Zobacz temat
Ostatnie newsy - modyfikacja ostatnich artyku?ów
|
|
MeTeo |
Dodany dnia 22.01.2007 19:27:36
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 880 Pomógł: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2005 19:38 |
Witam. Jako i? nie znalaz?em w laboratorium modu?ów, ani statystyki takiego kodu nie generuj?, by?em zmuszony stworzy? w?asn? modyfikacj? ostatnich newsów. Przyznaj? si? bez bicia i? jest to kod ostatnich artyku?ów lecz zmieniony w jakim? stopniu. Nie b?d? "?yd" i dam go do publikacji (niech si? komu? przyda) a oto on: Kilka s?ów wyja?nie?: fragment zaznaczony kolorem zielonym wykazuje miejsce w którym zmienimy nazw? panelu (nie chcia?em tworzy? dodatkowych wpisów w locale'ach). fragment zaznaczony kolorem czerwonym wykazuje miejsce w którym zmienimy ilo?? wy?wietlanych newsów. Kod pogubiony to fragment który mo?emy wrzuci? r?cznie do panelu (zamiast tego co jest automatycznie wrzucamy ca?y ten kod zamiast tamtego) i b?dzie dzia?a?. Funkcjonowanie tego moda znajdziecie na http://CyberGamin... na stronie g?ównej. Ten kod pozbawi?em obramowania i legendy w nim :) lecz jak kto? chce to kod wrzuca przed czyli powinno to wygl?da? tak: Naturalnie tytu? mo?ecie zmienia? i kod dowolnie modyfikowa? gdy? w?a?ciwie nie nale?y do mnie :) W za??czniku umieszczam gotowy plik do pobrania Mam nadzieje, ?e teraz administracja przestanie mnie traktowa? jako paso?yta :) Pozdrawiam Dziekujemy, przyklejam/Pieka
MeTeo dodał/a następującą plik:
Edytowane przez Pieka dnia 22.01.2007 19:34:43 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 06.09.2025 12:05:32
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |