ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
MusicBox 3 BETA 7
VxL
b?d? jeden z darmowych i je podlinkuj

A co to jest ten darmowy ?

Dobrze, problem zosta? rozwi?zany Smile
Edytowane przez VxL dnia 17.10.2010 11:53:01

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:36:02
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
skandyn
@Gander

Bardzo dzi?kuje za MusicBox3 u mnie spisuje si? idealnie.Grin

http://www.lightc...

Pozdrawiam.
Edytowane przez skandyn dnia 06.11.2010 09:42:55

http://www.lightcomp.pl
PepePanDziobak
Ja mam za to inny problem. Da?em ?cie?k? do mojego 2 serwera da?em artyst? i tytu? doda?o si? ale nie ma tego w odtwarzaczu Sad Co mo?e by? b??dem? Odtwarzacz po prostu jest pusty. Tka samo upload mi nie dzia?a ;/ Daje importuj strona sie ?aduje chwile i pliku nadal nie ma :9 Ktos mo?e tak mia? i zna rozwi?zanie?

Gander
Czy aktywowa?e? utwory?

Upload dzia?a dobrze, tylko stosujecie go nie do tego do czego s?u?y. To jest import listy odtwarzania, a nie upload plików mp3. Wniosek z tego taki, ?e musz? to lepiej oznaczy?, bo to ju? kolejny przypadek zg?aszania mi takiego problemu...

I prosz? podawa? linki do stron z odtwarzaczami, to naprawd? bardzo u?atwi mi diagnozowanie b??dów.

gander.solutions
czarnyy83
Witam wszystkich, zainstalowa?em sobie flamplayera i wszystko ?adnie ?miga tylko czy mogliby?cie mi napisa? jak to zrobi? ?eby zamiast tego obrazka play by? od razu player (wmontowany w stronk?).

Z góry dzi?kuj?, pozdrawiam.

Wiadomo?? doklejona:
Nikt nie ma pomys?ów? Czyli masz szuka? gdzie indziej tak?
Edytowane przez Drecha dnia 27.01.2011 22:32:21

Gander
Odtwarzacz jest otwierany po to w nowym oknie ?eby muzyka lecia?a w trakcie przegl?dania strony. Zauwa? ?e gdy klikniesz jaki? link na stronie to d?wi?k zniknie na kilka sekund, a potem znów si? pojawi gdy odtwarzacz zostanie wczytany od nowa na kolejnej stronie. Pierwszy MusicBox powsta? poniewa? kto? mia? problem "przerywa muzyczk? podczas przegl?dania strony". Dok?adnie tak. A teraz Ty chcesz mie? z powrotem przerywanie? W takim razie ten projekt nie jest dla Ciebie.

PRZYSZ?O?? PROJEKTU MusicBox

Co do przysz?o?ci projektu, to mia?em kilka pomys?ów, ale z braku czasu musz? wybra? jeden. MusicBox3 powsta? poniewa? MusicBox2 nie dzia?a? na PHP-Fusion7 (i z kilku innych powodów, nieistotnych teraz). Obecnie zdecydowa?em si? wyda? finaln? wersj? MusicBox dla PHP-Fusion 7.x. B?dzie to Flammable MusicBox (technicznie MusicBox4). Obs?ugiwa? b?dzie tylko i wy??cznie FLAM Player (2 wersje: z list? odtwarzania i bez), oraz wymaga? b?dzie mod_rewrite do poprawnego dzia?ania. Wi?kszo?? p?atnych i darmowych hostingów ju? ma obs?ug? pliku .htaccess w standardzie, wi?c nie powinno by? to problemem. Chc? wykorzysta? wszystkie *bajery*, które dostarcza ten odtwarzacz, czyli po prostu wykona? jego w?asn? implementacj? dla PHP-Fusion (oryginalny skrypt zawiera w?asny panel zarz?dzania utworami, ale jest on nijak kompatybilny z PHP-Fusion). DEMO

NOWY PROJEKT: RadioBox

Poniewa? zdarzaj? si? przypadki osób, które pyta?y jak umie?ci? w MusicBox linki do radia internetowego, zdecydowa?em si? zrobi? wtyczk? obs?uguj?c? tylko i wy??cznie radio internetowe. Nie jestem jeszcze w pe?ni pewien co do pe?nej listy jego funkcji, ale podobnie do Flammable MusicBox prawie na pewno b?dzie wymaga?a mod_rewrite do dzia?ania. DEMO
Edytowane przez Gander dnia 27.01.2011 15:11:31

gander.solutions
czarnyy83
Odtwarzacz jest otwierany po to w nowym oknie ?eby muzyka lecia?a w trakcie przegl?dania strony. Zauwa? ?e gdy klikniesz jaki? link na stronie to d?wi?k zniknie na kilka sekund

No tak, nie pomy?la?em o tym. Sad

Dzi?kuj? za odp. Smile Pozdrawiam.
Edytowane przez Drecha dnia 29.01.2011 00:53:03

grzechx
Mia?em zainstalowany musicbox2 i wszystko by?o ok, postanowi?em zmieni? na musicbox3 ale niestety po instalacji, gdy wchodze do PA-> Wtyczki -> MB3 pojawia si?
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Próbowa?em odinstalowa? , zainstalowa? ponownie, zainstalowa? poprzednia wersj? ale jest to samo. Co robi??
Portal Prl'u --->www.czas-prl.pl

krystian1988
Brak tabeli w bazie, podmie? pliki, odinstaluj i zainstaluj ponownie.
Edytowane przez krystian1988 dnia 07.02.2011 18:14:59
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!

grzechx
Uwaga!

Okaza?o si? ?e problem z instalacj? nowych wtyczek wynika z aktualizacji oprogramowania na serwerach Home.
Konsultant poleci? mi:

Na serwerze FTP prosze wejsc do poszczegolnych plikow a nastepnie we wszystkie plikach po kolei w dowolnym edytorze wyszukac kod TYPE=MyISAM, zamienic kazdy taki kod na ENGINE=MyISAM i zapisac.

Zamieni?em i dzia?a.

Wiadomo?? doklejona:
Po wgraniu utworu na serwer, podaniu jego ?cie?ki i aktywowaniu go, w panelu z player'em utwory s? na li?cie odtwarzania ale po klikni?ciu na nie w oknie playera pisze "File not found"
?aden player nie odtwarza utworów. Kombinowa?em z chmod ale nic to nie daje.

Rozwi?zanie
Nale?a?o stworzy? w g?ównym katalogu folder muzyka i nada? mu chmod 777.
Edytowane przez grzechx dnia 09.02.2011 13:17:11
Portal Prl'u --->www.czas-prl.pl

Filuper112
Jak dodawac utwory?

khaman
I jeszcze jedna wa?na sprawa: PRZECZYTA? ReadMe. Zawarte s? tam wszystkie istotne aspekty instalacji i uruchomienia odtwarzaczy. Bez dok?adnej lektury tego pliku nawet nie wa? si? pokazywa? na forum gdy wyst?pi problem! Wink

Przeczyta? Readme, ca?y temat i nast?pnym razem nie pisa? w Przedszkolu o instalacji moda z v6 na mods, skoro jak twierdzisz masz 7.01.
Edytowane przez khaman dnia 23.02.2011 15:28:43
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Dudeek
Witam.
Znalaz?em co trzeba zrobi?, aby otworzy?o si? okno przy starcie strony i automatycznie zacz??o gra?, ale metod? prób i b??dów nie mog? tego zrobi?. Móg?by kto? wyt?umaczy? co i gdzie nale?y wklei? ?
Edytowane przez krystian1988 dnia 10.03.2011 08:55:19

pele1925
Witam witam i o drog? pytam Grin Mam taki mega ma?y problem. Wiem, ?e plików z wrzuty nie da si? doda? bo nie dzia?aj? bynajmniej tak mi si? zdaje ;] bo kiedy dodaj? link nic si? nie wy?wietla (chodzi o odtwarzacz) dodam ?e to odtwarzacz WebPlayer. Pytanie nast?puj?ce jesli linki z wrzuty dzia?aj? to maj? mie? na ko?cu .mp3 czy nie ? natomiast je?li nie dzia?aj? to sk?d mam wzi??? muzyk? ? próbowa?em jako? to obej?? umie?ci? utwoerk na mojej stronie podaj?c do niego dok?adny link ale niestety nic nie da?o podkre?lam ?e aktywowa?em utworek co by nie by?o ?e nie sprawdzam i pisz? Sad jestem w tym zielony bo dawno si? nie bawi?em przy PHP ;]

BTW w panelu wtyczki/Musicbox pod MusicBox3 - Plik listy odtwarzania
mam co? takiego
"Wykryto plik .htaccess - Lista odtwarzania jest zawsze aktualna."
obstawiam ?e to dobrze aczkolwiek nie jestem do ko?ca pewien czy friko.pl ma obs?ug? .htaccess

Pozdrawiam Grin

www.dj-mejt.za.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl