ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
A Ty co chcesz zmieni? na Supporcie?
Kinimodek
Moim zdaniem stronie przyda?oby si? troch? wi?cej "interaktywno?ci online" - Ajax'a. A konkretnie ch?tnie widzia?bym na stronie samoaktualizuj?cego si? shoutboxa w j?zyku Ajax... Jest ju? kilka gotowych wtyczek na tym forum, tak?e nie s?dz?, ?e ze sprawami technicznymi by?yby jakie? wi?ksze problemy... Pozdrawiam!
stronghold_banner.jpg

portfolio2.jpg
|Tworzenie layout'ów, ci?cie layout'ów, kodowanie layout'ów|

http://www.stronghold.unl.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 06:39:06
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
wicherson
Ja mam ma?? propozycje, chodzi mi o dodanie licznika ile znaków w ShoutBoksie mo?na jeszcze napisa? lub w momencie kiedy limit si? sko?czy nie mo?na doda? wi?cej znaków "w okienku".
Kontakt przez PW GG (w profilu podane) lub XMPP(Jabber) rocik@rocik.pl

Nie zdradze nicka
Kilku adminów. A tak na powa?nie:
Nazwa kategorii forum "Modyfikacje skryptów" powinna brzmie? "twoje modyfikacje skryptów" lub po prostu "Twoje modyfikacje". Zmniejszy?oby to zapewne liczb? pomy?ek, gdy? wi?kszo?? u?ytkowników myli ten dzia? z kategori? "Propozycje u?ytkowników". A co do "Propozycji u?ytkowników"... Nazw? tej kategorii równie? mo?na by zmieni?, ale jako? nie mam pomys?ów.

Zmieni? bym te? RGB #F4F4F4 na jaki? inny. Na jednym moim monitorze, oraz na jednym laptopie ten kolor jest wy?wietlany jako bia?y. Na jednym, bardzo starym monitorze mia? on odcie? zgni?ego jajka. Na laptopie z którego teraz pisze jest do?? jasny, powiedzia?bym nawet za jasny. Je?eli to ma by? szare to proponowa?bym: #E3E5E5 albo #EAEAEA.
Edytowane przez Nie zdradze nicka dnia 31.07.2009 21:45:43

khaman
Kilku adminów.

Zapomnia?e? o moderatorach Wink

"Modyfikacje skryptów" powinna brzmie? "twoje modyfikacje skryptów" lub po prostu "Twoje modyfikacje". Zmniejszy?oby to zapewne liczb? pomy?ek

Te osoby i tak nie czytaj? opisu dzia?u, który brzmi:

Modyfikacje skryptów
Baza wiedzy - wykonane modyfikacje istniej?cych skryptów. Wykona?e? co?? Pochwal si? innym.

"Twoje" by tu nic nie zmieni?o. Niektórzy nagminnie daj? tematy gdzie popadnie.
Edytowane przez khaman dnia 31.07.2009 22:57:22
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

eldiablo
Ja chcia?bym, aby sposób logowania by? bardziej funkcjonalny Grin => powrót po zalogowaniu do przegl?danego tematu na forum.

Lub przycisk dodaj post/odpowied? dla go?ci, po którego klikni?ciu przenosi nas do formularza logowania, a nast?pnie po poprawnym zalogowaniu do formularza odpowiedzi - taki bajer jak w np: skrypcie fora phpBB.

http://dropdire.pl
Drecha
Ja doda?bym ranking pomocników kreowany poprzez liczb? "Pomóg?". Pomocne.
Edytowane przez Drecha dnia 28.12.2010 20:50:49

Konto ukryte
Witam!
Mi brakuje jednej, drobnej funkcji, a mianowicie mo?liwo?ci wpisania w swoim profilu swojego JID (identyfikatora w sieci XMPP/Jabber) w sposób taki, jak numer GG. Wprowadzenie tego chyba nie by?o by zbyt trudne Wink

JID`y wygl?daj? tak: urzytkownik@serwer , np. mój wygl?da tak:

Odno?niki w tym protokole to xmpp:jid np. xmpp:

Bardzo prosz? o dodanie tego pola do profilu Grin To coraz popularniejszy protokó? u?ywany przez komunikatory, i praktycznie jedyny u?ywany przeze mnie Wink

jantom
Jest to jaka? idea, przy okazji mo?ny by by?o wy??czy? Gizmo, z którego ma?o sie korzysta.
Mo?e par? rzeczy bym jeszcze zmieni?, ale to ju? zale?y od moich paluszków i ch?ci do pracy Wink

Wiadomo?? doklejona:
Pytanie pozakonkursowe - d?ugo jeszcze Support (jako strona) b?dzie odgrywa? rol? oficjalnego ?a?obnika? W mojej opinii ju? wystarczy.
Edytowane przez jantom dnia 11.03.2011 19:24:30

http://jantom.info
Adam Stalica
Witam,

ja chcia?bym, aby wiadomo?ci doklejone by?y tak?e odznaczane na stronie g?ównej jako ostatnio poruszane tematy <Albo zrobi? osobny panel z ostatnimi modyfikowanymi postami>, gdy? teraz je?li komu? pojawi si? nowy problem np. z dan? wtyczk?, a jego post by? ostatni w temacie, to po napisaniu nowego postu, wiadomo?? si? dokleja do poprzedniego postu i temat si? nie pojawi na stronie g?ównej, dlatego nikt tej osobie nie pomo?e dopóki kto? nie wejdzie do tematu z t? wtyczk? poprzez forum Wink

Uwa?am, ?e taka modyfikacja si? przyda, bo osoby, które doklej? swój post z problemem, szybciej otrzymaj? pomoc...

Pozdrawiam Wink
Edytowane przez Adam Stalica dnia 30.04.2011 20:44:39
Witam Grin

Juby
Regulamin i tak tego zabrania. Jest napisane ?eby do moderatorów napisa? PW o od?wie?enie.

konto usuniete
gdy? teraz je?li komu? pojawi si? nowy problem np. z dan? wtyczk?, a jego post by? ostatni w temacie, to po napisaniu nowego postu,

Pere?ce nie chodzi o od?wie?anie problemu gdy ten nie zosta? rozwi?zany ale o to, ?e po podaniu problemu mo?e pojawi? si? kolejny z dan? pro?b? pojawi?.
Popieram pomys? Pere?ki...

hoopak
Wtedy wystarczy wys?a? PW do moderatora, aby od?wie?y?.

www.hoopak.pl
konto usuniete
Tak, ale gdyby wprowadzi? propozycj? Pere?ki, to by?o by z automatu. A tak, trzeba wysy?a? PW do moderatora, który nie wiadomo kiedy b?dzie online... A wy?le si? do wi?cej ni? jednego, to b?dzie uznane za n?kanie..

Chemikpil
foxi89 napisa?/a:
Tak, ale gdyby wprowadzi? propozycj? Pere?ki, to by?o by z automatu. A tak, trzeba wysy?a? PW do moderatora, który nie wiadomo kiedy b?dzie online... A wy?le si? do wi?cej ni? jednego, to b?dzie uznane za n?kanie..

Posty s? od?wie?ane cz?sto, i nie trzeba na nie czeka? wieczno?ci Smile. Ale je?eli mówimy ju? o n?kaniu, to lepsz? propozycj? by? by przycisk z pro?b? o od?wie?enie tematu, w tedy dosta? by ka?dy i nie by?o by problemu.
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
konto usuniete
Masz Michale racje, to znacznie u?atwi?oby wysy?aj?cemu i otrzymuj?cemu.Oczywi?cie wewn?trznie mi?dzy moderatorami by ten sam tema nie by? kilka razy od?wie?any Pfft

jantom
Mo?na to rozwi?za? przy pomocy kolejnego panelu, o wdziecznym tytule "Tematy do od?wie?enia", ?eby unikn?? n?kania wiadomo?ciami, przy zachowaniu pe?nej informacji.

Adam Stalica
@foxi89 dzi?kuj? za poparcie Wink
@Chemikpil wczoraj pod wieczór my?la?em jeszcze jak inaczej to rozwi?za? i tak?e przyszed? mi na my?l przycisk, który wysy?a?by wiadomo?? do moderatorów Wink
@hoopak no wys?a? PW do moderatora zawsze mo?na, ale na pisanie PW tracimy daremnie czas, bo mo?na to szybciej zrobi? np. automatycznie od?wie?ane lub przez przycisk jak to ju? pad?o Wink
@jantom my?l?, ?e to jest dobry pomys? Grin

Pozdrawiam Pfft
Edytowane przez Adam Stalica dnia 01.05.2011 21:20:19
Witam Grin

jantom
To uda?o nam si? ustali?, jak by?my ca?y system widzieli. Jednak pami?tam, w jaki sposób wiele funkcji na Suppie dzia?a i ca?a koncepcja, w mojej opinii, jest do realizacji dopiero po planowanej aktualizacji Suppu do której? z nowszych wersji PHP-Fusion.
Pozostaje nam spokojnie poczeka?. Bez poganiania i marudzenia.
Edytowane przez jantom dnia 01.05.2011 21:43:22

eldiablo
Mniej czerwieni Grin

http://dropdire.pl
Pieka
eldiablo napisa?/a:
Mniej czerwieni Grin

No wiesz? Wszedzie trabili, ze brakuje barw narodowych w internecie, a to przeciez swieta narodowe. A u nas caly czas swieto Wink I nawet sensu nie bylo wstawiac flagi, bo nasz Support to jedna wielka flaga narodowa Cool
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl