ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Mass Photo Uploader - masowe dodawawanie zdj?? do galerii
Iginho
Mi nie dzia?a nie wiem z jakich powodów ale w ogóle nie znajduje tych zdj?? z photo_uploadu

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 15:07:53
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
shaiboos
CHMOD na photo_upload ustawione na 777 ?

www.bialo-zieloni.pl
Pinhead
Dla pewno?ci radzi?bym ustawi? ten CHMOD tak?e dla katalogów w photo_upload i dla plików wewn?trz nich. Musi dzia?a?.
BTW - rewelacyjna wtyczka, ostatnio przenosi?em klientowi 2500 zdj?? spod 4images na Fusiona. Nie wiem ile bym to robi? bez tego uploadera, Bartek - dzi?ki.

www.altergothic.pl
erlando
Mi nie dzia?a nie wiem z jakich powodów ale w ogóle nie znajduje tych zdj?? z photo_uploadu

Czy Ty w ogóle wiesz ?e najpierw musisz utworzyc album ?
Potem wchodzisz w niego i masz wszystko co potrzeba...
Pod warunkiem oczywi?cie ze wrzuci?e? foto tam gdzie powiniene?
Cierpliwy kamie? ugotuje ...

webstreet.pl
Gander
Chyba czas reaktywowa? konkurencyjny skrypt Albums Uploader Pfft

gander.solutions
piterek187
Ja zrobi?em doda?em zdj?cia du?ych rozmiarów i ma?ych tzw. miniaturki pojawi?y mi si? one w albumie ale nie moge ich powi?kszy? s? tylko miniaturki. I wyskakuje mi b??d

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Wszystkie zdj?cia zapisane poprawnie!

//kody w [code] /khaman
Edytowane przez khaman dnia 20.09.2009 13:54:15

www.swiatf1.webd.pl
Gide0n
U mnie nie wiem dlaczego ale nie wida? pod images/photoalbum katalogów i zdj?? stworzonych po zainstalowaniu mass uploadera. Czy mo?na jako? temu zaradzi??

www.asgwroclaw.pl
MariuszL
Gide0n napisa?/a:
U mnie nie wiem dlaczego ale nie wida? pod images/photoalbum katalogów i zdj?? stworzonych po zainstalowaniu mass uploadera. Czy mo?na jako? temu zaradzi??

I u mnie pojawi? si? problem : przy dodawaniu zdj?? (oboj?tnie jaka ilo??)pokazuje si? b??d :

chmod'y 777 ustawione na photo_upload, kolejne podkatalogi jak i na wszystkie foty w nich.
Dodawanie zdj?? pojedy?czo oczywi?cie dzia?a.

www.skrzydlate-chelmno.pl
bartek124
Widocznie nadal zbyt du?o upychasz zdj??, skoro ich przetworzenie trwa ponad 30 sekund.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
MariuszL
Aktualnie zjecha?em do 5 (cho? z za?o?enia mia? to by? MASS_UPLOADER Frown) i narazie jest ok.

www.skrzydlate-chelmno.pl
bartek124
To ju? nie moja wina, tylko Twojego hostingu. I z za?o?enia jest to mass uploader Smile
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
komboter
A ja mam takie pytanko do was, wrzuci?em pliczki ale nie widzi mi moich galerii w PA. Mog? prosi? o pomoc?
Edytowane przez Pieka dnia 30.10.2009 21:39:21

Pinhead
A zmieni?e? chmody katalogu z fotkami oraz samych plików wewn?trz na 777 ?
I czy w PA, po za?o?eniu nowej galerii widzisz okno "Masowe dodawanie zdj??"?

www.altergothic.pl
komboter
Racja po ustawieniu CHMOD dzia?a dzieki bardzo!

Jeszcze jedno ma?e pytanko ?? jak mo?na zwi?kszy? rozmiar Zdj?cia, które chcemy wrzuci? ???
Edytowane przez komboter dnia 03.11.2009 03:21:23

tyldo
W panelu administratora mo?esz zmieni? rozmiar zdj?cia Wink
Edytowane przez Pieka dnia 11.11.2009 14:29:28

worldguide.pl
sq5ltl
Witam!

Poradzi?em sobie z problemem b??dów.
Mam kolejny,

Tworz? si? miniatury i galeria, ale nie wida? du?ych zdj??, tzn. w?a?ciwej galerii :(
Najgorsze jest to, ?e nie wywala ?adnych b??dów :(

..............

OK ju? wida?.
Przyczyn? by? znak wodny, którego nie by?o a funkcja w g?ównych ustawieniach galerii by?a w??czona.
Edytowane przez sq5ltl dnia 16.12.2009 01:16:02

grackon
Jak pobra? zdj?cia z galerii za jednym zamachem? Bo na serwerze FTP w folderze jest pusto, a na kompie ju? tych zdj?? nie mam.

wilu92
Witam, co wyci??, zmieni? aby przy masowym dodawaniu zdj??, nie by?o nazw plików. Gdy dodaje zdj?cia r?cznie to nie nadaje zdj?ciom nazw,natomiast gdy korzystam z masowego dodawania dodaje mi nazw? pliku automatycznie da?o by si? to jako? zmodyfikowa???
Edytowane przez wilu92 dnia 01.03.2010 21:58:26

ospkosow
Witam.

Mam problem z dodawaniem zdj?? do galerii przy u?yciu Mass Photo Uploader, otó? po wrzuceniu katalogu ze zdj?ciami do "photo_upload/tutaj wrzucamy foldery ze zdj?ciami" i próbie dodania zdj?? wy?wietla ze brak zdj?? w folderze, natomiast po wrzuceniu do w/w katalogu samych zdj?? i próbie ich dodanie wyskakuje co? takiego:

i w miejscu gdzie powinna by? miniaturka zdj?cia jest "brak obrazu". Przy próbie otwarcia fotki wyskakuje taki b??d

Z góry dzi?ki za pomoc.

simbamat
Witam,

czy istnieje mo?liwo?? zastosowania/przerobienia Mass Photo Uploader'a do Galerii u?ytkownika?

Prosz? o pomoc.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl