ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[OH] Accordion Navigation Panel
tlinke
Witam. Korzystam z rozwijanego menu: Accordion Navigation Panel - mój problem polega na tym, ?e na niektórych przegl?darkach Internet Explorer (na kilku komputerach) po klikni?ciu w rozwijan? pozycj? menu lista si? rozwija ale jest pusta i nie mo?na klikn?? w pozycje które si? tam znajduj?. Czy kto? wie gdzie le?y przyczyna i jak j? rozwi?za??

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:35:56
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
lukeboss
Witam, mam pytanie, da si? zrobi? tak, ?eby dodawa? jeszcze podkategori? do menu? Tak ?eby do rozwini?tego menu jeszcze by? link do rozwini?cia?
lukeboss
http://www.metody... - zapraszam wkrótce

kry-cha
wojasek napisa?/a:
A ja mam pytanie jak doda? do tego panelu grafik?.
[grafika]Strona
|
\/
Pod Kategorie
[grafika]Panel u?ytkownika
|
\/
Podkategorie
[grafika]Dla go?ci
|
\/
Podkategorie

Wiadomo?? doklejona:
Poradzi?em sobie. Po prostu wgra?em do nawigacji BBCode - [b][u][i][img].

Witam, tak jak kolega wy?ej rozwi?zywa?em problem wklejajac w nawigacji
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i to nie zadzia?a?o;/ jak rozwiaza? to? Niby BBCode ale co ja zle robie?
Edytowane przez kry-cha dnia 27.02.2010 19:32:37

remoh
Witam! Mam taki sam problem jak kilka osób wcze?niej w tym temacie... lecz nie zdo?a?em znale?? rozwi?zania...

Otó?, w?aczy?em ten panel, doda?em kategorie i linki ale mimo to panel nie dzia?a prawid?owo (menu jest rozwini?te, nie chce si? zwin??). Na podgl?dzie jest wszystko prawid?owo lecz po zapisaniu na stronie menu jest ca?e rozwini?te.....

Nie wiem czego mo?e to by? przyczyna... po zainstalowaniu php-fusion to jest pierwsze co modyfikuje na stronie... wcze?niej nie dodawa?em nic nowego co mog?oby si? z tym gry?? :/... nawet powy??cza?em wszystkie panele oprócz nawigacji i to tez nic nie da?o... zmienia?em theme na przeró?ne, nawet na te podstawowe i te? nie dzia?a...

Pomo?e mi kto? rozwi?za? ten problem? By?bym bardzo wdzi?czny po pó? dnia si? z tym m?cz? i nic...

Powiedzcie mi jakie informacje wam musz? poda? by rozwi?za? ten problem Smile

EDIT
Problem zosta? rozwi?zany... Wina le?a?a w hostingu. Na YOYO nie dzia?a ten panel, ale na CBA jest wszystko ok Smile
Edytowane przez remoh dnia 05.03.2010 18:12:13

M4rUd41
A ja mam pytanie które jest zupe?n? odwrotno?ci? problemu kilku osób tutaj. Przeczyta?em ca?y temat chyba ze 2 razy ale nie znalaz?em odpowiedzi. Chodzi mi o to czy mo?na ustawi? tak, ?eby kategorie po otwarciu strony by?y rozwini?te i ?eby mo?na by?o je zwin?? je?eli komu? przeszkadzaj?? Bardzo mi zale?y Smile Z góry dzi?ki za pomoc...

dawkow
Ja natomiast mam taki problem mam panel accordion na stronie do testów, a nawigacje zrobi?em jeszcze na starym w ten sam sposób ?e np artyku?y s? wy?wietlone kategoriamiw nawigacji. Jednak jak wchodze na któr?? z kategorii w nawigacji to zostaje wylogowany z u?ytkownika. Sprawdza?em na kilku przegl?darkach kto? wie mo?e dlaczego tak sie dzieje ??

Pieka
Standardowy blad popelniany przez wiekszosc z Was. Podales w nawigacji:

zamiast:

Pomijajac powyzsze, wystarczy zmiana typu WWW w adresie (nazwie domeny) aby wylogowac petenta.

PS Tlumaczylem to juz raz dzisiaj: http://www.php-fu...ost_144108
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
dawkow
Tak dzieki to rozwi?za?o problem Smile

krzywy853
Szuka?em na forum i w temacie ale nie znalaz?em tego o co mi chodzi a mianowicie jak w accordion navigation panel zrobi? odstepy w ul takie jak na test7.vgh.pl poniewa? mam tam t?o z obrazka i wszystko sie zlewa ze sob?

http://shanaupload.kraina-anime.pl
aldzik
Witam!
Móg?by kto? wskaza? miejsce w skrypcie odpowiadaj?ce za to ?eby po klikni?ciu ta kategoria si? chowa?a z powrotem?
Np klikam na g?ówn? kategori? w tym menu to si? rozwija, klikam ponownie to si? zwija.
Edytowane przez aldzik dnia 31.03.2010 14:15:00

www.p-gry.pl
oronsko
Witajcie.
Mam takie pytanie: jak W tym panelu wstawia? BBCode?
Chc? pogrubi? i pokolorowa? za pomoc? bbcode, kategorie.
Zastosowa?em si? do instrukcji z tego postu:http://www.php-fu...ost_104279
ale zarówno porada @Pieki jak i @zezola nie przynios?a efektu. Nadal wida? znaczniki BBCode.
Dodam, ?e przy metodzie zezola, odszuka?em odpowiedni fragment w accordion_navigation_panel.php i zast?pi?em wskazanym przez niego.

Mo?e co? pomin??em... ?

Prosz? o pomoc Smile
Je?li pomog?em, kliknij "POMÓG?" Wink
user.jpg

http://www.oronsko.info
cassim
Witajcie
Jestem nowicjuszem czytam ten temat chodzi mi o zrobienie rozwijanego menu mam kategorie kierunki ksztalcenia chcia?bym aby po kliknieciu na nie rozwinelo sie submenu z 3 szkolami zawodowe, ogolno ksztalcace, technikum i dodatkowo do tych 3 podgrup by wyswietlilo jeszcze szczegolowe kierunki teraz mam to zrobione w linkach na stronie hiper ??cza prosz? o podpowiedzi o to link do strony http://www.szkola...l/profesjaza wszelkie podpowiedzi b?de wdzi?czny

Poradzi?em sobie z rozwijanym menu ale mam jeszcze pytanka jak teraz po ostatniej 3 zak?adca ogólnokszta?c?ce zrobic by sie ju? nie rozwija?o tylko linki ju? na sta?e zosta?y oraz jak zrobi? by po kliknieciu w rodzaj szko?y menu zosta?o rozwiniete na sta?e
Edytowane przez cassim dnia 12.04.2010 18:39:01

Rey
Zainstalowa?em poprawnie [OH] Accordion Navigation Panel tylko mam jeden problem z nim Czcionka kategorii jest bardzo du?a chyba 11 lub 12 px mówi? od razu ?e w style.css mam ustawion? czcionk? na 8 px a jednak mimo zmian na mniejsze nic sie nie zmienia ;/

Problem rozwi?zany komentarze w style.css nie mia?em w /* */
Edytowane przez Rey dnia 17.05.2010 16:04:57
...

Red
Witam.Jestem tu nowy i mam problem ze wstawieniem grafiki do accordion_navigation _panel. Skorzysta?em z szukajki i znalaz?em modyfikacje do zwyk?ego navigation_panel i tam wszystko dzia?a,grafika si? wy?wietla.Wgra?em te? BBcode do navigacji w zwyk?ym navigation_panel dzia?a w accordion nie.
Na pewno jako? trzeba zmodyfikowa? plik php i tu prosz? o pomoc.Z góry dzi?ki

Przeoczy?em pare postów.Chyba jeszcze si? nikt z tym nie upora?.Ale na tej stronie jest to o co mi chodzi,chyba ?e to inny panel i inna wersja fusiona.Ja korzystam z v7.
Edytowane przez hoopak dnia 04.08.2011 23:13:42

Rey
Te? mam problem z wstawieniem grafiki w accordian_navigation_panel. Otó? grafik? w podkategorii mam i super si? wy?wietla ale nie wiem jak zrobi? ?eby obrazki/ikony wy?wietla?y si? przy g?ównych kategoriach ?
dodam ?e mam "wgrane" BBcode lecz przy g?ównych kategoriach nie pojawia si? obrazek tylko znaczniki[img][/img]
Prosz? o wyrozumia?o?? no i o pomoc Grin
...

Nowakowiczowicz
Witam,
pobra?em nawigacj? Accordian jednak po wgraniu nie dzia?a, zrobi?em wszystko zgodnie z instrukcj?.

Prosz? zobaczy?: http://mjfansite....s_cats.php pokazuje si? listaa (kropeczki).

Prosz? o pomoc.

Wiadomo?? doklejona:
Dodane, prosz? o odblokowanie konta i pomoc.

PW od moderatora:
  1. Brak Stopki! - khaman 01.07 - 21:59

Edytowane przez Nowakowiczowicz dnia 01.07.2010 22:03:27

generaluploads
Witam co trzeba zrobi? aby ten panel by? odrazu rozwini?ty zamiast standardowo zwini?ty ?

www.generaluploads.pl
dabrowska21
Witam
Po aktualizacji do v7.00.07 menu na stronie pozosta?o statyczne mimo, i? by? w??czony Accordion Navigation Panel. Wrzuci?am wi?c v7-accordion_navigation_panel_fix i zamiast menu, mam na stronie kod Shock(w za??czonym pliku).
W jaki sposób przywróci? rozwijane menu, b?d? wdzi?czna za podpowied?.

Sprawa nieaktualna - b??d przy wrzucaniu plików na serwer.
dabrowska21 dodał/a następującą grafikę:
strona.png

Edytowane przez dabrowska21 dnia 18.08.2010 20:06:03

Greg40
Po aktualizacji PHP Fusion do v7.01 , do poprawnego dzia?ania Accordion Navigation Panel potrzebuje zmiany w pliku accordion.js.

Zmieniamy lini?:

na:

dabrowska21
Greg40 napisa?/a:
Po aktualizacji PHP Fusion do v7.01 , do poprawnego dzia?ania Accordion Navigation Panel potrzebuje zmiany w pliku accordion.js.

Zmieniamy lini?:

na:

Wiadomo?? doklejona:
Aktualizowa?am stron? do wersji v7.00.07 ale proponowan? korekt? wykona?am. Niestety po zmianie w pliku accordion.js nawigacja dalej pozostaje statyczna.
Edytowane przez dabrowska21 dnia 23.08.2010 17:25:54

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl