunku-pod??a to, co chcesz osi?gn??-a konkret wymaga indywidualnych modyfikacji-?ycze? zmiany kodu tego, co ju? jest. Edytowane przez wlodekp dnia 30.01.2007 08:13:17 |
|
|
|
| Vallhalen |
Dodany dnia 31.01.2007 21:46:58
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 156 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 05.11.2006 02:05 |
wlodekp napisa?/a: 1. Standardowy download nie zapisuje wiadomo?ci kto pobiera? i kiedy-bazuje on tylko na wpisie ostatnich pobra? i dost?pu +zapis ilo?ci pobra?, wi?c to co chcesz wymaga rozbudowy bazy tabeli downloads o te informacje-gdzie ka?de pobranie=zapisem w bazie pobieranych plików, jednym dodatkowym wierszem tabeli znaczny wzrost obj?to?ci bazy. AD.1 Mo?esz napisac jak to zrobi? bo jakby nie by?o jestem zielony By?bym wdzi?czny.2. Jest rozwi?zanie by Wooya shoutbox z edycj? postów przez u?ytkownika-dodaj?c sobie drugi dodatkowy-ten w?a?nie shoutbox i wybranym dost?pie dla admina-mo?na osi?gn?? ten efekt widoczno?ci-jako panel mo?na u?y? ?rodkowego i b?dzie du?y. Mniej wi?cej w tym kierunku-pod??a to, co chcesz osi?gn??-a konkret wymaga indywidualnych modyfikacji-?ycze? zmiany kodu tego, co ju? jest. AD 2. Chetnie sprawdzi?bym t? modyfikacje wooya ale nie znalaz?em tego nigdzie na forum jedyne co znalazlem by wooya to szukajka tez fajna sprawa gdziesz jest ta modyfikacja?:>Pozdrawiam |
|
|
|
| Piotrroger |
Dodany dnia 31.01.2007 21:52:17
|
|
Bywalec ![]() Postów: 998 Pomógł: 19 v7.02.03Data rejestracji: 27.04.2006 18:29 |
A nie znasz takiej strony jak Laboratorium modu?ów? |
|
|
|
| Vallhalen |
Dodany dnia 31.01.2007 22:13:57
|
|
Piotrroger napisa?/a: A nie znasz takiej strony jak Laboratorium modu?ów? Znam ale chcia?bym odrazu instalowac ewentualnie takie rzeczy ktore beda dziala?y mniejwiecej tak jak chcia?bym a w labie jest kilka download managerow a shoutboxa by wooya tam niema albo pominalem wiec patrz moj poprzedni post Jakby ktos byl laskaw odpowiedziec bede wdzieczny |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

(dzieki tej stronie z reszta
wlodekp

By?bym wdzi?czny.